Portakal Sulu Ördek
Ehl-i Keyf Hatunu
Portim benimmmmm![]()

Portim benimmmmm![]()
geçmiş günleri takip etmedim ama fitin bu menüyle eksi gelceği kesinFit nefsi dümdüz edecek o menüyle
geçmiş günleri takip etmedim ama fitin bu menüyle eksi gelceği kesin
Kuzum kan sekeri sıkıntım yok benimbu menüyle açlıktan bayılmamayı nasıl başarıyosun
Tabi ki degeçmiş günleri takip etmedim ama fitin bu menüyle eksi gelceği kesin
aynen.
Nasılsın begüm kuşum
yaa o kan şekerinin oynamaması nasıl büyük bir nimetKuzum kan sekeri sıkıntım yok benimtabi mutsuz oluyorum orası ayri
benim için yemek ihtiyaçtan çok zevk, sevdiğim şeyler de fast food diyette yiyemiyorum
Ben eksiyim zaten kaptanım. Sen hariç menülerimi sopalayanlara duyurulurAfetlerim bugün malum perşembe, karbonhidrat tüketmiyoruz.mümkünse sebze ve protein ağırlıklı besleniyoruz.hafif sporlar yapıyoruz ki yarın tartıda şişmeyelim,bol bol su içelim güzelleşelim
@Mimu88 @Emel_ogretmen @Çakıl80 @hububatkraliçesi
Şuan kafam öyle bir dünya ki yendiklerimi hatırlamıyorum bile ama köfte yemeye devam ediyom dikkatliyim şuara ama spor yok 3 gündür hayırlısı ile bu doktor da güzel bisi desin spora baslayacagim
Ya ne zaman pers oldu ben anlamadimAfetlerim bugün malum perşembe, karbonhidrat tüketmiyoruz.mümkünse sebze ve protein ağırlıklı besleniyoruz.hafif sporlar yapıyoruz ki yarın tartıda şişmeyelim,bol bol su içelim güzelleşelim
@Mimu88 @Emel_ogretmen @Çakıl80 @hububatkraliçesi
Kız çok.guzel ama 22 bolumu var geçmişteBen dizi izleyemiyorum kitaplara boğuldum güzel mi bu dizi baştan izleyim yoksa kış geceleri gecmez
Ben iki gündür götürmedim kreşe benim evladı. Üzerimde bir yorgunluk var bende de aynen. Sorsan yaptığım hiçbirşey yok ama sanki tüm gün bahçe çapaladımbugün çok yoruldumiki seksen uzanıp yatasım var
sen nasılsın ördekim?
Rabbim hayırlı kapılar açsın Çakıl size. İnşallah gönlüne göre olur herşey.Şuan kafam öyle bir dünya ki yendiklerimi hatırlamıyorum bile ama köfte yemeye devam ediyom dikkatliyim şuara ama spor yok 3 gündür hayırlısı ile bu doktor da güzel bisi desin spora baslayacagim
Ben iki gündür götürmedim kreşe benim evladı. Üzerimde bir yorgunluk var bende de aynen. Sorsan yaptığım hiçbirşey yok ama sanki tüm gün bahçe çapaladım
Uyku saati gelse de uyusam ben de keşke
ne demek yediklerimi hatırlamıyorumŞuan kafam öyle bir dünya ki yendiklerimi hatırlamıyorum bile ama köfte yemeye devam ediyom dikkatliyim şuara ama spor yok 3 gündür hayırlısı ile bu doktor da güzel bisi desin spora baslayacagim