Yorgan neymiş yorgan gibi avradimHava epey soğudu buz buzzzz yorgana sarılıp uyucam
Iyi geceler canım azıcık dikkat et kendineAy kolumu kaldiramiyom valla halim olsa spora niyetlencektim ama nanay..dus alip yatcam inşallah. Sabah erken kalkis ve buzzz gibi sogukla rizgar bekliyo beniii
Herkese iyi geceler
Ben uyumadım tabi ki deUyudunuz mu
Gececi kuşumBen uyumadım tabi ki de
Bu haftaMaliiiiii. Bizim yüzümüzden miiiii
Bu hafta regl haftam. Haftaya iyi çocuk olcam sööözzzz
Evet, saat farkıGececi kuşum
Vaay vaaaay vaaay o ne güzellikkkkk
Afet misinnnnn beeeeeeeee
Ohaaaa çüşşşş çoooook güzelsinnnnnnn beeeee iğdemmmmmmmmm
Allah seni miuya bağışlasınnnnn
İgdeeeee sana âşık olsammmmsen ne güzelsin maşallah sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@igdedali çok çok güzelsin kuzucum tebrik ederim zayıflayınca daha da güzel olmuşsun
Aradığım tek geçmiş ve en güzeli kalan geçmişe bakmaya gerek yok zati
Kız ıgde donuna bayiliyirruummmm birde gözlerine esmerligine
Yaa bişi dicem...
Bi eğitim var. Eğer olursa haftasonları orada olacam. Olmazsa da Ekim'de miuyu, hepfit i masum u görmeye gidecem bebeam.
Tabii ki sormalısın sor lütfen aklına ne takılırsa...Eyvah eyvahyaptım bile ben
Anneme söyledim gelirken muz lifalif yulaf ezmesi ve fıstık al diye
Sonra fıstık ezmesi yaptım kendim fıstıkları kavurup biraz balla rondodan geçirdim pek ekmeğe sürülenler gibi olmadı ama idare eder herhalde dedim bi kavanoza iki kaşık yulaf bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi bir çay kaşığı kakao ezilmiş muz ve süt koydum iyice karıştırdım buzdolabına koydum acaba nasıl oldu ve doğru mu yaptım acabaaa
Size soracaktım kaptanım ama sorularımla kafanızı şişirmiyim dediydim inşallah bi yanlış yapmamışımdır
Bu yüzden mi menü vermiyorsunEvet
Çok kızıyorum
Bir kaptan vakit ayırıyorsa benim içim, klavyesinden bir tek kelime dahi döküyorsa benim için aşırı kıymetlidir
Menü vermedin ya
O uzun duygulu mesajına bende gıpraştım berna maşallah sana.
Hepimize örneksin
Kolay gelsin canımIyi geceler kızlar tam tamına 41 saattir hiç uyumadan ve neredeyse oturmadan ayaktayım bu akşam annem fenalaştı tansiyon 22 lerde acillerde idik çok şükür düştü biraz
Yarın kına var cumartesi nikah ve bir sürü misafir var kuzenleri saymıyorum onlar canım cigerim
Bu hafta zor gecicek kaptanım gelip menu bile vermeye vaktım yok odtsda bhsfta boyle geçsin olur mu brni idare eder misiniz
Bunu bile elimden telefonun kaç kere düşmesi ile irkilerek yazdım