Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
hiç bilmiyorum ki gulbem.
Herhalde bi 10 doktor gezmişimdir. Hep geçici çözümler. doğum kontrol hapı veren oldu. Magnezyum takviyesi, aylık kas gevşetici iğneler.
Yok anam yok. Tamamen kökten çözen bi tedavi geliştirmiyor İsviçreli bilim insanları. Anca oynar başlı diş fırçası üretsinler...:neee:
Anlıyorum kuzum ya sen yine de sıcak tut kendini

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Köyün delisi gibi hissettim kendimi ben gelince herkes dağılıyor :oklava:hele o @Miu hiç göremiyorum nedense nedense denk gelemiyoruz acabası benden mi kaçıyor geçmiş te yapamadım kime Nolmuş bakamadım da

Hepinizin gıdından öperim iyi geceler yatayım accuk gece hiç uyumadım başım döneyiiiii :asikk:

Köyün delisi sen olabilirsin ama bugün günün delisiii benimmmhahahahahahahaha
Yazdıklarımı okusannnn:hobba::hobba::hobba:

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
234FE1C1-268C-4F20-902E-312123578ED3.jpeg

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Feriştahlarım:kanka:
Birazdan söyleyeceklerimi önce kendi nefsime sonra sizlere söylediğimi belirtmeliyim...

Bu hafta ilk haftamızdı. Belki erken gelebilir bu yazım sizlere. Fakat Benim için süreç sonuçtan her zaman daha önemlidir.
Hiç menü takibini yapamadığım arkadaşlar oldu.
2-3 menü verip ortadan kaybolanlar oldu.
Akşam akşam kestaneler, aşureler gördüm menülerde...
daha bismillah ilk haftadayız yahu. Kaçamak hakkımız olacak. Ödüllerimiz de olacak elbette. Fakat daha yeni başladık.
Neyse alışma evresidir deyip çok da canınızı yakmak istemiyorum:panter:
Bundan sonra menülerde cıss coss görürsem yakarım:silakonda::silakonda::silakonda:
Ve birbirinizden sorumlusunuz.
Önümüzdeki hafta için birer orti seçin kendinize. Birbirinizi sürekli dürtün. Menülere etiketleyin.
Akşam yenen bir lokma fazla ekmeğin hesabını sorun, soralım... Ben yapmak istemedim ama seçmeyen arkadaşları kafadan eşlerim.
Buraya sık gelmeyenden hesap soralım:silakonda:
Madem ki biz bir takımız menülerdeki cıss cosslar da hepimizin sorumluluğu. Takım arkadaşımız yiyince (ki bu hafta görürsem cidden yakarım yiyeni...) canından bezdirelim. Herkes birbirinden sorumlu. birbirimizi spora teşvik edelim.
Saate bakalım Aaa tam 12. Hadi herkes 2 bardak su içsin diyelim.
Hadi kızlar bu akşam tüm feriştahlar 100 ip atlayacak diyelim misal...
Sadece menü yazdım yorumladım cuma geldi geçti olmasın.
Ve buralarda olalım sık sık. Hepimizin yoğunluğu var. Hayatımız hep bi koşturmaca. Ama arada bir bakalım buralarda noluyor ne bitiyor.

Genel olarak orta düzeyde bir haftaydı. Haftaya bunu A plus yapalım. Zira bir Feriştah olmak bunu gerektirir:rujsigara:

Sizlere güveniyorum. Aramızda yapamayacak, iradesine hakim olamayan, önünde engel olan kimse yok. Bundan sonrası bizim elimizde:kanka::kanka::kanka::kanka:
Gün birik olma vaktidir...Bitirelim şu işi beee:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

Dipnot: Bu sözlerim diğer takımlarımızdaki gevşekliği üstünden atamayan arkadaşlar için de elbette geçerlidir.

@cileklidonut
@Ahu060812
@kelebekolacam
@Bonus
@hepfit
@begüm75
@igdedali ebet kendimi de etiketledim:neee:

Seni yiyerim yaaa nasıl tatlı bir kaptansin

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
ebet gulbem. Yumurtalıkları aldırmama ramak kaldı. Komple dağıtacam :521:

İnşallah çileğim. Bakalım öğlenden beri iyiyim.
Her ay sancı çektim ama ben hayatımda böyle bişey yaşamadım.

Yaaa igdee annen de mi böyleymis..
Insallah olmazsin bi daha..
Ama tetikleyen bi sey var onu bul.
Yemek mi icmek mi giykm kusam hepsi olabilir..
Öncesinde de sicak tutman lazim kendini..
Çıplak ayakla betonlara basma.
Belini sırtını acikta birakma.

Ebem garilar gibii konustummm yaaa :hımm::hımm::hımm::hımm:

Bonus

Sahiplenme.. senin değil bu dikenler...
Tepki
2.993

Buna çok gülmüştüm alıntıda kalmış mali

Feriştahlarım:kanka:
Birazdan söyleyeceklerimi önce kendi nefsime sonra sizlere söylediğimi belirtmeliyim...

Bu hafta ilk haftamızdı. Belki erken gelebilir bu yazım sizlere. Fakat Benim için süreç sonuçtan her zaman daha önemlidir.
Hiç menü takibini yapamadığım arkadaşlar oldu.
2-3 menü verip ortadan kaybolanlar oldu.
Akşam akşam kestaneler, aşureler gördüm menülerde...
daha bismillah ilk haftadayız yahu. Kaçamak hakkımız olacak. Ödüllerimiz de olacak elbette. Fakat daha yeni başladık.
Neyse alışma evresidir deyip çok da canınızı yakmak istemiyorum:panter:
Bundan sonra menülerde cıss coss görürsem yakarım:silakonda::silakonda::silakonda:
Ve birbirinizden sorumlusunuz.
Önümüzdeki hafta için birer orti seçin kendinize. Birbirinizi sürekli dürtün. Menülere etiketleyin.
Akşam yenen bir lokma fazla ekmeğin hesabını sorun, soralım... Ben yapmak istemedim ama seçmeyen arkadaşları kafadan eşlerim.
Buraya sık gelmeyenden hesap soralım:silakonda:
Madem ki biz bir takımız menülerdeki cıss cosslar da hepimizin sorumluluğu. Takım arkadaşımız yiyince (ki bu hafta görürsem cidden yakarım yiyeni...) canından bezdirelim. Herkes birbirinden sorumlu. birbirimizi spora teşvik edelim.
Saate bakalım Aaa tam 12. Hadi herkes 2 bardak su içsin diyelim.
Hadi kızlar bu akşam tüm feriştahlar 100 ip atlayacak diyelim misal...
Sadece menü yazdım yorumladım cuma geldi geçti olmasın.
Ve buralarda olalım sık sık. Hepimizin yoğunluğu var. Hayatımız hep bi koşturmaca. Ama arada bir bakalım buralarda noluyor ne bitiyor.

Genel olarak orta düzeyde bir haftaydı. Haftaya bunu A plus yapalım. Zira bir Feriştah olmak bunu gerektirir:rujsigara:

Sizlere güveniyorum. Aramızda yapamayacak, iradesine hakim olamayan, önünde engel olan kimse yok. Bundan sonrası bizim elimizde:kanka::kanka::kanka::kanka:
Gün birik olma vaktidir...Bitirelim şu işi beee:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

Dipnot: Bu sözlerim diğer takımlarımızdaki gevşekliği üstünden atamayan arkadaşlar için de elbette geçerlidir.

@cileklidonut
@Ahu060812
@kelebekolacam
@Bonus
@hepfit
@begüm75
@igdedali ebet kendimi de etiketledim:neee:

hiç bilmiyorum ki gulbem.
Herhalde bi 10 doktor gezmişimdir. Hep geçici çözümler. doğum kontrol hapı veren oldu. Magnezyum takviyesi, aylık kas gevşetici iğneler.
Yok anam yok. Tamamen kökten çözen bi tedavi geliştirmiyor İsviçreli bilim insanları. Anca oynar başlı diş fırçası üretsinler...:neee:

Çok sevdik ulan
İyi sevdik
Baya sevdik
Ama ne sevdik

Bonus

Sahiplenme.. senin değil bu dikenler...
Tepki
2.993
Yaaa igdee annen de mi böyleymis..
Insallah olmazsin bi daha..
Ama tetikleyen bi sey var onu bul.
Yemek mi icmek mi giykm kusam hepsi olabilir..
Öncesinde de sicak tutman lazim kendini..
Çıplak ayakla betonlara basma.
Belini sırtını acikta birakma.

Ebem garilar gibii konustummm yaaa :hımm::hımm::hımm::hımm:

Hep giydiği eteklerden alttan yeldir yeldir efil efil kaptı soyuğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar