Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
KUTSAL PERŞEMBE

Sevgili jetlerim, hafta içi hatalı menüleri telafi etmek adına bugünü iyi değerlendirelim :selam:

Karbonsuz birgün ile kimse ölmez. Bugün menülerde zinhar karbon görmek istemiyorum :oklava:

En geç 18:00 de akşam yemekleri bitmiş olsun.ve lütfen hafif şeyler tüketin :capkinbito:

Bitter başlığı açmazsam olmaz çünkü grubum bitter severgillerden :aglak:
Sıkın dişinizi cuma günü yersiniz :denizkizi:

Yarın birincilik kutlayacağız hep beraber :mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:

@leylmira

@saydin78

@Zumrud_u anKa

@Ecemavi

@Nefs

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
burda da öyle canım malesef

Menu
Sahur
Smoothie (sut, hurma, ceviz, corekotu, nane, zencefil, zerdecal, bal-polen-propolis karisimi)

İftar
Yayla corbasi
İspanak kavurma

Siyah uzum

Su:1 L simdilik
Egzersiz yok.

@Floweroflife

Oyle diyorsan, beklemeye devam edelim madem:cufcuf:

Ucret cok fazla canisi. Tup bebek icin de, kist operasyonu icin de. Ayrica hangi mudahalenin daha uygun olacagi yonunde bir dr gorusu daha almalisin bence.

Rabbim feraha cikartsin insallah. Kosusturuyorum ben, cok yorgunum. Bu mesaji bitirip uyuyacagim:cilgin:

Cok sukur:kalp:

+1 :teyzos::teyzos::teyzos:

Ayni ben:zipla:

Asgari ucretle yasayanlarin Allah yardimcisi olsun. Alim gucu cok dustu...

İyi bari salatalık ucuzmuş

Ankara daha ucuzmus İstanbul'a göre oraya mi yerleşsem İstanbul'da normal domates 9 lira
Sonumuz hayır olsun inşallah kızlar, bu fiyatlarla asgari ücretli insan nasıl yiyor içiyor anlamıyorum :( allah durumu olmayanlarin yardımcısı olsun

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Hazır kimse yokken biraz dertleşelim mi boş mesaj panosu?

İyi değilim yahu iyileşemiyorum kendimi toparlayamıyorum.
Bazen bazı şeylerden o kadar çok etkilenip üzülüyorum ki etkisi sanki bin yıl geçmeyecek gibi geliyor.

Çocuklar beni tüketiyor sonrada tükendiğim için pişmanlık boyutunda derine iniyorum.
Allahım elimdeki çocuk nimetine şükürsüzlük etmekten dilime hakim olamama belasından korusun beni..

Diyetle o kadar zorum var ki hani sabredip dişini sıkarsın bu seferde başın ağrır ya aynen onun gibi.
Yemekten yemek hazırlamaktan bezdim bu nasıl bir şükürsüzlük millet açlıktan kırılırken allah affetsin.

Bu aralar bir dr gidip sırf bu konuda yardım almayı danışmayı düşünüyorum.
Ne diyeceğim ki diye düşünüp vazgeçiyorum.

Öyle işte 3-5 cümle sadece taşırdığım.
Bonusum rabbim ferahlara çıkarsın. Çocuk bakımı insanı çok zorluyor. Sorumluluğu büyük. Çoookkk bilirim yatakta böğüre böğüre ağladığımı :( geçicek bu günler az daha sabır kuşum az daha :ninni:

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
Menü güzel canım, tek korkum fasülye ödemiyle uğraşırken mercimek de ödem yapmasın..yarın bakliyat tüketmesen iyi olur
Mercimek beni şişirmiyor flom. Hatta hep eksi getirir bir sonraki güne biraz da. Ama fena üşütmüşüm karnım çok ağrıyor.

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461

Bazen bazı şeylerden o kadar çok etkilenip üzülüyorum ki etkisi sanki bin yıl geçmeyecek gibi geliyor.

Çocuklar beni tüketiyor sonrada tükendiğim için pişmanlık boyutunda derine iniyorum.
Allahım elimdeki çocuk nimetine şükürsüzlük etmekten dilime hakim olamama belasından korusun beni..

Diyetle o kadar zorum var ki hani sabredip dişini sıkarsın bu seferde başın ağrır ya aynen onun gibi.
Yemekten yemek hazırlamaktan bezdim bu nasıl bir şükürsüzlük millet açlıktan kırılırken allah affetsin.

Diyor ki bi yerde kadının biri. Ben anne olmaktan şikayet etmiyorum. Ben ebeveyn olmaktan bu sorumluluktan zorunluluktan şikayet ediyorum ve yorgunluğum sıkılmam bundan. Ayrım önemli. Gel sarılayım sana. :kanka:

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Cakilim hayırlısıyla inşallah herşey gönlünce sonuçlanır. Benim çok samimi arkadasm yaptırdı ilaçlar hariç 10000 tl , ilaclarida uygun geldi kardeşi eczanede çalıştığı için . O diyarbakırda yaptırdı ama malesef tutmadi .. Bi kaç yeri araştır istersen kuzum
Sağol canim bakacagim dolardan dolayı arttığı söyleniyor yazında 4500 usd denmişti. Rapor çıkaracağım tüp için ozaman bir kısmını karşılıyor ama.seneye karşılamayacak yaşdan dolayı acele edilmesi bundan sanirim

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Fit devlet yönlendirmiyor İstanbul da da çoğu özel hastanede özel Yok bir tane bulduk ki bize çok yakın değil o da dahiliye sonrası yine endokrin dedi 3 ayrı dahiliyeci sonucu şu an 100 mg ilaç alıyorum
Neyse zaten senin bazı günler 100 bazı günler 125 şeklinde oturtacaklar dozaji buyuk ihtimal. Çok yıprandın be kuzum git gel git gel

Çakıl80

Tepki
23.275
@Çakıl80 kuzum herşey gönlünce olsun 7 yumurta iyi birşey yaw
2 tane birden oh bir anda dolarlar biter güzel olmaz mı :danscıkiz:
Gözüm korktu ne diyeyim akşam 10 da gelen bir anne nasıl bebek bakar ki hem de 2 tane aman allahım hiç mi yapmasam dün hiç uyumadim 15 gün sürem var ne yapacağım :bayilacam:

Çakıl80

Tepki
23.275
Dün eşim gerginim diye bana 3 tane pizza söyleyecekti baktım sipariş veriyor durdurdum yemeyecegim dedim sabrettim ama avuç ici kadar ekmegin içine domates koyup öyle frenledim kendimi akşam yemegim oldu. Eski ben olsa 3 tane pizzayı yerdim. Stres beni yediriyor anladim umarım çabuk karar verir belirsizlikten kurtulurum yoksa durum vahim ne kadar dayanırım yemeklere bilmiyorum

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Sağol canim bakacagim dolardan dolayı arttığı söyleniyor yazında 4500 usd denmişti. Rapor çıkaracağım tüp için ozaman bir kısmını karşılıyor ama.seneye karşılamayacak yaşdan dolayı acele edilmesi bundan sanirim
Çakıl Allah yardımcın olsun, hiç ummadığın anda sevindirsin inşallah :mavis:

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538

Bazen insan taşıyor, debelendikce daha çok batıyor. Allah kalp ve akıl ferahlığı versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar