Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
@Nefs & @hepfit

KIRAN KIRANA ...:eskrim:

DİŞE DİŞ ... KANA KAN ...:kavga:

NE OLACAĞI ASLA KESTİRİLEMEYENN....:521:

ŞAMPİYONUN SON SN BELLİ OLACAĞI...:165:

YÜZDELERİN ÇOOOOK YAKIN OLACAĞI ...... :para:

MÜCADELEYE HAZIR MISINIZ SİSTERLARRRRRRR :heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

DEMEK İSTERDİM AMA ....:düsün::düsün::düsün:

ŞİMDİDEN @hepfit İ TEBRİK EDİYORUUUUZ EFENİMMMMM :puan::165::puan::165:
:kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:

@Nefs bak bu laflara dişli rakip ol bana:eskrim::eskrim::eskrim:

Ikimizde eriyelim :interest:

cileklidonut

❤️FERİŞTAHLAR❤️SEFEROĞULLARI❤️
Tepki
1.762
Y
Bonusum rabbim ferahlara çıkarsın. Çocuk bakımı insanı çok zorluyor. Sorumluluğu büyük. Çoookkk bilirim yatakta böğüre böğüre ağladığımı :( geçicek bu günler az daha sabır kuşum az daha :ninni:
Yazık ya çocukların sana ne yaşatmış çok üzüldüm şu an neden öyle ağlıyodun :aglama:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Vallahi anlamadim bu rahim filmi ne kadar çok ağrıtıyor :bayilacam: yarın sabahtan sıkı dietimle geliyorum spor da yapcam şuan çok umutlandım doktor her hafta tartacak beni mahcup olamam ne size ne ona ben söz verdim
rahim filmi mi çektirdin.anestezisiz mi:şok: deli misin sen:şok:
geçmiş olsun kuzum haberim yoktu:ninni:

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
rahim filmi mi çektirdin.anestezisiz mi:şok: deli misin sen:şok:
geçmiş olsun kuzum haberim yoktu:ninni:
Evet anastezisiz deli bir ağrı bu ama.cok şükür tüplerim acıkmış kanlı canlı ilacı gördüm tüm heryere yayıldı dış gebelikten sonra bunu yaşamam çok güzelmiş doktor çok iyi dedi. O kadar mutluyum ki

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Evet anastezisiz deli bir ağrı bu ama.cok şükür tüplerim acıkmış kanlı canlı ilacı gördüm tüm heryere yayıldı dış gebelikten sonra bunu yaşamam çok güzelmiş doktor çok iyi dedi. O kadar mutluyum ki
bn dayanamamıştım onun ağrısına yaa yarıda bıraktırmıştım.çok kötü bi ağrısı var.ikinci denemede anestezi aldım çok rahattı valla.çok sevindim tüplerin açık olmasına ,darısı bebeğin ultrasonuna inşallah:asikk::asikk:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Y

Yazık ya çocukların sana ne yaşatmış çok üzüldüm şu an neden öyle ağlıyodun :aglama:
büyük oğlan sağolsun çok yaramazdı :165: hiç dur durak bilmezdi.her gittiğim evde illa bi yeri kırar dökerdi.hatta bi keresinde babannesiyle beraber züccayiyeye gitmiştik,yere salar mıyız hiç kucağımızdaydı :) babannesinin kucağından bi uzanıyo raflara :dislek: cüzdanları bırakıp çıktık :kriz: kırık bibloları eve getirip yapıştırdık kullandık teselli ikramiyesi olarak :kopkop:

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
bn dayanamamıştım onun ağrısına yaa yarıda bıraktırmıştım.çok kötü bi ağrısı var.ikinci denemede anestezi aldım çok rahattı valla.çok sevindim tüplerin açık olmasına ,darısı bebeğin ultrasonuna inşallah:asikk::asikk:
Inşallah :arina: bu arada ben düşük ağrısı ile tüm gün çalıştım. Isyerindekilere agrım var diyordum abartıyorsun diyorlardı ıyiki hamile kaldın ne ağrısı dediler. Akşamına bebeğin kalp atışı durmuştu o da çok manyak bir ağrı

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
çakııılllllllllll :saskin: anestezisiz mi çektirdin :saskin:çoookkk geçmiş olsun :mavis:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834

:zipla::zipla::zipla:

Ne güzel habeeer :tatlim::tatlim:

Hadi şimdi darısı bebeğin haberini vermeye olsun çakılımmm :ninni:

Çok sevindim :öpücük:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Evet ilac vermediler dayan diyip durdular :aglama: ama.olsun tüplerimin açık olduğunu gördüm ilaç çiçek gibi yayıldı her yana gördüm gördüm :cilgin:
çok şükür sonuçlar güzel çıkmış.tekrar operasyona gerek duyulmamış.yalnız bişey diyeyim mi,rahim filmi çektirdikten sonraki ilk ay hamile kalma ihtimali çok yüksek :zipla::zipla::zipla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar