Valla anca onla yirttim bide kadın özellikle beni istemiş canım bı küçük kase aldım zaten onuda 2kizimla yedik yoksa diğer tatlılardan ikramlardan zorladı almadım çok yedim diye canımYine mi aşure yedin
O artının sebebi asureydi
Kilo vermemişken bu neyin ödülü oldu sana
Kuzum listeyi topladım, benim msjlardan bakiver bi sen eksiksinEve girebildim çok şükür...
Sabahtan beri hastaneler bilmem neler
Sen kimsin gulbe sen misin sensen 3 kere tıklaHoşbuldumÜstüne çıkmışım Ördekim
Diğer sorun için gittim bebeam bişey yoknaptın ne oldu anlatsana iğde dalım
Fitim özel mesajın kapalı mı?Kuzum listeyi topladım, benim msjlardan bakiver bi sen eksiksin
Bi de begumun başlangıç kilosu 60.7
Ben unutmuyom geçen hafta da yedisonra da herşeyi tam yaptım ama gitmiyor diyip günlerce düşüncelere daldırıyorlar bizi
Aşk olsun kaptanim ben aşureyi cuma yedim haftasonu artık yoktu salı birden yükseldi başkada kacamagim yok zatensonra da herşeyi tam yaptım ama gitmiyor diyip günlerce düşüncelere daldırıyorlar bizi
Açık kuzumDiğer sorun için gittim bebeam bişey yok
Fitim özel mesajın kapalı mı?
Ayrıca da senin o ellerini yerim...Kuzum listeyi topladım, benim msjlardan bakiver bi sen eksiksin
Bi de begumun başlangıç kilosu 60.7
vay vay vay vay iğdemin dalı, iki gözümün çapağı sahalara dönmüş özüne de dönmüşşşşşşşşşşş
helal be eksilerinden öperim seni
Ya Cuma cuma şuradan koptum ya kendime kızıyorumsevmedim ruh halini.. ağlarım bakiyi misin?
Heee nehir demeknehir o
@MaliPinaoy yirim seniiiiiiii
yok sahipsiz olarak kendime grup açtım orada takılacam
hacı taka taka sinir hastas olacağıma ben 1-2-3 tıp oyunu başlattım kendimeBen unutmuyom geçen hafta da yedi
Aşk olsun kaptanim ben aşureyi cuma yedim haftasonu artık yoktu salı birden yükseldi başkada kacamagim yok zaten
Yapar kalleş seferoğlu değil mionu da yemiştir o
biz sadece buraya yazdığını biliyoruz
ya yazmadıkları?
göbüşlerden limonatalar bile içmiştir o
hain ördek
cumadan cumaya bebeyimmm
İşte aradığım sppor grubu arkadaşı
Sen kimsin gulbe sen misin sensen 3 kere tıkla
Ahaa sizi bu haftaBen unutmuyom geçen hafta da yedi