Yarin daha da soğuk olacakmışresmen kar soğuğu var istanbulda şaka gibi
çok soğudu da hava hani 9 derece düşcektiYarin daha da soğuk olacakmış
Burda da acaip ruzgar var habire camasir kontrol ediyon ucmasinlar diye.bi carsafi 12 tane mandalla astimYarin daha da soğuk olacakmış
Insallah günlerde yemekk yiyorlsrdir doymaksizcaCilveli kahveler inş spordasınızdırrrr
Burda da acaip ruzgar var habire camasir kontrol ediyon ucmasinlar diye.bi carsafi 12 tane mandalla astim
Amannn 12 tane mii..Burda da acaip ruzgar var habire camasir kontrol ediyon ucmasinlar diye.bi carsafi 12 tane mandalla astim
zenginlik böyle bişeyBurda da acaip ruzgar var habire camasir kontrol ediyon ucmasinlar diye.bi carsafi 12 tane mandalla astim
Görmem lazimmmmmmmm nerdeee yaaİğdenin üni hali
Yarın icin 10 derece dusecek deniliyor Ülke geneli..çok soğudu da hava hani 9 derece düşcekti
ora ayrı melmeket kafasına göreYarın icin 10 derece dusecek deniliyor Ülke geneli..
Bugün istanbul kendi kendine soğumuş o free takiliyooo
büyük şehir o,kime soracaktı soğuyayım mı diyeYarın icin 10 derece dusecek deniliyor Ülke geneli..
Bugün istanbul kendi kendine soğumuş o free takiliyooo
büyük şehir o,kime soracaktı soğuyayım mı diye
elbet başı çekecek önce büyük soğuyacak sonra güççükleriyarın sıra bizde ona göre hazırlıklı olalım
Ya evin icinde camasir kurutmayi sevmiyorum cocuk da var.hasta olmaya da meyilli zaten.askilik var da o da dolu.bos gunum diye ne var ne yok yikadim.zaten bu ruzgarda 10 dakkaya kururlarAmannn 12 tane mii..
Al iceri kapilarin ustune at yavrumm kuruyuverir hemencik
rüzgarlı havada çamaşır yıkayıp kurutmayı çok severimYa evin icinde camasir kurutmayi sevmiyorum cocuk da var.hasta olmaya da meyilli zaten.askilik var da o da dolu.bos gunum diye ne var ne yok yikadim.zaten bu ruzgarda 10 dakkaya kururlar
Çok yorgunum