Floweroflife
Daimi Üye
Kamyon çarpmış gibi uyandım, sabahtan beri ayılamadım, baş ağrısı, heryerim ağrıyor, şişim, mutsuzum nokta
Çok çok geçmiş olsun canım anneciğineKızlar hiç iyi değilim herkese teşekkürler tek tek alıntı yapamıyorum
Bize dua eder misiniz hastaneye gidiyoruz annem hasta kendim e gelemiyor tansiyon yüksek bisi yemiyor aksama direnci olsun diye serum başlatalım dedik hiç heves kalmadı
Tamam daktırım@igdedali kiloma bilem bakamadım.ama söz telafi edeceğim.
yarın hacamat yaptıracagım için hiçbir hayvansal gıda yiyemiyourm.oyüzden kemirdim avacadoyu.
Kızlar yazmışlar tekrara düşmeyeyim de anana söyle sabahları sütlü filtre kahve hazırlasın sana termosa koysun bi zahmetGaptanım dershanede kantinden paketli şekersiz nescafe içebiler miyim
Menü vermedin ya
o bonus kafana kuşlar kaka yapsın inşallah...
Sabah 6 da mide kaşıntısı ile uyandım sanki günlerdir açmışım gibi sabrettim olmadı gitgide arttı en sonunda dayanamadim arkadaşın simitinden parmak kadar aldım. Kesmedi ama süs payı oldu
Öğlen et sote yanına bol salata yedim. Ama açlık geçmedi midem kazımaya devam etti
16.00 da muz yedim 17.00 dan sonra siddetli aclik mide kazinmasi oldu halsizlik eve çok zor geldim
Eşim çıtır balıkla salata yapmış ondan yedim 4 tane çıtır yağsız fırında yapmış bol salata.
Samux 22.00 dan sonrasını hatirlamiyorum kanepede sizmisim.
Şimdi yine aynı açlık uyandırdı mide kazintisi midem de resmen agri yapan cinsten ve bugun doktor var aksam a kadar sabretmem gerek
Menü vereyim
(Bugün önce düşünüp sonra yiyeceğim)
Sabah 10.00
4 kaşık yulaf, süt , 2 hurma
Öğlen(14.30)
Ton balıklı salata
1 dilim karpuz
1 ceviz
Akşam(21.00)
2 biftek
Yeşil salata
Yoğurt
Su içerim şimdiden 1 litre oldu
Spor temizlik yaparım, birazdan yürüyüşe çıkacağım
@Ausencia_
Ben gibi minnoş bi insanı 3 günde cazgır birine dönüştüren hayat...
Güzel atlatmışsın atakları.
Bu menü ile yarına gider o +1
@Bonus hala menün yok
@Ahu060812 seninkini de göremedim
@kelebekolacam senin de yok...
Kızlar menülerinizi görmeden ne yiyip içtiniz ne spor yaptınız bilmeden nası yardımcı olabilirim ?
Sporsuzluğu bu iki gün kabul etmiyoruuuumİyigeceler
Menü vermeyi unutmuşum hemen geldim
Sabah
1,5 yumurta
Peynir
Zeytin
Bir dl ekmek
Akşam
Balık
Salata
Bi kaç brokoli
Ara
Bir avuç üzüm
Üç badem
Su 2
Spor yok malesef temizlik yaptım
@igdedali
Akşam üzüm yemesinlerVayy bu menü ahuya rahat eksi 1 getir en temizinden
geçmiş yapmadan dümdük dalıyorummm... halam çok ağır geldi kızlar... uykusuzum ağrım var
Demek başka yerlerden de konuşuluyorBurdan da geçmiş olsun diyeyim mmirayım , ilk gün işte .. bi geçsin ... yarına tartı seni çook mutlu edecek onu düşün