Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Ya benim tek beklentim azcık saygı ve sevgi zaten insan bunları beklemekten vazgeçerse daha da ne yapsın ne işe yarar evlenmek yol arkadaşı olmak ben yanlış mı düşünüyorum kendimi eleştiriyorum hep bu da yoruyor inan çok yoruyor

:kaalp::kaalp::kaalp:

Gitmicem kuzum Bi kafamı toplasam napacan nasıl yol izlicem bakıcam ama kafam toparlanmıyor Bi türlü

Valla yaşlandırdılar beni 1 yılda meğer kayın babam ne iyi insanmış meğer ne kadar dengeymiş bizim hayatımızda

Ya kuzum beni kötü bilmesinler aman yanlış anlamasınlar diye ne kadar uğraştığım bilemezsin ama vazgeçtim artık ne yaparsan çekip kendine yontuyorlar zaten iyi gelin yok ben anladım bunu gelin sen kötüsün gelin sen eksiksin yarımsın

özge işte takıldığın yer burası
herkesin sevgiyi gösterme ve anlama şekli başka

ben beraber vakit geçirmeyi istemesini sevgi/aşk
ev işlerinde yoruluyosun bende yardım edeyim demeyi değer vermek olarak görüyorum mesela ama benim eşimde benle başbaşa olmaktan ziyade ailecek olmayı öncelikli tercih eder,ev işinde yorulunca bırak sonra yaparsın der asla kımıldayıpta bi işe el atmaz

ee o zaman bu adam beni sevmiyo diye düşünürsem evlilik yürümez ve inan bana erkeklerin geneli böyle ben etrafımda farklısını görmedim,sadece değişik çeşitte olanları mevcut,hepsi aynı mokun laciverti

düşünme,beklenti içinde olma birazda akışına bırak ama kırmıycam diyede asla kendini yıpratma,yoksa daha çok kırılırsın,hissettiklerini güzellikle söyle anlarsa anlar anlamazsa geç gitsin

cileklidonut

❤️FERİŞTAHLAR❤️SEFEROĞULLARI❤️
Tepki
1.762
Dövebilirsiniz bu yaptığım kötülük için :dislek:

Ekli dosyalar

• 15378712423001779002769.jpg
    15378712423001779002769.jpg
    2,5 MB · Görüntüleme: 56

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
:mavis::kanka:
sen kimin yolunu gözlüyosun:mendil:
Sizin acinizi paylasiyom:mavis:
Ağlattınız beni iyi ki varsınız gerçekten de iyi kiii
Sende iyiki varsın canım iyiki bizimle berabersin:mavis::mavis:
Okuldayimya cocugu alistrmaya calisiyorum okula o yuzden yoklardayim
Biraz zor alışacak galiba
1.5 lt su bittiiiiiiiiiiii :mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:
benim 1.5 bitti 1litrede ödem suyu bitti:mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
@hububatkraliçesi balım benim esimde ilk evlendigimizde her hafta gitmek istedi benden yüz bulamayınca ara ara gittik kv tel açardı ne zaman geleceksiniz diye işimiz var derdi sonra eltimle tartıştıktan sonra hiç gitmek istemedim annesine de bişey diyemiyordu banada diyemedi annesi rahmetli olunca hiç gidelim demedi yine kırkta bı tabi yarı yıl tatili sonrası bişey oldu hiç gitmedik takı oruçta iftara kadar şimdi en son ayrandan gitmiştik ben diyordum her hafta işimiz ne biraz kendi halimizde kalalım diye şükür düzeldi artık

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
77CC6339-132E-403E-98CF-B3AB5CCFA666.jpeg

Selam gadınım

Şu asalete bakar mısınız:neee:
O çoraplaraaaa:neee:
O pijamanın bacak arasından sıkıştırmasına:neee:
O pijama altı taytaaaaaa:neee:

Peki o göbüşlşşş:neee:
O doğal saçlaaar:neee:

Bakın suratını kapatırken gıdısını açık bıraktım
Gıdısı bağımsızlığını ilan etmiş
Sesksiliğe bakar mısınızz:neee:

Hahahahahahahaha:165::165:
@igdedali ipdeeeeee evet evlenmek istediğim gadınım sensin evet evet eveeet:mutluyum:
:mutluyum::mutluyum::ponpon::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
:mutluyum:
Ayyyy duydunuz mu kaptanim beni çok seviyormuş bana aşkını itiraf etti oleyyy:mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:
Bende seni çok seviyorum kaptanim elinizi çok seviyorum bitaneciklerim:mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp:
Ben olsam ben de ellerimi çok severdim
Ne kadar seksi ellerim
Ne kadar narin
Sev tabi ellerimi:kriz::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Ekli dosyayı görüntüle 24015

Selam gadınım

Şu asalete bakar mısınız:neee:
O çoraplaraaaa:neee:
O pijamanın bacak arasından sıkıştırmasına:neee:
O pijama altı taytaaaaaa:neee:

Peki o göbüşlşşş:neee:
O doğal saçlaaar:neee:

Bakın suratını kapatırken gıdısını açık bıraktım
Gıdısı bağımsızlığını ilan etmiş
Sesksiliğe bakar mısınızz:neee:

Hahahahahahahaha:165::165:
@igdedali ipdeeeeee evet evlenmek istediğim gadınım sensin evet evet eveeet:mutluyum:
:mutluyum::mutluyum::ponpon::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:
:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:igde mi buu kaptanim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar