Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Miu benden gol yemeğe de alışık ya :para::para:
54410371f493b81cbcf4eb5b.jpg

❤️ Cilveli kahveler❤️
  1. Gulbe şeker (106.8/106.8/0/%0):bayik:
  2. Furkanliipek (65.3/64.9/-0.4/%0.61):hayir:
  3. Pembikzx ( 73.1/72.9/-0.3/%0.41):hayir:
  4. Miu (55.8/55.4/-0.4/%0.72):teyzos:
  5. Hippotalamus (68.8/68.6/-0.2/%0.29):papatya:
Takım yüzdesi : % 0.406

@Ausencia_ @hippotalamus

Ellerine sağlık gülbişim..

ben sabah utanırken bu bildirimi nasıl yapacağım diye
grupta en yüksek yüzdeli ben çıktım iyi mi

ne diyim ki
çok sinirlendim şuanda ben

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834

sanküüüüü @igdedali cadusuuuuuuuuuuu yoluna daş koyacaaaaaaaaaaak

şimdiiiiiiiiiiiiii benim jetgiller,ananız azcuk konuşacak :duyuru:

2. haftayı geride bıraktık.bu hafta tabi ki şampiyon olamadık :( hedefim asla şampiyonluk değil önce bunu söyliyeyim.geçen hafta hippogiller 0.01 lik bi yüzdeyle kaybetti göründü ama bence onlar da kazandılar.özgüvenlerini,sağlıklarını vs vs. bu hafta bu yüzdeyle kazansak bile kaybedenler tarafında olacaktık yine de malaesef :(

of yaa evde düşünmüştüm,işe gelince yazarım dedim unuttum neler yazacağımı :panter:

kaçamaklardan başlayayım.hergün istemiyorum diye bi tarafımı yırttım ama menülerde gene bir sürü kaçamak gördüm.kızlar ben kaptanımdan kaçamak toleransı görmedim ve alışkın değilim.sabah kahvaltıda ekmek + meyve varsa o gün bitter yeme lüksünüz yok. hepsi şeker.bi tane olabilir,küçücük olabilir ama meta onu devamı gelecek şeker olarak depoluyor.diğer yediğiniz poğaça,börek ve baklava konularına girmek bile istemiyorum.

her kaptanın yoğurt yemesi farklıdır.ben -100 gr -200 gr istemiyorum.bi bardak suya,3-5 saat açlığa bakar.bence kalıcı değildir.hastalık olur,regl şişliği olur başım gözüm üstüne ama yok yağmur yağdı,yok anahtarı içerde unuttum,yok domatese zam gelmiş anlamam.kaçamak İS-TE-Mİ-YO-RUM. yerken beni,takımı ve buraya nasıl yazacağınızı hatırlayın.kaçamaktan kastım ekmek değil.perşembe hariç makul miktarda yenilecek tabi ki.cuma cumartesi kahve yanında bi parça bitterinizi de yiyin.ama hafta içi azami dikkat edin.asıl meselemiz nefsimizi terbiye etmek değil mi?
metanız hızlı olsa bile ben burda şerbetli tatlıya,hamur işine göz yumarken diğer arkadaşa ikinci meyve için nasıl höyt diyeyim.kurallar hepimiz için kesin ve nettir.

spor gruplarına zaten miu öpe öpe yazacak eliniz mahkum :haha:

haftaya hepinizden %1 istiyorum ki gayet insancıl rakamlar.okuyup beğenen herkesi kabul etmiş sayarım.:sarisin:

@saydin78
@Ecemavi
@leylmira
@Nefs
@Zumrud_u anKa

:bengeldim::bengeldim: böleeeee aptal aptal selam veriyo değil de , bu yazına şapka çıkarttım say

Favorilere attım bileeeeeeeeeeeeeee:huri:

AUS DİYETE BAŞLIYORUM DEDİYSE O İŞ BİTMİŞTİR

veeeeeeeeeeeeee

UZUN ZAMANDIR BU YAZINI BEKLİYORDUM AUSUM
ÇOK AMA ÇOK ÇOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKK MUTLU OLDUMMMMMMMMMMMMMM:zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla:

Rakama takılmıyorum bile ki o senin için basit .. iner gider elinin kiri biliyorum:mutluyum::mor::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

:mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor:

feriştahlar fenaaaa :dislek:

bakem bakalım ne kadar fenalarmış bi alt mesaja :heyecan:

Feristahlar

igdedali
Hepfit (55.9/55.0/0.9/%1.61)
Bonus(96/96.7/+0.7/-%0.73)
Cileklidonut(70.1/68.9/1.2/% 1.71)
Ahu060812(78.1/77.5/0.6/%0.77)
Kelebekolacam(76.4/76/0.4/%0.52)

@Ausencia_ kaptan @igdedali kaptanım rahatsızdı. Onun kilosu eksik, @begüm75 de bu hafta girecek takıma sanırım ama kilo bildirimini bulamadim, liste şimdilik böyle.

@igdedali kaptanım kolaylık olsun diye liste yukarda :kalp:

eline sağlık canım ...

evet begüm yok ..çünkü ilk kilosunu bugün bildirecekti @begüm75 :oklava::oklava::oklava::oklava:

Başla bence herkes kaçamak yapıyor zaten

o devir kapansın bence :mor::mor::mor::mor::mor::mor:

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
Masum tartı meselasine karışmayayim dedim ama tutamayacagim çeneni yeme Ataklı karbon bagimlisi biri olarak söylüyorum tartı bizim tokatimiz eğer o tokatı yemezsek 1 hafta 5 kilo alma potansiyeli var bizde şimdi bildirimdede anlayacaksın ne demek istediğimi

Bugün iş çıkışı gidip alırım belki Waytim
Morti olduk baksana

Kilo bildireyim
Cuma :54.3
Pazartesi :56.3:eyvah:
Çarşamba :57.3:521:
Cuma:54.3 sabitim:huri::sopa:
@Floweroflife @Miu @Ausencia_
Hastalıkla bogustugum bir hafta oldu çarşamba perşembe toparlama çabası yetmedi tabiki eksi gelmeye

Ayyy tam karbon tartısı benimde böyle artıyor işte fırlıyor :(

Çok tanımadığın için metanı bilemiyorum ama şu an gördüğüm eksi 900 gayeeeeeet :mutluyum::süper::mutluyum::süper::mutluyum::süper::mutluyum::süper::mutluyum:

Haftaya minicik minnacıkta olsa bi eksi görelim gulbe ?
belki biraz sporla ...
eksi 300 falan heee çok değil :mavis:

hahahanimishahahanimishahahanimis mortisiz eksi 900 diyor @Nefs senin bi aylık eksi bildirimin :krizz::krizz::krizz::krizz::krizz::krizz:

hepfitciyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz :hopp::hopp::hopp::hopp:

Menü yaz kelebek ....

ne yiyorsun ne içiyorsun bi haberiz :silakonda:

sadece kilo bildirmek değil ki buranın amacı , bunu en iyi sen bilirsin

bak biz @Mimu88 ve @masumm layız ... kur bi ortilik , geeeeç karşımızaaaaa:bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:

:kaalp::kalp::kaalp:

eksi 700 senin kilon için şahane bildirim .
üstelik kaçamaklı bir haftan onu da biliyoruz ... demek ciddi anlamda güzel yakan bir metabolizman var .
Buna güvenip dur yiyeyim nasılsa veriyorum dersen , metan bir gün ters köşe yapabilir .
O yüzden dikkatli olmakta fayda var emel ...

ama çokta sıkma , bu yemeye 700 gayet iyi 60 kiloda , çokta 1 kilo vs ... hedeflerin olmasın bence ..

Aus was here:silakonda:

:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

ne diyosunnnnnnnnnn anajetgilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor:

Ayyyyy morti sağlam geliyorum
Aman tanrım didimmmmm

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
sanküüüüü @igdedali cadusuuuuuuuuuuu yoluna daş koyacaaaaaaaaaaak

:bengeldim::bengeldim: böleeeee aptal aptal selam veriyo değil de , bu yazına şapka çıkarttım say

:mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor:

bakem bakalım ne kadar fenalarmış bi alt mesaja :heyecan:

eline sağlık canım ...

evet begüm yok ..çünkü ilk kilosunu bugün bildirecekti @begüm75 :oklava::oklava::oklava::oklava:

o devir kapansın bence :mor::mor::mor::mor::mor::mor:
koymasınn:teyzos:

OP
Miu

Miu

Tepki
54.300
55 te ne gruptan ayrılması ..... ??

iki günde 60 oluyorsun zaten :yildizlar::yildizlar::yildizlar:

he gruptan çık evet , menü vermiyorsun çünkü :silakonda::silakonda::silakonda:

ama seni yanıma hükümsüzlere alıyorummmmmmmmmm :para::para::para::para: haftaya 54.9 istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ...

duydun mu küçük hanım ????

saltanat bitti ...

Aus geldi .... no demokrasi :kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz:
heee aynen
nelli sebepleri var işte çıkmamın
diyetten çok bunaldım bi de
bi de yiyeceklerim var
hükümsüzlerdeyim ben
yine ineceğğim sonra
tahmini 1 hafta veriyom kendme
spor grubuna da girdim
bu hafta ısınma turları haftaya diyet+spor basarım gaza inşallah
yamacından ayırma beni :panter:

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Selamlar ....:bengeldim::bengeldim:

Hayırlı Cumalar herkese :kaalp::kalp::kaalp:

Güzel tartı bildirimleri gelmiştir inşallah ..gelmedi ise de sorun yok ... Bundan sonra gelecek :para:

Geçmişi okuyaacağım ama önce iki kelam lafım var ...

Gece çok kolum ağrıdı ... Ağrıdan uyuyamadım ..Çoluk çocuk bebek olmasa acilde soluğu alacaktım ... Hala da ağrıyor .. Öğleden sonra dr a gideceğim muhtemelen .

Kalbim daralıyor ...

Çünkü bir öküz gibi yedim ... Doğumdan sonra bana her ne oldu ise (sütümü çoğaltma çabaları özellikle) 71 kilo iken 77 lere çıktım ... Oysa hiç mütevazi olamayacağım , bu işin kitabını yazabilirim .. Sayfalarca makale okuyup vakti zamanında emziren annelere sağlıklı beslenip kilo verebileceklerini , aynı zamanda sütlerini arttırabileceklerini yazan ben ...
Şimdi karbon çukurunda dans ediyorum ...

Neyse ...

Her gün tartıya çıkarım ben ... Şu hafta çıkmadım ... Yani o kadar korktum . Korktuğumda başıma geldi 77-78 derken ...

79.4

Şöyle koca koca yazayım .... Çünkü utanıp sıkılmıyorum ... yedim ..yersem ... 80 de olurum ..90 da...100 de... oldum mu daha önce oldum ???

Ama hayatımdaki yeme düzenini değiştirip , spor yaptığımda 38 yaşında 38 beden hedefi koyan ben ...39 yaşında xs dum , bilenler bilir :ajan::ajan:

Şimdi yeniden başlıyorum .. Ne tesadüfdür ki ...

2016 yılında ... Eylül ayında yanılmıyorsam 78.9 ile sizlerle eski takımda yola başlamıştım bir selam ile ... Kaptanlık ...editörlük derken ... ne çok şey yaşadık beraber ... ne çok şey öğrendik ...
Ben öğrendiklerimi uygulamayı unuttum bi ara o kadar ...
Şimdi yeniden başlıyorum .:teyzos::teyzos::teyzos:

Hazır mıyım ?:zipla:
Evet hazırım .:mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:

Öyle kuş kadar beslenmeyeceğim ..bugüne bugün 80 okka kadınım :bayilacam::bayilacam::bayilacam::bayilacam:

Ben şu an sadece içimdeki öküzü kesiyorum , etlerini dağıtıyorum fakire fukaraya ... Yani 2 tabak mayonezli soslu makarna değil de , 3 kaşık yeme dönemine giriyorum ....

Baktım gitmiyor böyle.. o zaman bakarız çaresine . Her zaman herkesin metasına göre diyet yapmasını savunmuşumdur .. Veren adamın canını çıkaracağız diye aç bırakmaya ne hacet :miyagi::mor::miyagi:

Öyle işte ...

İçimi de döktüm ...

Başlıyorum ..........

Özellikle reelde de sık görüştüğüm için , @Mimu88 ve @masumm u kendime hem orti hem morti ilan ediyorummmmmm :danscıkiz::danscıkiz::danscıkiz::danscıkiz:

Ya Aus geliyor bilesiniz .....:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

KENDİM DANA GİBİ YERKEN KİMSENİN MENÜSÜNÜ YORUMLAMAYI KENDİME HAD GÖRMÜYORDUM ...
AMA YEMİYORSAMMMMMMMM :heyecan::Help::heyecan::Help::heyecan::Help::heyecan::Help: MAY DAY LERİNİZİ HAZIRLAYIN ..... GELİYORUMMMMMMMMMMMMMMM

HA ...SPOR GRUBUNUZ MU NEYİNİZ VARMIŞ ??? :rujsigara::rujsigara::rujsigara::rujsigara:

YAZIN ORAYA Bİ AUS BAKEM :nededintatlim:

Hadi ben geçmişe gider ...

Ha bi de gruplara girmeyeceğim , hükümsüzlerde devam edeceğim :kaalp:
Aus rüzgarı esecek sahalarda vuuuu :heyecan::heyecan: benim seninle başladığım kilo da başlıyorsun :capkinbito:

OP
Miu

Miu

Tepki
54.300
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar