Aa mium burdaymış
İpeeeeeeek

Aa mium burdaymış
İpeeeeeeek
kahvaltı güzel@MaliPina @Ausencia_ menü vereyim gelirim gelemem tekrar belli olmaz
06.30
Ilık limonlu su
08.30
2 yumurta 1 domates yarım salatalık 7 zeytin biraz peynir
12.30
Mercimek çorbası
16.30
1 elma
19.00
Menemen az 1 kase yoğurt
Su 2,5 litre
@nehirnil111 30 dk eliptik 30 dk bisiklet 40 dk temposuz yürüyüş
kahvaltı güzel de o börek neMenü bildiriyoreeee @MaliPina
Sabah
Tavada sade yumurta
KK peynir, domates, salatalık
Yarım porsiyon börek
Bir adet zeytin
Ara sade kahve ve üzümlü cevizli bir adet kurabiye
Akşam
İki servis kaşığı kabaklı garnitürlü yemek
Üç kaşık makarna
Üç kaşık yoğurt
Bir adet paketli bir şey de yemiş olabilirim
Spor 3 mil Leslie
Su 2 lt
Gece yoğurt kürü yapıcam
tb ekmek zaten karbon yanındaki kuruyemiş fazlaDeğerli kaptanım @MaliPina
Bi menü vereyim isterim
Sabah: 08:00 küçücük tb ekmeğine tost ve kuruyemiş
12:30 bezelye yemeği az pırasa yoğurt
16:00 gibi 3 tane eti cici bebe attım ağzıma
Sonra regl oldum zaten halam geldi şimdi de bir şey yiyesim kalmadı sıcak duş yeşil çay modu
kalp krizi modundayım kızlar sağolsunYorğınluktan içi geçmiş, hala asılacak ve katlanacak dağ gibi çamaşırı olan bir flavır iyiyiz hajım sen napiyın der..
Turkiye den birine gelin olsaydı ev hediyesi bin tane gelirdi1 6lı takım mı yoksa 1 fincan mı??
Ben bulaşık biriktiremiyorum, delleniyorum, bana kalmadan kediler sağ olsun sirtaki yapıyor tezgahta kalanlarlaIki kişiye bir sürü bardak var, niden biriktirip bulaşık makinesi çalıştırmak içinelimde yikayamam
Bir adet ufacık tefecik içi dolu turşucuk fincanım var1 6lı takım mı yoksa 1 fincan mı??
şu regl bitsin çağırırımhani beni cagiracaktin keselemeye
Verirsin sen hemen.. o kadar da almadın kuzum, 2-3 ayda verirsin senHeeee hatta foto attiydik nasil bisey acabasi karsi taraf diyeama maşallah sen kilonu korudun ben tospik oldum arayı açtık
Artık çok pahalı fincan takımları. . Hediye gelmiyoooTurkiye den birine gelin olsaydı ev hediyesi bin tane gelirdi
Canım benim tüm kahvaltilarim dolu dolu. Kacamaklarim cok oluyor yoksa. Bence baklavayi saymazsak benim kilomda metamda biri icin cok degil yediklerim. Oyle dusunuyorumKahvaltın benim pazar kahvaltımyani kaçamak yaptığım kahvalti haftada bir kez sadece
Ara öğünlerin regli krizim ayda iki kez sadece
Akşam yemeğin benlik bi yemekçok begendigim kaliteli bi öğün
Kocana alıştıramadın mı??Bir adet ufacık tefecik içi dolu turşucuk fincanım var
Diğeri de kardeşimde
Zaten başka da Türk kahvesi içen yok
Annem çeyiz yapayım dedi, dedim anne nasıl getireyim onları, yine se almış birsürü şey, getiremedim haliyle,bana bir fincan, bir de Türk kahvesi makinası yeterTurkiye den birine gelin olsaydı ev hediyesi bin tane gelirdi
Gördüm kuzum gördümLeeennn trip atıp kaçmak var mi?
@Elalis kuzu görmediysen diye bi etiket çaktım
Hayatında ilk ve tek ve son defa beni istemeye gelince kahve içmişti.. ağzına sürmez...Kocana alıştıramadın mı??
Yok be ne merakı gözümü kapatırımşu regl bitsin çağırırımsen de ne meraklıymışın beni çıblah görmeye
Baklava olmasaydi eminim birsey demezdin Elalis. Bugün uykusuz kosturmali bir gundu. Spora zaman kalmadi yeni oturdum. Ve arti gelme olasiligimi dusunmuyorum, gelmem deKahvaltıda incir var, kesmemiş 1 saat sonra baklava yenmiş. O da kesmemiş 3 saat sonra çikolata yenmiş
Bu şahane menünün üzerine spor da yapılmamış.
Valla saydin ne diyeyim bilemedim. Hafta sonundan gelen +800 ün varken, cumaya 2 kala böyle bir menüyle gelmek???
Cuma günü eksi görürsem sana söz bundan sonra baklavalı börekli menülerine ağzımı bile açmıycam. Ama yok gelemezsen bir daha böyle menü görmek istemiyorum senden.
Hadi inşallaahhhGideyim de iğdenin o fotolu paylaşımını şikayet edeyim. İnşallah ban yer!
2-3 ay miVerirsin sen hemen.. o kadar da almadın kuzum, 2-3 ayda verirsin sen
Heee meraktan senden foto istediydim