Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Tüp bebek yaptirsan tutar miymiş? Hamilelik sırasında sıkıntı verecek miymiş? Ayy çakıl alanım değil hiç bi fikrim yok, bi dr dan daha mi görüş istesen?
Tüp bebek yaparsam düşme ihtimali %50 ama düşmeme ihtimali de %50 hamileliğimde sancim olabilirmis kasların içinde olduğu için. Ameliyat olursam ve komplikasyon olursa rahmin delinme durumu var ki bu felaket demek kaslara gömülmüş ve büyük 3 ayrı ameliyat şeklinde lapraskopi ile olacakmis. Herşey yolunda olursa hamileliğim rahat olacak. Bide 7 tane yumurta gördü bu iyi bisi mi o kısmı anlamadim bi de tüp bebeği 2 tane koyacaklar o da gözümü korkuttu

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Çakıl 30.000 çok değil mi kuzum tüp bebek için?
Başka bir yere daha gitsen,başla bir görüş daha aldan bence en iyisi olur.
Aynen @Çakıl80 kuzum bunda başka iş avr tüp 6.000 10.000 civarında değişiyor 30 bin ne parası için demiyorum bebeğim nolur yanlış anlama ama para tuzağı biçip kesmesin ler insanları benimde arkadaşım burda Bi yerde özelde Dr patron sürekli operasyon yazın tahlil yapın diyormuş araştırılmalı kuzı

Çakıl80

Tepki
23.275
Sıkıntı yok kaptanimda regl olacam kasık ağrısı karın şişliği var hayırlısı eksi olursa ne mutlu olmazda regl sisligiyse bilemeyecem

Hakkında hayırlısı olsun canim

Canım özelden mesajlasabiliyormusun
canım yaaa iyi dayaniyon maşallah kendini bu kadar yorma ev işi bitmez ararsın bu vakitlerini
Amin inşallah

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Tüp bebek yaparsam düşme ihtimali %50 ama düşmeme ihtimali de %50 hamileliğimde sancim olabilirmis kasların içinde olduğu için. Ameliyat olursam ve komplikasyon olursa rahmin delinme durumu var ki bu felaket demek kaslara gömülmüş ve büyük 3 ayrı ameliyat şeklinde lapraskopi ile olacakmis. Herşey yolunda olursa hamileliğim rahat olacak. Bide 7 tane yumurta gördü bu iyi bisi mi o kısmı anlamadim bi de tüp bebeği 2 tane koyacaklar o da gözümü korkuttu
Ben yerinde olsaydım(tamamen şahsi görüşüm) tüp bebek denerdim. Ama yine söylüyorum 30.000 çok geldi bana

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
En iyisini yapmışsın.. acaba faiz arttırımı yapacak mı merakla bekliyorum.. global olarak 2019’da kriz bekleyenler var, gelmez umarım yaw.. burası da daha ancak toparlandı, şu anda Türkiye’nin 2008’de yaşadığı patlamayı yaşıyoruz ekonomik olarak, kriz gelirse burası da etkilenir , Türkiye’yi düşünemiyorum bile..
Bakalım 9 da powel konuşacak bekliyoruz. Bugün domatesin kilosu 8 liraydı :korktum:(bu dönemde maksimum 3 liraya yememiz lazimdi) sonumuz ne olacak bi fikrim yok.

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Sıkıntı yok kaptanimda regl olacam kasık ağrısı karın şişliği var hayırlısı eksi olursa ne mutlu olmazda regl sisligiyse bilemeyecem

Hakkında hayırlısı olsun canim

Canım özelden mesajlasabiliyormusun
canım yaaa iyi dayaniyon maşallah kendini bu kadar yorma ev işi bitmez ararsın bu vakitlerini
Yaz kuzum bakayim

Çakıl80

Tepki
23.275
Çakıl neden Zeynep Kamil hastanesi ne gitmiyorsun İstanbul yaşıyorsun alanında en iyi devlet hastanesi tüp Bebek devlet destekli zaten neden 30 bin TL veresin gerçekten de çok sağlam proflari var bı gitsen keşke
Çok kalabalık randevu sistemi işten izin almamda zorluk çıkarıyor ssk li değilim özel.sigorta anlaşmalı yerlere onay veriyor. Bi de benim bir kaç prosedürden geçmem gerekiyor düşündüm yoksa

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Çok kalabalık randevu sistemi işten izin almamda zorluk çıkarıyor ssk li değilim özel.sigorta anlaşmalı yerlere onay veriyor. Bi de benim bir kaç prosedürden geçmem gerekiyor düşündüm yoksa
Özel sigortalı olsan bile devlet hastanesi kuzum gerçekten sağlam proflari var 30 bin TL çok pahalı kaç arkadaşım orda tüp bebek yaptırdı inan ki hepsi memnun kaldı zaten bir kere randevu alıp gittiğinde devamlı hasta olarak kabul edilirse ekstra randevu almıyorsun doktor randevu veriyor ona göre gidiyorsun

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Ayyy çakıl kararı sen ver ama ben olsam ikinci bi dr a giderim. Sanki tüp bebek daha mantıklı madem hamilelikte zarar vermeyecek o kist. Bi de hakketen niye devletten rapor çıkartmıyorsun. Tüp bebek için devletten iki kez rapor çıkarıp ilaçların bi kısmını devlete odetebiliyorsun

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Bakalım 9 da powel konuşacak bekliyoruz. Bugün domatesin kilosu 8 liraydı :korktum:(bu dönemde maksimum 3 liraya yememiz lazimdi) sonumuz ne olacak bi fikrim yok.
Oha bizden bile pahalı
Burda 60 cent- 0.99 cent arası değişiyor
Domates la bu, bahçesi olanlar tarıma başlasın, ciddiyim, bizimkiler hobi için senelerdir ekerler, dalından domates gibisi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar