Ya benim tek beklentim azcık saygı ve sevgi zaten insan bunları beklemekten vazgeçerse daha da ne yapsın ne işe yarar evlenmek yol arkadaşı olmak ben yanlış mı düşünüyorum kendimi eleştiriyorum hep bu da yoruyor inan çok yoruyor
Gitmicem kuzum Bi kafamı toplasam napacan nasıl yol izlicem bakıcam ama kafam toparlanmıyor Bi türlü
Valla yaşlandırdılar beni 1 yılda meğer kayın babam ne iyi insanmış meğer ne kadar dengeymiş bizim hayatımızda
Ya kuzum beni kötü bilmesinler aman yanlış anlamasınlar diye ne kadar uğraştığım bilemezsin ama vazgeçtim artık ne yaparsan çekip kendine yontuyorlar zaten iyi gelin yok ben anladım bunu gelin sen kötüsün gelin sen eksiksin yarımsın
özge işte takıldığın yer burası
herkesin sevgiyi gösterme ve anlama şekli başka
ben beraber vakit geçirmeyi istemesini sevgi/aşk
ev işlerinde yoruluyosun bende yardım edeyim demeyi değer vermek olarak görüyorum mesela ama benim eşimde benle başbaşa olmaktan ziyade ailecek olmayı öncelikli tercih eder,ev işinde yorulunca bırak sonra yaparsın der asla kımıldayıpta bi işe el atmaz
ee o zaman bu adam beni sevmiyo diye düşünürsem evlilik yürümez ve inan bana erkeklerin geneli böyle ben etrafımda farklısını görmedim,sadece değişik çeşitte olanları mevcut,hepsi aynı mokun laciverti
düşünme,beklenti içinde olma birazda akışına bırak ama kırmıycam diyede asla kendini yıpratma,yoksa daha çok kırılırsın,hissettiklerini güzellikle söyle anlarsa anlar anlamazsa geç gitsin