menü vermemenden düzgün beslenmediğini anlıyoz zatenUnutmadan kilomu yazım
Eski kilom 87.6 idi sanirim hatırlayamadım
Yeni kilom 87.4
Bu hafta nasıl geçti anlamadim bile hatalarımı biliyorum spor yapamadım düzgün beslenemedim
@MaliPina @Ausencia_
Zararlı bisey yemedim listedeyimAçlık çok zor valla bak
evde aşure var
ablam akşam çizkek yapacakmış
haftaya cuma Allahın izniyle +5 gelirim ben
Haftasonu koydeydim kizkardesim de gelmisti pazartesi basladim duzenli menu vermeye ve spor eklemeye.acı sen ne zaman başladın diyete? pazartesi mi?
öyleyse cumadan artı var göze önünde bulundurmuyorum. ama cumadan sen zayıflamaya niyetlendin ve artı geldinse cidden şoklara gireceğim.
bernamıza ne ettin diye soracağım izninle. görülmüş duyulmuş şey değil, mümkün değil çünkü
Uyku her zamanki gibi tuzlu da yemedim suyum da 2yi gecmisti anlamafim valla.cok degil ama dun sabahki tartiya ve menuye gore bugun sabit gelirim diyodum..az mı uyudun? tuzlu mu yedin? az mı su içtin?
pehmeze bulayıp yebak şimdi sabah sabah
Seni nasıl yesemparçalarım diye korkuyorum
İnşallah Mium öyledir korkuyorumMİNNAK KİLODA ACELEYE lüzum yok ki nilişkommmmmmm
-300 var babalar gibi daha ne
hem regl gelecek ona göre de çok iyi
tartı takılmamış eksi var kızdırma beni
Bazen leslie bazen hiit.ama 45 dk leslie yapacagima yarim saat hiit tercih ediyorum.daha kisa surede daha çok etki gosteriyo sanki.onumuzdeki hafta jilliana baslasam diyorumo zaman güzel eksi bence.
spor ne yapıyon ki?
Olmazzzz ipde kaptan kızarpehmeze bulayıp ye
Öyle yapıyorum bakalımpeynir yap hipo kaynat içine az sirke dök kesilir zaten süz ve peyniri ye
Açlık çok zor valla bak
evde aşure var
ablam akşam çizkek yapacakmış
haftaya cuma Allahın izniyle +5 gelirim ben
ne demek efenim her zamanöpsene az daha
o zaman güzel eksi bence.
spor ne yapıyon ki?