Nefs
♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Çok acayip durumdayım. Karnım çok şiş üşüttüm belkide.
vurur ya acımaz.
Senden korkmaya başladım
Himmmm anlasildiii Lopeti tutuyonnn...
Çok acayip durumdayım. Karnım çok şiş üşüttüm belkide.
vurur ya acımaz.
Senden korkmaya başladım
ebet gulbem. Yumurtalıkları aldırmama ramak kaldı. Komple dağıtacamRegli mi oldun kuzum
İnşallah çileğim. Bakalım öğlenden beri iyiyim.Çok geçmiş olsun ya gerçekten çok üzüldüm inşallah bir an önce geçer
Löpet benim sözlüm tabiki hepfitimi tutuyorum![]()
Evet malimVallaha mı
Yok evlenince cidden geçiyor özellikle Doğum sonrası ben çok zor geçiriyordum ilaçebet gulbem. Yumurtalıkları aldırmama ramak kaldı. Komple dağıtacam
İnşallah çileğim. Bakalım öğlenden beri iyiyim.
Her ay sancı çektim ama ben hayatımda böyle bişey yaşamadım.
Yillar önce sizi uzaktan izlerken biriniz paylaşmıştı bende büyük bir zevkle o günden beri dinliyorum
Beni yak kendini yak herşeyi yakFeriştahlarım
Birazdan söyleyeceklerimi önce kendi nefsime sonra sizlere söylediğimi belirtmeliyim...
Bu hafta ilk haftamızdı. Belki erken gelebilir bu yazım sizlere. Fakat Benim için süreç sonuçtan her zaman daha önemlidir.
Hiç menü takibini yapamadığım arkadaşlar oldu.
2-3 menü verip ortadan kaybolanlar oldu.
Akşam akşam kestaneler, aşureler gördüm menülerde...
daha bismillah ilk haftadayız yahu. Kaçamak hakkımız olacak. Ödüllerimiz de olacak elbette. Fakat daha yeni başladık.
Neyse alışma evresidir deyip çok da canınızı yakmak istemiyorum
Bundan sonra menülerde cıss coss görürsem yakarım![]()
Ve birbirinizden sorumlusunuz.
Önümüzdeki hafta için birer orti seçin kendinize. Birbirinizi sürekli dürtün. Menülere etiketleyin.
Akşam yenen bir lokma fazla ekmeğin hesabını sorun, soralım... Ben yapmak istemedim ama seçmeyen arkadaşları kafadan eşlerim.
Buraya sık gelmeyenden hesap soralım
Madem ki biz bir takımız menülerdeki cıss cosslar da hepimizin sorumluluğu. Takım arkadaşımız yiyince (ki bu hafta görürsem cidden yakarım yiyeni...) canından bezdirelim. Herkes birbirinden sorumlu. birbirimizi spora teşvik edelim.
Saate bakalım Aaa tam 12. Hadi herkes 2 bardak su içsin diyelim.
Hadi kızlar bu akşam tüm feriştahlar 100 ip atlayacak diyelim misal...
Sadece menü yazdım yorumladım cuma geldi geçti olmasın.
Ve buralarda olalım sık sık. Hepimizin yoğunluğu var. Hayatımız hep bi koşturmaca. Ama arada bir bakalım buralarda noluyor ne bitiyor.
Genel olarak orta düzeyde bir haftaydı. Haftaya bunu A plus yapalım. Zira bir Feriştah olmak bunu gerektirir
Sizlere güveniyorum. Aramızda yapamayacak, iradesine hakim olamayan, önünde engel olan kimse yok. Bundan sonrası bizim elimizde
Gün birik olma vaktidir...Bitirelim şu işi beee
Dipnot: Bu sözlerim diğer takımlarımızdaki gevşekliği üstünden atamayan arkadaşlar için de elbette geçerlidir.
@cileklidonut
@Ahu060812
@kelebekolacam
@Bonus
@hepfit
@begüm75
@igdedali ebet kendimi de etiketledim
Valla gulbee bi anama bakıyorum da... Geldi 48 yaşına hala da her ay sancılı.Yok evlenince cidden geçiyor özellikle Doğum sonrası ben çok zor geçiriyordum ilaç
Mide bulantısı kusma filan ama geçti şükür bazen hastanelik oluyordum şimdi
Şükür ilaç bile almıyorum
Peki ben artı çıkarsam ne yapacağım
du paylaşam da seni hayal edemBeni yak kendini yak herşeyi yak
Sabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 bardak süt
4 ceviz
Akşam 19.45
Yarımdan biraz fazla dürüm
Ayran
Su 2-3 arası
Spor yok
Hippo kızacaksın biliyorum ama evdeki herkes hasta yemek yapamadım saatlerce çocuk salladık eşim de hasta kızım da sanırım artık bende oluyorum başım filan felaket
@hippotalamus
Hadi ya yapısal mu bu acabaValla gulbee bi anama bakıyorum da... Geldi 48 yaşına hala da her ay sancılı.
O konuda ümidim kalmadı.
Ay ne modum düşük bu akşam ya
Çok sağol kuzum 2-3 saatlik uyku ile duruyorum yatacağım ama azcık ayaklarımı uzattım şimdiOfff kötü olmuş herkesin aynı zamanda hasta olmasi..
Çok çok geçmiş olsun..
Ama sözlüüm
Neee kiminle ne yaşadığın belli degill.
Ne zamannn sozlendiniz sizz..
Ayyy kim kiminle loooo cozemedim
Tutttt yaaa sende onu tutt
hiç bilmiyorum ki gulbem.Hadi ya yapısal mu bu acaba
Şiiiiiii @hepfit imi yedirtmeeeeemmmm yakarım uleeeeennnnn
Aşgum o Benim evlenucuk biz
Öpüm o zamanEvet malim
Anlaşıldı beş beşFeriştahlarım
Birazdan söyleyeceklerimi önce kendi nefsime sonra sizlere söylediğimi belirtmeliyim...
Bu hafta ilk haftamızdı. Belki erken gelebilir bu yazım sizlere. Fakat Benim için süreç sonuçtan her zaman daha önemlidir.
daha bismillah ilk haftadayız yahu. Kaçamak hakkımız olacak. Ödüllerimiz de olacak elbette. Fakat daha yeni başladık.
Önümüzdeki hafta için birer orti seçin kendinize. Birbirinizi sürekli dürtün. Menülere etiketleyin.
Akşam yenen bir lokma fazla ekmeğin hesabını sorun, soralım... Ben yapmak istemedim ama seçmeyen arkadaşları kafadan eşlerim.
Madem ki biz bir takımız menülerdeki cıss cosslar da hepimizin sorumluluğu. Takım arkadaşımız yiyince (ki bu hafta görürsem cidden yakarım yiyeni...) canından bezdirelim. Herkes birbirinden sorumlu. birbirimizi spora teşvik edelim.
Ve buralarda olalım sık sık. Hepimizin yoğunluğu var. Hayatımız hep bi koşturmaca. Ama arada bir bakalım buralarda noluyor ne bitiyor.
Genel olarak orta düzeyde bir haftaydı. Haftaya bunu A plus yapalım. Zira bir Feriştah olmak bunu gerektirir
Sizlere güveniyorum. Aramızda yapamayacak, iradesine hakim olamayan, önünde engel olan kimse yok. Bundan sonrası bizim elimizde
Dipnot: Bu sözlerim diğer takımlarımızdaki gevşekliği üstünden atamayan arkadaşlar için de elbette geçerlidir.
@cileklidonut
@Ahu060812
@kelebekolacam
@Bonus
@hepfit
@begüm75
Anlaşıldı beş beşFeriştahlarım
@cileklidonut
@Ahu060812
@kelebekolacam
@Bonus
@hepfit
@begüm75
Sabahlara kadar yanalım anamdu paylaşam da seni hayal edem