Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Oglumun kaşında doğuştan dermoid kist var.onu aldircaz yarin muayeneye gidecez bakalim ne diyecek doktor.trabzonda tanidik vardi tip fakultesinde ama ultrason istedi doktor.cok dusuk bi ihtimal de olsa beyinle baglantisi olabiliyomus.ultrasonsuz yapmam dedi ultrasona da ta bugune gun verdi o da bebek diye yoksa ocak ayina veriyodu..simdi burda goturcez bakalim ne diyecek doktor.inşallah cok gec bi zamana ultrason vermez de bi an once gecer gider.
Rabbim minege cabucacik şifa versin insallah

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Menüm:

Öğlen(12:30)
1 kalçalı but(fırında)
Yoğurt
Salata
1 kepçe yayla çorbası

Ara(15:00)
1 ceviz
1 kare bitter

Akşam(17:00)
1 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
yarım muz

Su: 2 lt ama artar o.
Sporu akşam bildireyim toplu
@Ausencia_
Altını üstüne çevirince daha mantıklı bi menü oldu sanki :düsün::düsün:

Sporda yapınca şahane olacak :mutluyum:

:mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:bu durumun emojisi senin ruh halin tam bu eminim :mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:

özledim. melike nabıyo? bana foto atsana melikenin :cufcuf:

beni çok andırıyiii:islik:

Temiz kalpli misin len sen
Bugün tam sana fotosunu atacaktım , hatta açtım wapp da seni ... araya bişey girdi kaldı:panter:

Kuzum bildiğin gibi değil benim kocam biraz değişik içine kapalı ne konuşabilirsin ya da pardon konuşursun dinler ama ağzını açıp konuşmaz aklındakini söylemez senin konuştuklarını kendine göre yorumlar içinde sana da anlatmaz büyütür kendine dert olur kapalı kutu gibidir açamazsın

Yok yok değişik değil..erkek ırkının %90 ı ile aynı .
Aklındakileri , kalbindekileri konuşup halletmek kadar zor bişey yok onlara.

Ama sizin konu ciddi . Şimdi aşmazsanız ilerde daha büyük sorun olur.

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Ben daha işteyim daha gitmeme çok var ve benim canim çok fazla yaş pasta istiyor delirecem neden böyle oldu şimdi yaaaaaa bol meyveli bir pasta ya çok fazla ihtiyaç duyuyorum sanki damarlarım ye onu ye onu diyor. Bu nasıl manyak bir iştah böyle :bayik:

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Ben daha işteyim daha gitmeme çok var ve benim canim çok fazla yaş pasta istiyor delirecem neden böyle oldu şimdi yaaaaaa bol meyveli bir pasta ya çok fazla ihtiyaç duyuyorum sanki damarlarım ye onu ye onu diyor. Bu nasıl manyak bir iştah böyle :bayik:
Kendine gel çakıl :cevapver:

Hemde meyveli.. onun yerine süt ile muz ye.. aynı şey :dislek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar