Kızım baş kaldıralım biz kaptanız, istemezsek girmeyizBende ses çıkarmadım ama işte kaptan olunca yakalandık
Beni geçmek için mucize bekliyotARTIL LÜTFEN ARTIK.. NEYİ BEKLİYORSUN
Annaşıldı
Tmm uyar banahayır kuzum
günlük sporunu yapıyorsun
her sporun puanlaması var anlatırım
o gün menünle beraber alta sporunu da yazıyorsun ya da gün sonunda
spor kaptanını etiketliyorsun. Bu kadar. 2 grup olacak sporda. yarışacağız
Çok anlaşıldı miuEkli dosyayı görüntüle 24095 Ekli dosyayı görüntüle 24095 Ekli dosyayı görüntüle 24095 Ekli dosyayı görüntüle 24095 Ekli dosyayı görüntüle 24095 Ekli dosyayı görüntüle 24095 Ekli dosyayı görüntüle 24095 Ekli dosyayı görüntüle 24095 Ekli dosyayı görüntüle 24095 Ekli dosyayı görüntüle 24095 Ekli dosyayı görüntüle 24095 Ekli dosyayı görüntüle 24095 Ekli dosyayı görüntüle 24095 Ekli dosyayı görüntüle 24095 Ekli dosyayı görüntüle 24095 Ekli dosyayı görüntüle 24095 Ekli dosyayı görüntüle 24095 Ekli dosyayı görüntüle 24095 Ekli dosyayı görüntüle 24095
Canım spor gurublari çok iyi oluyor spora güzel teşvik ediyorTmm uyar bana
bi dk önce bir döveyim artı içimama reglse gidecektir.. haftasonunda pazartesiye eksi gelsin mortim gayrı yiterrrrr
sonra da sevineyim mortin olarakYENDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
3-0 mı oldu oooooooooooooooooooooooooo
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
o nasıl yenmek ooooooooooo
@Ausencia_ dön de tuttuğun mimu yu 3-0 nasıl yendim nasıl şampiyon oldum bir bak şimdi
AKŞAM AUS VE MİMU, İKİNİZİ DE TABAĞIMA İSTİYORUM. BÜYÜK ZİYAFET YAPACAĞIM
Bu hafta herkes ağır geçirdi regli ben de yerimden kalkamadım hiç.geçmiş olsun kuzu.spor neyse de beslenmene dikkat ettin inşallah.o da yeterdi eksi gelmeye
HobaaaaGeçmiş yapıyodum dayanamadım yazıcam kilomu
Geçen hafta: 65.7
Cuma: 64.4
Fark: - 1.3
% 1.98
Peeehhh kaptanım kızım ben, ana jetimHobaaaa
Yürü be kim tutar seniPeeehhh kaptanım kızım ben, ana jetim
Nasıl gaza geldiysem demek ki
Kızlar kahvaltı yapıp hazırlanıp çıkmam gerek öğle sonu gelirim @hippotalamus @Miu kaptanim senide etiketleyeyimde merak etme biliyorum çok ozluyorsun