Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
aynı takımdayız kız,çok şeetmesek mi ölürüz diye korkuyom haha

benle aynı takımda değilsin ama :ajan::ajan::ajan::ajan::ajan::ajan::ajan::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor:

Menü de vereyim gidip yemek yiyeyim
Sabah10.30
1 bardak süt
1 ceviz
2 hurma

Öğlen
1 ceviz
1 minik kaşık salça
1 k.k Beyaz peynir
1 dilim kaşar
7 zeytin
2 yumurta tavada
1 dilim helva(bitti neyse ki)
2 kaşık patlıcanlı domates
Yeşillik

Ara 18.00
1 şeftali

Akşam(21.00)
5 köfte
1 kaşık yoğurt
Bol yeşil salata

Su bool
Spor koşacağım
@Ausencia_

Vallaaaa koşunca da şahane olacak sankiiiiiii. Helva da bitsin eveeet:nededintatlim::nededintatlim:

@Ausencia_ kaptanim cuma 73.1 iken salı 75 üstü ciktim sadece cuma gün yediğim 1kucuk kase aşure başka kacamagim olmadı menulerimi aksaltmadan veriyorum kaptanimiz beğeniyor benim sadece spora yuklenmem fazla olmasa da Leslie ip yine yapıyorum şimdi sporumu ödev gibi bilip hergun yapacağım inşallah

@hippotalamus kaptanim şimdi ben Mevlide gittim söylemesi ayıp olmasın et üstü pilav aşure ayran ben sadece et ile 1kase aşureyi kızımla yedim 15 gibi felan şimdi akşamı nasıl gecistirmem gerek

ben bunları okuyup alıntılayana kadar yazmışlar sana pempik ... ama bak bu iki mesaj alt altta durunca nasıl da sırıtıyor di mi ???

spor yap zaten , çoook yap aynı gruptayız .

Önce kilomu bildireyim
Geçen hafta: 63,6
Bu hafta: 61.8
Fark: 1.8
Yüzde: %1.44

@Ausencia_
@Miu

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaaaaaay

millet veriyoooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhanimishanimishanimishanimishanimishanimishanimishanimishanimishanimis

beni okudun muuuuuuuuuuuuuuuuuuu ? oku

@MaliPina
Dedeye sahip çıkalım
:heyecan:
Her hafta birimizin takımına gitsin miu, her ay başla evladına giden kaynana gibi,başı boş bırakınca kilo alacak
:korktum:

dede bende no panik:silakonda:

Takım ortalaması Düzeltme

4. Grup Feriştahlar

igdedali(63.6/61.8/1.8/%2.83)
Hepfit (55.9/55.0/0.9/%1.61)
Bonus(96/96.7/+0.7/-%0.73)
Cileklidonut(70.1/68.9/1.2/% 1.71)
Ahu060812(78.1/77.5/0.6/%0.77)
Kelebekolacam(76.4/76/0.4/%0.52)
Begum75(60.7/)

Takım Ortalaması: % 1.12

@Ausencia_
@Miu

ödem attınız tabiii , @MaliPina mi yedirmem sizin ödemlerinize :heyecan::hııh::heyecan::hııh:

tebrikler :hııh:

Sen var ya bitanesin. Bu hafta regl haftamdı. Kaçamaklara hayır demek zordu. Ama gün içinde hep dengeledim. Gidiyor nasıl olsa diye yemicem bu hafta da. Yine dengeli gidicem. Spor da başladı artık.
:papatya::papatya::papatya:

aynen ... 600 - 800 arası şahane ...
hadi bakalım ...

begüş kaptı seni aus
vermem de vermem dedi nilişkoya
ikna edemedik
oldun mu sen de işte seferoğlu:naslyni:

@begüm75 :mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor:

Akşama parti var giyinin süslenin:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:
Ya da giyinmeyin nü parti :heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:
@Ausencia_

:süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper:

ayıptır söylemesi 79.4 düm :selam::selam::selam::selam::selam: her türlü partiye kapalıyım :yildizlar:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
:kriz:

gözlerim%20kapalı.jpg

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
benle aynı takımda değilsin ama :ajan::ajan::ajan::ajan::ajan::ajan::ajan::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor:

Vallaaaa koşunca da şahane olacak sankiiiiiii. Helva da bitsin eveeet:nededintatlim::nededintatlim:

ben bunları okuyup alıntılayana kadar yazmışlar sana pempik ... ama bak bu iki mesaj alt altta durunca nasıl da sırıtıyor di mi ???

millet veriyoooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhanimishanimishanimishanimishanimishanimishanimishanimishanimishanimis

ödem attınız tabiii , @MaliPina mi yedirmem sizin ödemlerinize :heyecan::hııh::heyecan::hııh:

hadi bakalım ...

:süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper:

ayıptır söylemesi 79.4 düm :selam::selam::selam::selam::selam: her türlü partiye kapalıyım :yildizlar:
Neyini okuyayım ?
Kitap gibi kadınsın onu mu demek istiyorsun:165:
Partiye de önden yerin hazır. KatılmAZSAN BARNAKLARINI ISIRIRIM:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:
Ay caps lock açık kalmış:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Selamlar ....:bengeldim::bengeldim:

Hayırlı Cumalar herkese :kaalp::kalp::kaalp:

Güzel tartı bildirimleri gelmiştir inşallah ..gelmedi ise de sorun yok ... Bundan sonra gelecek :para:

Geçmişi okuyaacağım ama önce iki kelam lafım var ...

Gece çok kolum ağrıdı ... Ağrıdan uyuyamadım ..Çoluk çocuk bebek olmasa acilde soluğu alacaktım ... Hala da ağrıyor .. Öğleden sonra dr a gideceğim muhtemelen .

Kalbim daralıyor ...

Çünkü bir öküz gibi yedim ... Doğumdan sonra bana her ne oldu ise (sütümü çoğaltma çabaları özellikle) 71 kilo iken 77 lere çıktım ... Oysa hiç mütevazi olamayacağım , bu işin kitabını yazabilirim .. Sayfalarca makale okuyup vakti zamanında emziren annelere sağlıklı beslenip kilo verebileceklerini , aynı zamanda sütlerini arttırabileceklerini yazan ben ...
Şimdi karbon çukurunda dans ediyorum ...

Neyse ...

Her gün tartıya çıkarım ben ... Şu hafta çıkmadım ... Yani o kadar korktum . Korktuğumda başıma geldi 77-78 derken ...

79.4

Şöyle koca koca yazayım .... Çünkü utanıp sıkılmıyorum ... yedim ..yersem ... 80 de olurum ..90 da...100 de... oldum mu daha önce oldum ???

Ama hayatımdaki yeme düzenini değiştirip , spor yaptığımda 38 yaşında 38 beden hedefi koyan ben ...39 yaşında xs dum , bilenler bilir :ajan::ajan:

Şimdi yeniden başlıyorum .. Ne tesadüfdür ki ...

2016 yılında ... Eylül ayında yanılmıyorsam 78.9 ile sizlerle eski takımda yola başlamıştım bir selam ile ... Kaptanlık ...editörlük derken ... ne çok şey yaşadık beraber ... ne çok şey öğrendik ...
Ben öğrendiklerimi uygulamayı unuttum bi ara o kadar ...
Şimdi yeniden başlıyorum .:teyzos::teyzos::teyzos:

Hazır mıyım ?:zipla:
Evet hazırım .:mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:

Öyle kuş kadar beslenmeyeceğim ..bugüne bugün 80 okka kadınım :bayilacam::bayilacam::bayilacam::bayilacam:

Ben şu an sadece içimdeki öküzü kesiyorum , etlerini dağıtıyorum fakire fukaraya ... Yani 2 tabak mayonezli soslu makarna değil de , 3 kaşık yeme dönemine giriyorum ....

Baktım gitmiyor böyle.. o zaman bakarız çaresine . Her zaman herkesin metasına göre diyet yapmasını savunmuşumdur .. Veren adamın canını çıkaracağız diye aç bırakmaya ne hacet :miyagi::mor::miyagi:

Öyle işte ...

İçimi de döktüm ...

Başlıyorum ..........

Özellikle reelde de sık görüştüğüm için , @Mimu88 ve @masumm u kendime hem orti hem morti ilan ediyorummmmmm :danscıkiz::danscıkiz::danscıkiz::danscıkiz:

Ya Aus geliyor bilesiniz .....:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

KENDİM DANA GİBİ YERKEN KİMSENİN MENÜSÜNÜ YORUMLAMAYI KENDİME HAD GÖRMÜYORDUM ...
AMA YEMİYORSAMMMMMMMM :heyecan::Help::heyecan::Help::heyecan::Help::heyecan::Help: MAY DAY LERİNİZİ HAZIRLAYIN ..... GELİYORUMMMMMMMMMMMMMMM

HA ...SPOR GRUBUNUZ MU NEYİNİZ VARMIŞ ??? :rujsigara::rujsigara::rujsigara::rujsigara:

YAZIN ORAYA Bİ AUS BAKEM :nededintatlim:

Hadi ben geçmişe gider ...

Ha bi de gruplara girmeyeceğim , hükümsüzlerde devam edeceğim :kaalp:
cahilllllllllllllll @igdedali bunu diyor

igdedali

Tepki
19.308

hadi bakalım ...

Daha ödemin kralı haftaya atılacak sayın Aus

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
kız ben bi kahve için 3 gün laf işittim.sen aşure diyon :kopkop:
:kopkop::kopkop::kopkop:

hadi bakalım ...

çok çok yapacam kaptanim Leslie ip hiit dolduracam yine spor sayfami

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
Sende ufak bir boşlukta millete boncuklar boncuklar dağıtmışsın bir de göbekten zeytin yesen tam olacak
Çiğköfte yiyim zeytin kesmez :krnz:

onu da yemiştir o :skandal:
biz sadece buraya yazdığını biliyoruz:skandal:
ya yazmadıkları?:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

göbüşlerden limonatalar bile içmiştir o :skandal::skandal::skandal::skandal:

hain ördek

İpeklen buluşuruz zaten biz yakın zamanda inşallah. :interest:
bi denerim :marilyn:

Yapar kalleş seferoğlu değil mi :sopa: @Portakal Sulu Ordek
:interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest:
Akşama parti var giyinin süslenin:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:
Ya da giyinmeyin nü parti :heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:
@Ausencia_

Ben karşılama komitesinde tek başıma olmak istiyorum.:heyecan:
herkesi öperim karşılarken :mavis::165:
Midem bulaniyor açım :(
neden daimi mortim neden :kanka:

Ne güzel gülüyın öyle :asikk::asikk:
:capkinbito:

Ne ayıp :bayik:
sen böyle şeyler mi okuyorsun :islik:
Çok ayıp :hayir:
Geçen de gördüm yine aklınızı kendinize saklayın temalı bi yazı hemen göndermişsin.:hayir: :saskin:
çok utandım ben onu görünce :hayir:

:pardon::pardon::pardon::pardon:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
:kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp:

ne güzel ..... devasa artı yok ... azcuk sen sanki:yildizlar:

al lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bak seferoğluda olmuşuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:selam::selam::selam:
:selam::selam::selam::selam::selam:

La anlaştık anlaşmasına da ben yılların tellioğlu ausu idim :heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:
seferoğlu olmaya nasıl alışacam bakalım

:bengeldim::bengeldim::bengeldim::bengeldim::bengeldim::bengeldim::bengeldim::bengeldim::bengeldim::bengeldim:anladın sen onu

:mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor:

@saydin78
@pempikzx
@Whiteblacklife
@D3S1R3
@Mimu88
@masumm
@Ausencia_
@matematik61
@Portakal Sulu Ordek
@cileklidonut
@hippotalamus

valla beni bilen bilir yenilgiye tahammülüm pek yok .... :para::para::para::para:spor yapmayacak olan varsa ya şimdi konuşsun ya sonsuz dek sussun :heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

bulur bulur , bulsun da zaten .... acelem yok :miyagi:
Hak bana bu sopa
:sopa:
Takım fena değil, kilolar koruma için iyi, haftaya da beeeele devam
:süper:

igdedali

Tepki
19.308
Çiğköfte yiyim zeytin kesmez :krnz:

İpeklen buluşuruz zaten biz yakın zamanda inşallah. :interest:
bi denerim :marilyn:

:interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest:
Ben karşılama komitesinde tek başıma olmak istiyorum.:heyecan:
herkesi öperim karşılarken :mavis::165:
neden daimi mortim neden :kanka:

:capkinbito:

Ne ayıp :bayik:
sen böyle şeyler mi okuyorsun :islik:
Çok ayıp :hayir:
Geçen de gördüm yine aklınızı kendinize saklayın temalı bi yazı hemen göndermişsin.:hayir: :saskin:
çok utandım ben onu görünce :hayir:

:pardon::pardon::pardon::pardon:
Çıplak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar