töbe de kızzHala yerine başka biri gelmesin dee
töbe de kızz
gül gül senin başına gelsin inşallah
Hu huuuu benim ben özge 13 gündür halasını dört gözle bekleyen özgegül gül senin başına gelsin inşallah
Rabbim minege cabucacik şifa versin insallahOglumun kaşında doğuştan dermoid kist var.onu aldircaz yarin muayeneye gidecez bakalim ne diyecek doktor.trabzonda tanidik vardi tip fakultesinde ama ultrason istedi doktor.cok dusuk bi ihtimal de olsa beyinle baglantisi olabiliyomus.ultrasonsuz yapmam dedi ultrasona da ta bugune gun verdi o da bebek diye yoksa ocak ayina veriyodu..simdi burda goturcez bakalim ne diyecek doktor.inşallah cok gec bi zamana ultrason vermez de bi an once gecer gider.
özgenin halasıyla benim halam.gelemediler de bi türlü
Kız çok pahalı kıızzzz çiş iyiydi 5 TL
allah sizi hemi bende linki diye saf saf
İşte o iş yaş ve balımPolarla gezene kadar kalk da çorap giy ayağına
allah sizi hemi bende linki diye saf saf
Ozgecim ASM veya devlette versen
Altını üstüne çevirince daha mantıklı bi menü oldu sankiMenüm:
Öğlen(12:30)
1 kalçalı but(fırında)
Yoğurt
Salata
1 kepçe yayla çorbası
Ara(15:00)
1 ceviz
1 kare bitter
Akşam(17:00)
1 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
yarım muz
Su: 2 lt ama artar o.
Sporu akşam bildireyim toplu
@Ausencia_
bu durumun emojisi senin ruh halin tam bu eminim
özledim. melike nabıyo? bana foto atsana melikenin
beni çok andırıyiii
Kuzum bildiğin gibi değil benim kocam biraz değişik içine kapalı ne konuşabilirsin ya da pardon konuşursun dinler ama ağzını açıp konuşmaz aklındakini söylemez senin konuştuklarını kendine göre yorumlar içinde sana da anlatmaz büyütür kendine dert olur kapalı kutu gibidir açamazsın
Supperrrrr
Tatil bugün git yat .
Resmi uyuma tatili . Ben ilan ettim
Sagol canimRabbim minege cabucacik şifa versin insallah
işte tamam onu diyorum ben deHu huuuu benim ben özge 13 gündür halasını dört gözle bekleyen özge
Niye kı 2 oğlun var bide kızın olsun diyim sen anlaişte tamam onu diyorum ben dehippo başka bişeyi kasdetti bana
ben de sana gelsin dedim.
özge bana bunu açıklattın ya
Kendine gel çakılBen daha işteyim daha gitmeme çok var ve benim canim çok fazla yaş pasta istiyor delirecem neden böyle oldu şimdi yaaaaaa bol meyveli bir pasta ya çok fazla ihtiyaç duyuyorum sanki damarlarım ye onu ye onu diyor. Bu nasıl manyak bir iştah böyle