Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Sen yeterki spor yap.. ben hasretine dayanırım :)
Oyy kaptanim benim:mavis:
Evet artık kv de yemek yemicem kocam kv ye ben eve gidicem var mı böyle bişey ya hadi benimki öküz ama sen nasıl annesin kendin için evladının yuvasında huzur bırakmıyorsun ya çok sinirliyim deliliğe vuruyorum ama sinirden Sakinleş etmiyorum ya aşırı gerildim ben sanki evim barkım yok sürekli onda yemek yemek zorunda mıyım neden 9 da evde olayım ben kendime ait hayatım olamayacak mı bıktım valla billa bıktım
Özge rabbim yardımcın olsun akıl fikir versin o kocisine
Ay benim musluklar açıldı. Bacımla konuştum. Kötü oldum yahu. Neden böyle etkileniyorsan...
Aklım çocukta sürekli. Ne yedi ne içti, memnun mu, Gece camı açık mı unutup uyudu. Arkadaşları nası? İnşallah iyi insanlardır...
Aptal olma iğde!
Neyse...
Yok mu sarılan

ben varım ideee:mendil:
aynı hisleri yaşıyorum,aklımda sürekli,açıp açıp resmine bakıp ağlıyorum:mendil:
gel sarılalım :mavis::aglama:
damdan düşenin halini da dan düşen anlarmis gelin ikinizide  kucaklayayim:mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Ya bu durum kendime güvenimi de kaybetmeme neden oluyor artık aynaya bakınca bile kendimi sevmiyorum inan ya bu ben miyim diyorum insan mutsuzken çirkinleşir mi şişko sun kızım çirkinsin kızım o kadar kötü davranıyorum ki kendime inan mantıklı düşünemiyorum bak eşim dünyada tanıyacağım en tatlı en mülayim adam ama yoruldum aklıma acaba artık beni sevmiyor mu acaba kilo aldım ondan mı böyle bissürü soru geliyor ne demek ayrı evler ya ya akşamları görüşüyoruz sadece akşamları ya
ÇOK GÜZELSİN SEN :kaalp:

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
evlendiğinde kendisinin de ayrı hayatı olduğunun farkında değil eşin özgecim. çok kızıyorum böyle tiplere. ne evlendin madem, oturaydın ananın dizi dibinde.. erkek ortayı bulabilmeli yahu. anne elbette ki kıymetlisi, çok kıymetlisi. bunu asla inkar edemeyiz, ki sen de etmiyorsun.. ama bu şekilde seni hiçe sayması olmaz ki ya. arayı bulmaylı, çözüm yolu üretmeli, dengeyi sağlayabilmeli eşin.. anladığım kadarıyla bu yolu düşünmüyor bile..

senin nasılsa ne yapsa da tamam diyeceğini mi düşünüyor kuzucum?

böyle ayaküstü değil de, karşına alıp ciddi konuşman gerekebilir sanki.. asla annesini kötülemeden, ya da bu konuda yanlış anlamasına engel olarak.. konuşarak.. kendini, senin cepheni de anlamasını sağlayarak..
Ya anlamıyor kuzum bak eltimin yanına gidince kadın evde durmuyor ya ama ondan kıymetli yok çünkü kocası inanılmaz savunur asla laf etmeyi bırak imanda bulunamaz benşmki öyle değil kendi içindekini bile söylemez bak geçen hafta pazar arkadaşlarım geldi yemek yaptım birsürü meze arttı mezeler de tam diyetlik dedim ki canım eve uğrayıp yemekleri alalım anneye öyle geçelim hayır geç kalırız dedi zoruma gitti elime telefonu aldım yol boyu oynadım sonra kv ye gelmek üzereyiz istersen gidelim eve yemekleri alalım dedi hiç karışmam dedim zoruna gitmiş çok kalp kırıyormuşum söyletene kadar mafoldum bunu söyledi bana ya bunu bu ne ki
Kendi içinde saçma sapan şeyleri biriktiriyor ve konuşmaz asla kendi içinde yaşar ben nasıl dışa dönğksem o tam tersi

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
eşinle oturup net bir şekilde konuş sürekli böyle olması doğru değil
anlamıyosada kendini asla suçlama,inan sorun bunların beyninde hepsi bencil ruh hastası insanlar
aşağı yukarı benzer şeyleri yaşadım,geldiğim son nokta şu;
ben, önce ben,değerli olan benim,o böyle istiyosa ve değişmiyosa benimde ona karşı davranışlarım ona göre olcak,haa bu içimdeki aşkı öldürmedimi,öldürdü,sevgim var,saygım var ama o kadar,daha ilerisi olmuyo
bende isterdim o ilk zamanlardaki gibi olsun ama olmuyo canım,yavaş yavaş öldürüyolar bizi,içimizdeki aşkı :(
Konuşulmuyor canım yanlış anlıyor kırmak da istemiyorum ama kırılıyorum

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Ay benim musluklar açıldı. Bacımla konuştum. Kötü oldum yahu. Neden böyle etkileniyorsan...
Aklım çocukta sürekli. Ne yedi ne içti, memnun mu, Gece camı açık mı unutup uyudu. Arkadaşları nası? İnşallah iyi insanlardır...
Aptal olma iğde!
Neyse...
Yok mu sarılan
Kizzzz at cebine cebinde taşı :165:
Kocaman kız oldu ayaklarının üstünde duracak, kendine gel psikolog hanimmm:165:
Sarılma işine gelince sarıp sarmalar üzülen yerlerini öperim senin:asikk::mavis::ninni:

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Anlasa zaten böyle olmazdı kuzum anlamıyor ben anneyi atalım mı diyorum elbetteki gidelim gelelim ama napim ben hayatımın en ortasında göbeğinde Bi de duygu sömürüsü yapıyor gidin siz ben yemek yapmam kendime bişey yemiyorum hafta sonu
Ya nasıl yemiyorum damızlık gibisin yemeyen insan vermez mi eşim de yufka ya yüreği yapamıyor ya gerçekten de ben bunalıyorum sıkıldım iyice
Söyledim konuştum Begüşüm dedim ki pazar günü canım benim zayıflamam yediklerimde dikkat etmem spor yapmam lazım anneye gidiyoruz bissürü yemek yapıyor yesen dert yemezsen dert hadi yedik saat oluyor 9 eve gidişimiz inan yorgunluktan duş zor alıp uyuyorum spor yapamıyorum evimizde yiyelim sonra yine gideriz arada. Bişey söylemedi dün çıkarken mesaj attım nereye gidiyoruz anneye dedi ben de annesine söylemedim diye zaten oraya gidip yemeğe gelicez bekleme dicektim sonra Bi mesaj daha sen bilirsin eve gitmiş annesine yani haber bile vermiyor gittim neyse sonra annesine söyledim durumu yarına yorma kendini diye tabi annesi ağlıyor numarası üzülmüş hareketleri eşim de anne ben gelirim sen yap dedi ne bu şimdi ya şeytan çek git annenin yanına herkes anasının dizinde otursun diyor
Ayyy özge :ates::ates::ates:
Kendi anneme katlanamam bu kadar :ates:

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Bazıları işte böyle olgunlaşmadan evleniyor sonra kadınlar uğraşıyor Özge. Daha yumuşak zamanda konuşsan tekrar? Özlüyorum, başbaşa vakit geçirmeye ihtiyacımız var filan desen. En azından sınırlama getirse. Azalarak bitirmek lazım.
Kendine de yüklenme. Kilo aldı diye eşine ilgisi azalmamalı bi adamın. Eğer azalıyorsa sorun kadında değildir. Hastalıkta, sağlıkta, kiloluyken, zayıfken her halinle kabul ediyor en başta seni

Çok evhamlıyım galiba. Ona hiç belli etmem darlamam ama kendimi yer bitiririm aha bu şekil. Bu anama babama da böyle erkek arkadaşıma da... Tabi kardeşler bi tık daha önde. Evladım olsa daha mı kötü olurum acaba.

Ya aslında sorun ne biliyor musun? Biz 3 kızız. Bu küçük olanımız. İki abla olunca evde anne olsun olmasın her şey ister istemez hazır geldi. Tek başına çıkıp çorap bile alamaz. Tek başına yemek yiyemez... Gittiği gün hastalanmış Bu yüzden meraklanıyorum. Öğrenecek elbette. Buna ihtiyacı vardı. Yine de düşünmekten alıkoyamıyorum işte

Oyy kaptanim benim:mavis:

Özge rabbim yardımcın olsun akıl fikir versin o kocisine

damdan düşenin halini da dan düşen anlarmis gelin ikinizide  kucaklayayim:mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis:

ÇOK GÜZELSİN SEN :kaalp:

Evet hemde cooook güzel ve bizim için özel dimi kaptanim:kanka::kanka::kanka:

bencede çok güzel
çok tatlı :kaalp::kalp::kaalp:

en güzel özge bizim özge :ponpon::ponpon::ponpon:
Ağlattınız beni iyi ki varsınız gerçekten de iyi kiii

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Konuşulmuyor canım yanlış anlıyor kırmak da istemiyorum ama kırılıyorum
o zaman sen kendini değiştirceksin,bilmiyorum bu ne kadar doğru (iğde daha iyi bilir @igdedali ) ama ben böyle yaptım,baktım değişmiyo ben kötü oluyorum kafamı değiştirdim,kalbimdeki hislerimi törpüledim,beklentimi azalttım,önce ben dedim böyle yapınca daha kaldırılabilir oluyo
malesef kadınlar olarak hep aynı şeye maruz bırakılıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar