Koşsana
Biri koşuya rakip olsun bana. Gaza geleyim iyice, sonra elalemin zencileriyle rakip olmaya çalışıp dalağımı elime alıyorum
acele mi çıktın evden? kahvaltı yumurtasız eksik olur kuzum ve doyurmaz.ekmek dediğin geçici gençlik güzelliği gibi gelir geçer.içini tutmaz.peynir çok çok az.yeşillik mutlaka olmalı.ben ne zaman bol yeşillik yesem extra enerjim oluyor.07.30
1 incecik dilim ekmek
Bir minnak parça peynir 4 5 zeytin domates
14.00
1 fincan sutlu kahve 8 10 uzum tanesi
severimÇıplak?
Ayneen ne acelen var, sağlıklı menülerini görmeyi özledim. Seni kopyalayıp bende 6 aya 49 mu olsambulur bulur , bulsun da zaten .... acelem yok
Ekli dosyayı görüntüle 24111
seferoğullarım!!! tellioğullarını alt etmeye yeşil vadiyi almaya hazırmıyız canlarım
@saydin78 ♥
@pempikzx ♥
@Whiteblacklife ♥
@D3S1R3 ♥
@Mimu88 ♥
@masumm ♥
@Ausencia_ ♥
@matematik61 ♥
@Portakal Sulu Ordek ♥
@cileklidonut ♥
@hippotalamus ♥
muhteşem sporlarınızı bekliyorum
Yani girdi mi bilmiyorum ... stres had safadabende 1 haftadır acaip bi baş ağrısı ve halsizlik var.. başımdaki egzama da çok fena.. demirim düştü kesin hep böle olur .. bugün az dışarı çıktım kafam rahatlasın diye.. inş bu hafta daha iyi olur..
Üzdün.
O zaman menülere etiketle de iki sopa vuram arada goca Ausa
Tamam Aus
Cuks cıks zoopaalatmam kendimi
Relaks diyet yapacağım.
Oldu oldu olmadı Allah kerim
iyikimsinizEleştiriyi kabul edene yapıoz balim
Bak ne güzel oldun
kız ben her sabah koşanları görüyom evin orda.tee allam manyak bunlar yaaa diyomKoşsana
Biri koşuya rakip olsun bana. Gaza geleyim iyice, sonra elalemin zencileriyle rakip olmaya çalışıp dalağımı elime alıyorum
Kız ben 80 okkalık kadına göre yiyeceğimAyneen ne acelen var, sağlıklı menülerini görmeyi özledim. Seni kopyalayıp bende 6 aya 49 mu olsam
Bak şimdi miktarı azaltırım heralde aus o kadarcık da bir şeyler öğrenmişimdir diyetle ilgiliMenü
Kız ben 80 okkalık kadına göre yiyeceğim
Benii kooopyalarsan 70 olursun
Oyy tekrar 70 olmak çok kötü olur bu aradaKız ben 80 okkalık kadına göre yiyeceğim
Benii kooopyalarsan 70 olursun
Birincimiyiz kııız
Açım pikaçuuuumÇiğköfte yiyim zeytin kesmez
İpeklen buluşuruz zaten biz yakın zamanda inşallah.![]()
bi denerim
Ben karşılama komitesinde tek başıma olmak istiyorum.
herkesi öperim karşılarken
neden daimi mortim neden
Ne ayıp
sen böyle şeyler mi okuyorsun
Çok ayıp
Geçen de gördüm yine aklınızı kendinize saklayın temalı bi yazı hemen göndermişsin.![]()
çok utandım ben onu görünce