Nefs
♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Şakın bozma bozmadığın sürece çok güzel gider günlük en az 30 saat sporun olsun o zaman hiç durmaz gider kuzum
30 ssnkii biraz az olur gulbecimm 50 saat olsunn
Şakın bozma bozmadığın sürece çok güzel gider günlük en az 30 saat sporun olsun o zaman hiç durmaz gider kuzum
Sabahlara kadar yanalım anam
Anlıyorum kuzum ya sen yine de sıcak tut kendinihiç bilmiyorum ki gulbem.
Herhalde bi 10 doktor gezmişimdir. Hep geçici çözümler. doğum kontrol hapı veren oldu. Magnezyum takviyesi, aylık kas gevşetici iğneler.
Yok anam yok. Tamamen kökten çözen bi tedavi geliştirmiyor İsviçreli bilim insanları. Anca oynar başlı diş fırçası üretsinler...
Hakatteeennn olağanüstü hala afet olmadım rekora koşanzeeeee yarın galibası 15 gün olacakSenin durumun olağanüstü csen muaf olmalisinnn)
Köyün delisi gibi hissettim kendimi ben gelince herkes dağılıyorhele o @Miu hiç göremiyorum nedense nedense denk gelemiyoruz acabası benden mi kaçıyor geçmiş te yapamadım kime Nolmuş bakamadım da
Hepinizin gıdından öperim iyi geceler yatayım accuk gece hiç uyumadım başım döneyiiiii
Oh mis iyi geceler öpücüğümü de aldımÖpüm o zaman
Lannnn Allahh belamiii versinnn beynim yandiii
Nasil bisey ciktinizz..
Tarikat mısınız sizzz
Hangiii tarikattt lennnn buu..
Tutan tutani gibii busey olmusunuzzz
Ayyy benim gibi bii hatunune hale getirdinizz
Kafa yanık ondan şeytmişim30 ssnkii biraz az olur gulbecimm 50 saat olsunn
Duymamış olayım
Çok ders çalışmaktan inek olduğu için anca bi öküzle aldatır
Miu nerde yahu
Telden dürttüm ona da dönmedi
Hayır sen ve ben burdaysak bu bizi kimle aldatıyor mali
Seni yiyerim yaaa nasıl tatlı bir kaptansinFeriştahlarım
Birazdan söyleyeceklerimi önce kendi nefsime sonra sizlere söylediğimi belirtmeliyim...
Bu hafta ilk haftamızdı. Belki erken gelebilir bu yazım sizlere. Fakat Benim için süreç sonuçtan her zaman daha önemlidir.
Hiç menü takibini yapamadığım arkadaşlar oldu.
2-3 menü verip ortadan kaybolanlar oldu.
Akşam akşam kestaneler, aşureler gördüm menülerde...
daha bismillah ilk haftadayız yahu. Kaçamak hakkımız olacak. Ödüllerimiz de olacak elbette. Fakat daha yeni başladık.
Neyse alışma evresidir deyip çok da canınızı yakmak istemiyorum
Bundan sonra menülerde cıss coss görürsem yakarım![]()
Ve birbirinizden sorumlusunuz.
Önümüzdeki hafta için birer orti seçin kendinize. Birbirinizi sürekli dürtün. Menülere etiketleyin.
Akşam yenen bir lokma fazla ekmeğin hesabını sorun, soralım... Ben yapmak istemedim ama seçmeyen arkadaşları kafadan eşlerim.
Buraya sık gelmeyenden hesap soralım
Madem ki biz bir takımız menülerdeki cıss cosslar da hepimizin sorumluluğu. Takım arkadaşımız yiyince (ki bu hafta görürsem cidden yakarım yiyeni...) canından bezdirelim. Herkes birbirinden sorumlu. birbirimizi spora teşvik edelim.
Saate bakalım Aaa tam 12. Hadi herkes 2 bardak su içsin diyelim.
Hadi kızlar bu akşam tüm feriştahlar 100 ip atlayacak diyelim misal...
Sadece menü yazdım yorumladım cuma geldi geçti olmasın.
Ve buralarda olalım sık sık. Hepimizin yoğunluğu var. Hayatımız hep bi koşturmaca. Ama arada bir bakalım buralarda noluyor ne bitiyor.
Genel olarak orta düzeyde bir haftaydı. Haftaya bunu A plus yapalım. Zira bir Feriştah olmak bunu gerektirir
Sizlere güveniyorum. Aramızda yapamayacak, iradesine hakim olamayan, önünde engel olan kimse yok. Bundan sonrası bizim elimizde
Gün birik olma vaktidir...Bitirelim şu işi beee
Dipnot: Bu sözlerim diğer takımlarımızdaki gevşekliği üstünden atamayan arkadaşlar için de elbette geçerlidir.
@cileklidonut
@Ahu060812
@kelebekolacam
@Bonus
@hepfit
@begüm75
@igdedali ebet kendimi de etiketledim
Karı sado mazo çıktı rıza babane seksüüüü zopalıyon oyle eee vuuuurrrr daha sert vuuurrrrr
ebet gulbem. Yumurtalıkları aldırmama ramak kaldı. Komple dağıtacam
İnşallah çileğim. Bakalım öğlenden beri iyiyim.
Her ay sancı çektim ama ben hayatımda böyle bişey yaşamadım.
Çok sağol kuzum 2-3 saatlik uyku ile duruyorum yatacağım ama azcık ayaklarımı uzattım şimdi
Feriştahlarım
Birazdan söyleyeceklerimi önce kendi nefsime sonra sizlere söylediğimi belirtmeliyim...
Bu hafta ilk haftamızdı. Belki erken gelebilir bu yazım sizlere. Fakat Benim için süreç sonuçtan her zaman daha önemlidir.
Hiç menü takibini yapamadığım arkadaşlar oldu.
2-3 menü verip ortadan kaybolanlar oldu.
Akşam akşam kestaneler, aşureler gördüm menülerde...
daha bismillah ilk haftadayız yahu. Kaçamak hakkımız olacak. Ödüllerimiz de olacak elbette. Fakat daha yeni başladık.
Neyse alışma evresidir deyip çok da canınızı yakmak istemiyorum
Bundan sonra menülerde cıss coss görürsem yakarım![]()
Ve birbirinizden sorumlusunuz.
Önümüzdeki hafta için birer orti seçin kendinize. Birbirinizi sürekli dürtün. Menülere etiketleyin.
Akşam yenen bir lokma fazla ekmeğin hesabını sorun, soralım... Ben yapmak istemedim ama seçmeyen arkadaşları kafadan eşlerim.
Buraya sık gelmeyenden hesap soralım
Madem ki biz bir takımız menülerdeki cıss cosslar da hepimizin sorumluluğu. Takım arkadaşımız yiyince (ki bu hafta görürsem cidden yakarım yiyeni...) canından bezdirelim. Herkes birbirinden sorumlu. birbirimizi spora teşvik edelim.
Saate bakalım Aaa tam 12. Hadi herkes 2 bardak su içsin diyelim.
Hadi kızlar bu akşam tüm feriştahlar 100 ip atlayacak diyelim misal...
Sadece menü yazdım yorumladım cuma geldi geçti olmasın.
Ve buralarda olalım sık sık. Hepimizin yoğunluğu var. Hayatımız hep bi koşturmaca. Ama arada bir bakalım buralarda noluyor ne bitiyor.
Genel olarak orta düzeyde bir haftaydı. Haftaya bunu A plus yapalım. Zira bir Feriştah olmak bunu gerektirir
Sizlere güveniyorum. Aramızda yapamayacak, iradesine hakim olamayan, önünde engel olan kimse yok. Bundan sonrası bizim elimizde
Gün birik olma vaktidir...Bitirelim şu işi beee
Dipnot: Bu sözlerim diğer takımlarımızdaki gevşekliği üstünden atamayan arkadaşlar için de elbette geçerlidir.
@cileklidonut
@Ahu060812
@kelebekolacam
@Bonus
@hepfit
@begüm75
@igdedali ebet kendimi de etiketledim
hiç bilmiyorum ki gulbem.
Herhalde bi 10 doktor gezmişimdir. Hep geçici çözümler. doğum kontrol hapı veren oldu. Magnezyum takviyesi, aylık kas gevşetici iğneler.
Yok anam yok. Tamamen kökten çözen bi tedavi geliştirmiyor İsviçreli bilim insanları. Anca oynar başlı diş fırçası üretsinler...
Kafa yanık ondan şeytmişim
Yaaa igdee annen de mi böyleymis..
Insallah olmazsin bi daha..
Ama tetikleyen bi sey var onu bul.
Yemek mi icmek mi giykm kusam hepsi olabilir..
Öncesinde de sicak tutman lazim kendini..
Çıplak ayakla betonlara basma.
Belini sırtını acikta birakma.
Ebem garilar gibii konustummm yaaa