Yazık ya çocukların sana ne yaşatmış çok üzüldüm şu an neden öyle ağlıyodunBonusum rabbim ferahlara çıkarsın. Çocuk bakımı insanı çok zorluyor. Sorumluluğu büyük. Çoookkk bilirim yatakta böğüre böğüre ağladığımıgeçicek bu günler az daha sabır kuşum az daha
Hayırlısı ile olsun inşallah gönlüme düşeni hayır eylesinRabbim hayırlı kapılar açsın Çakıl size. İnşallah gönlüne göre olur herşey.
Vallahi anlamadim bu rahim filmi ne kadar çok ağrıtıyor
Söz kaptan sabah başlıyor menüne demek yediklerimi hatırlamıyorum
hergün menü istiyorum çakıl hanım
rahim filmi mi çektirdin.anestezisiz miVallahi anlamadim bu rahim filmi ne kadar çok ağrıtıyoryarın sabahtan sıkı dietimle geliyorum spor da yapcam şuan çok umutlandım doktor her hafta tartacak beni mahcup olamam ne size ne ona ben söz verdim
bence deDaha sık öpülmek istiyorsa demek
Laaa ilk 5 sene önemli zaten , sonra kreş .... sonra anaokulu... ilkokul.... bakıyo çocuğa
yorma kendini dinlen.ama menünü verSöz kaptan sabah başlıyor menü
Evet anastezisiz deli bir ağrı bu ama.cok şükür tüplerim acıkmış kanlı canlı ilacı gördüm tüm heryere yayıldı dış gebelikten sonra bunu yaşamam çok güzelmiş doktor çok iyi dedi. O kadar mutluyum kirahim filmi mi çektirdin.anestezisiz mideli misin sen
geçmiş olsun kuzum haberim yoktu
Anlaştıkyorma kendini dinlen.ama menünü ver
bn dayanamamıştım onun ağrısına yaa yarıda bıraktırmıştım.çok kötü bi ağrısı var.ikinci denemede anestezi aldım çok rahattı valla.çok sevindim tüplerin açık olmasına ,darısı bebeğin ultrasonuna inşallahEvet anastezisiz deli bir ağrı bu ama.cok şükür tüplerim acıkmış kanlı canlı ilacı gördüm tüm heryere yayıldı dış gebelikten sonra bunu yaşamam çok güzelmiş doktor çok iyi dedi. O kadar mutluyum ki
büyük oğlan sağolsun çok yaramazdıY
Yazık ya çocukların sana ne yaşatmış çok üzüldüm şu an neden öyle ağlıyodun
Inşallahbn dayanamamıştım onun ağrısına yaa yarıda bıraktırmıştım.çok kötü bi ağrısı var.ikinci denemede anestezi aldım çok rahattı valla.çok sevindim tüplerin açık olmasına ,darısı bebeğin ultrasonuna inşallah
çakııılllllllllllEvet anastezisiz deli bir ağrı bu ama.cok şükür tüplerim acıkmış kanlı canlı ilacı gördüm tüm heryere yayıldı dış gebelikten sonra bunu yaşamam çok güzelmiş doktor çok iyi dedi. O kadar mutluyum ki
Evet ilac vermediler dayan diyip durdularçakııılllllllllllanestezisiz mi çektirdin
çoookkk geçmiş olsun
Evet anastezisiz deli bir ağrı bu ama.cok şükür tüplerim acıkmış kanlı canlı ilacı gördüm tüm heryere yayıldı dış gebelikten sonra bunu yaşamam çok güzelmiş doktor çok iyi dedi. O kadar mutluyum ki
çok şükür sonuçlar güzel çıkmış.tekrar operasyona gerek duyulmamış.yalnız bişey diyeyim mi,rahim filmi çektirdikten sonraki ilk ay hamile kalma ihtimali çok yüksekEvet ilac vermediler dayan diyip durdularama.olsun tüplerimin açık olduğunu gördüm ilaç çiçek gibi yayıldı her yana gördüm gördüm