Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Kızlar bugün biraz moralim bozuk kararsizim doktora gittim tüp bebek dedi ama rahimdeki kist büyümüş benim bu şeker ihtiyacım ondan artmış. Rahim kaslarımın içindeymiş alınabilir de alınmayabilir de dedi. Karar vermem için gönderdi ve ben karar veremiyorum. 30 000 verip tüp deneyip düşük yaparsam ameliyat olmak mi ? önceden yine 30 000 verip ameliyat olup tüp yapmak mi... ben ne yapacagim korkuyorum
Çakıl neden Zeynep Kamil hastanesi ne gitmiyorsun İstanbul yaşıyorsun alanında en iyi devlet hastanesi tüp Bebek devlet destekli zaten neden 30 bin TL veresin gerçekten de çok sağlam proflari var bı gitsen keşke

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
flawlesshares-1537953117443.jpg
:zipla:

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Önce ameliyat için 30.000 sonra tüp bebek için bir kere daha 30.000 mi?
Bir de kist hamileliği etkileyecek mi?
Ameliyatla alınması kesin mi?
Ameliyatla önce alınırsa ne kadar zaman sonra tüp bebek yaptırabilirsin?
2 si için ayrı ayrı 30 000 . Kist alınmazsa düşük ihtimali var ama ameliyatın komplikasyonları da var. Doktor da kararsız istersen deneyelim düşerse ameliyatı mecbur yapariz dedi. Literatürler arada kalmis yarısi olmalı yarışı olmamalı diyor. Doktor düşün dedi olmaya karar verirsem haftaya olacağım tüp e karar verirsem 15 gün sonra tedavi başlayacak. Ben normal yolla olmayı beklerken şok oldum

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
@D3S1R3 canım sormuşsun , teşekkürler ..
Gribi atlattım sanki ..
Kanamalarda sadece leke ..yok denecek kadar az.

@Çakıl80 doktorunun tavsiyesi ne oldu peki ?
O bana birakti çünkü literatürler yarı yarıya yarisi olmalı yarısi olmasa da olur diyormuş sakal ve bıyık durumu

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Sıkıntı yok kaptanimda regl olacam kasık ağrısı karın şişliği var hayırlısı eksi olursa ne mutlu olmazda regl sisligiyse bilemeyecem

Hakkında hayırlısı olsun canim

Canım özelden mesajlasabiliyormusun
canım yaaa iyi dayaniyon maşallah kendini bu kadar yorma ev işi bitmez ararsın bu vakitlerini
Dayandigimi kim soyluyor pempis dayanamıyorum işte bende insanım bir taraflarım da motor takılı değil bı anlata bilsem keske

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
O bana birakti çünkü literatürler yarı yarıya yarisi olmalı yarısi olmasa da olur diyormuş sakal ve bıyık durumu
Sağlıklı bir hamilelik geçirirsen o kist için illaki ameliyat olman gerekecek mi peki sonrasında çakıl? Ameliyat olmadan gebe kalırsan düşme ihtimali yüksek görüyor sanırım dr. Ameliyat olunca o ihtimal düşer muhtemelen.

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
2 si için ayrı ayrı 30 000 . Kist alınmazsa düşük ihtimali var ama ameliyatın komplikasyonları da var. Doktor da kararsız istersen deneyelim düşerse ameliyatı mecbur yapariz dedi. Literatürler arada kalmis yarısi olmalı yarışı olmamalı diyor. Doktor düşün dedi olmaya karar verirsem haftaya olacağım tüp e karar verirsem 15 gün sonra tedavi başlayacak. Ben normal yolla olmayı beklerken şok oldum
Çakıl 30.000 çok değil mi kuzum tüp bebek için?
Başka bir yere daha gitsen,başla bir görüş daha aldan bence en iyisi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar