Geçmiş yapıyodum dayanamadım yazıcam kilomu
Geçen hafta: 65.7
Cuma: 64.4
Fark: - 1.3
% 1.98
Ben reglim bana farz değil
spor grupları başladıysa öğlen yürüyüşe çıkmak farz oldu
Allah affetsin donutumHepinize tek tek teşekkür ederiiiiimmm inşallah bir gün ben de 5'leri göreceğim....@igdedali @Miu @hepfit @Nefs @Elalis @hippotalamus ve diğer ablalarım
Bu arada kaptanım internet paketim yoktu sabah mesajlarınızı göremedim haliyle kendi başıma iş yaptım normal bi gün olsa öğleye kadar yemezdim bişey ama ilaç içmem gerekiyordu ve çok kötü bi cıs cos yedimbi tane sosisli poğaça yedim Allah affetsin
@igdedali
Elimden gelse adım bile atmıycam miu yaa nefretlikregl ken spor yap
meta hızlı çalışıyor
spor efsane oluyor
mimu her hafta beni korkutmak zorunda mısınAramıza nifak tohumları sokamayacaksın tebrik ederimmm mortim önce seni sonra metanı kendi metamı da ....
Biz bütün departman böyleydik ama benim çok ağırdı artık kızlar çay falan taşıyordu bana dikkat ettim pazartesiye göre çok fark bar da :/
Şeyyyy ben bildirdim hafi bul sana sürpriz olsun kaptanım
başka şekillerde de mutlu edebilirim bebişimAldım gitti ulen
ooohhhh böyle şeyler okuyunca aşırı mutlu oluyorum ben ya
yaşasın
kolay gelsin kuzum
harikaaaaaaaaaaaaa
geldi gönlümün paçavrası
Sen bildirim yaptın mı![]()
Oooo cokkkk iyi beeee Anajetimm...
Ana dediginnn beylee olur iste..
Benim -200 arada kaynar demiii![]()
![]()
![]()
![]()
o kadar abur cubura gene helal bee60.3 kaptanım. -700
yediğin o poğaçayı sporla eriteceksin tabiHepinize tek tek teşekkür ederiiiiimmm inşallah bir gün ben de 5'leri göreceğim....@igdedali @Miu @hepfit @Nefs @Elalis @hippotalamus ve diğer ablalarım
Bu arada kaptanım internet paketim yoktu sabah mesajlarınızı göremedim haliyle kendi başıma iş yaptım normal bi gün olsa öğleye kadar yemezdim bişey ama ilaç içmem gerekiyordu ve çok kötü bi cıs cos yedimbi tane sosisli poğaça yedim Allah affetsin
@igdedali
TimammmmSpor yapacaksın kuzucum. Yürüyüş, evde leslie, ip atlama ne bileyim aklına gelen her spor.. ve o sporları da spor kaptanına bildireceksin. Alındın spor gruplarına sen