anneler çocuklarını ayırmaz,hepsini çoooookkkkkk severAma en sevdiğin oğlun o dimi dimi

anneler çocuklarını ayırmaz,hepsini çoooookkkkkk severAma en sevdiğin oğlun o dimi dimi
Ohh pempiş.. ben elinden geleni yaptığına eminim.. yalnız yarın 11de tartıl lütfen.. erken tartılma..@hippotalamus kaptanim menü belli detoks malum su 3+1odem suyu spor 1saat tempolu yürüyüş ile 1saat Leslie yapabildim
Kız ben de bekleywmiyırjm 6 da kalkıyor çocuklarOhh pempiş.. ben elinden geleni yaptığına eminim.. yalnız yarın 11de tartıl lütfen.. erken tartılma..
76.9Ben cuma kac kiloydumya unuttumki @Elalis
Hadiya iyimis
"Arada" geliyorum zatenKizzzz Eflalimmm
Valla sopaliksinnn..
Arada derede gell iste yahuu...
deli yaaaa bilmiyomuydun gerçektenHadiya iyimis
❤Rabbim ferahlık versin .
Cidden unutmustumya bi 76.100 var aklimda ona gore kiyas yapiyodum benim kiz aklimi aliyoya idare edin bu aralardeli yaaaa bilmiyomuydun gerçekten
kız o zaman eksin çooookkkk büyük seninCidden unutmustumya bi 76.100 var aklimda ona gore kiyas yapiyodum benim kiz aklimi aliyoya idare edin bu aralar
Canım ya Sabah erken tartilicam
inşallah kuzum,erken yatmaya bakCanım ya Sabah erken tartilicambabami hastaneye göturecegim, umarim uykumu almış olurum odemli kalmam
tm kaptanimOhh pempiş.. ben elinden geleni yaptığına eminim.. yalnız yarın 11de tartıl lütfen.. erken tartılma..
Yok yok ole bise arti olur diye korkuyodum az eksi olcak heralde arti olmazdakız o zaman eksin çooookkkk büyük senin
Uykum var zatiinşallah kuzum,erken yatmaya bak