ay başlamış bile bugünden yaaaaEkli dosyayı görüntüle 24113
Yürüyün tellioğullarıSeferoğullarına yeşil vadinin kime ait olduğunu gösterme zamanı
@Bonus @igdedali @leylmira @hububatkraliçesi @Çakıl80 @MaliPina @Miu @hepfit @Zumrud_u anKa @Elalis
ay başlamış bile bugünden yaaaaEkli dosyayı görüntüle 24113
Yürüyün tellioğullarıSeferoğullarına yeşil vadinin kime ait olduğunu gösterme zamanı
@Bonus @igdedali @leylmira @hububatkraliçesi @Çakıl80 @MaliPina @Miu @hepfit @Zumrud_u anKa @Elalis
Tabisi durmak yok hemen koş sporaay başlamış bile bugünden yaaaa
yürümeyeceğizzzzzzzzzzz koşacağız kaptanım nilişkom sen vur de biz öldürelimEkli dosyayı görüntüle 24113
Evet yeşil vadiye sokmayacağızyürümeyeceğizzzzzzzzzzz koşacağız kaptanım nilişkom sen vur de biz öldürelim
ellerine sağlık kuzum
sizi 155 e şikayet edicemTabisi durmak yok hemen koş spora
siz birbinizi korumacılığı çok seviyorsunuz zaten gülbiş
Spor yapıp kilolarımı vermeye mi sağlıyor diyeceksinsizi 155 e şikayet edicem
Anlıyorum mium haksızın demiyorum hipponun sporu konusundada haklı demiyorum bu hafta yaşadıklarından ötürü bunu söylüyorum haftaya yüklenelim diyorumsiz birbinizi korumacılığı çok seviyorsunuz zaten gülbiş
ama birbirinize iyilik değil bence kötülük ediyorsunuz
sana birisi bi yorum yaptığında da hippo atılıyor öne hemen
ama emziriyor o ile başlıyor. yapmayın derim. bu gerçekten iyliğinize olmuyor ki..
Ben de ben de, ver gazı gerisini koyveranasını satim gazla çalışıyom zaten,kesin 7 günde 7 kilo gidecek
onu da yemiştir oSende ufak bir boşlukta millete boncuklar boncuklar dağıtmışsın bir de göbekten zeytin yesen tam olacak
cumadan cumaya bebeyimmmay başlamış bile bugünden yaaaa
gidip bakayım en çok puan hangi spordahiç sevmem yenilmeyi
Anlıyorum mium haksızın demiyorum hipponun sporu konusundada haklı demiyorum bu hafta yaşadıklarından ötürü bunu söylüyorum haftaya yüklenelim diyorum
Bana gelince değerlerim düzelsin ben kırbaçlara dayanacağım
Yine mi aşure yedin@hippotalamus kaptanim şimdi ben Mevlide gittim söylemesi ayıp olmasın et üstü pilav aşure ayran ben sadece et ile 1kase aşureyi kızımla yedim 15 gibi felan şimdi akşamı nasıl gecistirmem gerek
kaçınılmazsa zevk almaya bakıciiimmm napimonu da yemiştir o
biz sadece buraya yazdığını biliyoruz
ya yazmadıkları?
göbüşlerden limonatalar bile içmiştir o
hain ördek
cumadan cumaya bebeyimmm
İşte aradığım sppor grubu arkadaşı