Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Ulen sıranın dibine saklandım tembel öğrenci gibi beni nasıl buldun :bayilacam:

Bende ses çıkarmadım ama işte kaptan olunca yakalandık :)

Zaten sokmuşun herksei daha ne yazıyon :haha:
745466_od845.jpg

Mimu88

Yakarsa yağları "Afet-i Devranlar" yakar!!!
Tepki
2.527
bi dk önce bir döveyim artı içim :sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa: ama reglse gidecektir.. haftasonunda pazartesiye eksi gelsin mortim gayrı yiterrrrr:kavga:

sonra da sevineyim mortin olarak :hobba::hobba::hobba::hobba::hobba::hobba::hobba::hobba::hobba::hobba: YENDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM-kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop 3-0 mı oldu oooooooooooooooooooooooooo:zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla: Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri:o nasıl yenmek ooooooooooo:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

@Ausencia_ dön de tuttuğun mimu yu 3-0 nasıl yendim nasıl şampiyon oldum bir bak şimdi:hııh:

AKŞAM AUS VE MİMU, İKİNİZİ DE TABAĞIMA İSTİYORUM. BÜYÜK ZİYAFET YAPACAĞIM:mutluyum::mor::mor::mor:

Aramıza nifak tohumları sokamayacaksın tebrik ederimmm mortim önce seni sonra metanı kendi metamı da ....

Bu hafta herkes ağır geçirdi regli ben de yerimden kalkamadım hiç.geçmiş olsun kuzu.spor neyse de beslenmene dikkat ettin inşallah.o da yeterdi eksi gelmeye:panter:

Biz bütün departman böyleydik ama benim çok ağırdı artık kızlar çay falan taşıyordu bana dikkat ettim pazartesiye göre çok fark bar da :/

@Emel_ogretmen @Mimu88 bildirimleriniz gelsin saat 14,00e kadar.hade bakem afetlerim benim:puan:

Şeyyyy ben bildirdim hafi bul sana sürpriz olsun kaptanım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar