Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Ay benim musluklar açıldı. Bacımla konuştum. Kötü oldum yahu. Neden böyle etkileniyorsan...
Aklım çocukta sürekli. Ne yedi ne içti, memnun mu, Gece camı açık mı unutup uyudu. Arkadaşları nası? İnşallah iyi insanlardır...
Aptal olma iğde!
Neyse...
Yok mu sarılan

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Evet artık kv de yemek yemicem kocam kv ye ben eve gidicem var mı böyle bişey ya hadi benimki öküz ama sen nasıl annesin kendin için evladının yuvasında huzur bırakmıyorsun ya çok sinirliyim deliliğe vuruyorum ama sinirden Sakinleş etmiyorum ya aşırı gerildim ben sanki evim barkım yok sürekli onda yemek yemek zorunda mıyım neden 9 da evde olayım ben kendime ait hayatım olamayacak mı bıktım valla billa bıktım
ayy inanmıyorum yaaa
kv gerçekten bencil,eşinle bunu güzelce konuşcan anlamaz mı?

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Ay benim musluklar açıldı. Bacımla konuştum. Kötü oldum yahu. Neden böyle etkileniyorsan...
Aklım çocukta sürekli. Ne yedi ne içti, memnun mu, Gece camı açık mı unutup uyudu. Arkadaşları nası? İnşallah iyi insanlardır...
Aptal olma iğde!
Neyse...
Yok mu sarılan
ben varım ideee:mendil:
aynı hisleri yaşıyorum,aklımda sürekli,açıp açıp resmine bakıp ağlıyorum:mendil:
gel sarılalım :mavis::aglama:

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Aptal olma iğde!
Neyse...
Yok mu sarılan
:mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::papatya::papatya:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Şu da tam olarak şuanda sen @igdedali
s-52f857890a60e41f4fdd5c410f27aaeff0f3becb.jpg

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
ayy inanmıyorum yaaa
kv gerçekten bencil,eşinle bunu güzelce konuşcan anlamaz mı?
Anlasa zaten böyle olmazdı kuzum anlamıyor ben anneyi atalım mı diyorum elbetteki gidelim gelelim ama napim ben hayatımın en ortasında göbeğinde Bi de duygu sömürüsü yapıyor gidin siz ben yemek yapmam kendime bişey yemiyorum hafta sonu
Ya nasıl yemiyorum damızlık gibisin yemeyen insan vermez mi eşim de yufka ya yüreği yapamıyor ya gerçekten de ben bunalıyorum sıkıldım iyice
Söyledim konuştum Begüşüm dedim ki pazar günü canım benim zayıflamam yediklerimde dikkat etmem spor yapmam lazım anneye gidiyoruz bissürü yemek yapıyor yesen dert yemezsen dert hadi yedik saat oluyor 9 eve gidişimiz inan yorgunluktan duş zor alıp uyuyorum spor yapamıyorum evimizde yiyelim sonra yine gideriz arada. Bişey söylemedi dün çıkarken mesaj attım nereye gidiyoruz anneye dedi ben de annesine söylemedim diye zaten oraya gidip yemeğe gelicez bekleme dicektim sonra Bi mesaj daha sen bilirsin eve gitmiş annesine yani haber bile vermiyor gittim neyse sonra annesine söyledim durumu yarına yorma kendini diye tabi annesi ağlıyor numarası üzülmüş hareketleri eşim de anne ben gelirim sen yap dedi ne bu şimdi ya şeytan çek git annenin yanına herkes anasının dizinde otursun diyor

igdedali

Tepki
19.308
Anlasa zaten böyle olmazdı kuzum anlamıyor ben anneyi atalım mı diyorum elbetteki gidelim gelelim ama napim ben hayatımın en ortasında göbeğinde Bi de duygu sömürüsü yapıyor gidin siz ben yemek yapmam kendime bişey yemiyorum hafta sonu
Ya nasıl yemiyorum damızlık gibisin yemeyen insan vermez mi eşim de yufka ya yüreği yapamıyor ya gerçekten de ben bunalıyorum sıkıldım iyice
Söyledim konuştum Begüşüm dedim ki pazar günü canım benim zayıflamam yediklerimde dikkat etmem spor yapmam lazım anneye gidiyoruz bissürü yemek yapıyor yesen dert yemezsen dert hadi yedik saat oluyor 9 eve gidişimiz inan yorgunluktan duş zor alıp uyuyorum spor yapamıyorum evimizde yiyelim sonra yine gideriz arada. Bişey söylemedi dün çıkarken mesaj attım nereye gidiyoruz anneye dedi ben de annesine söylemedim diye zaten oraya gidip yemeğe gelicez bekleme dicektim sonra Bi mesaj daha sen bilirsin eve gitmiş annesine yani haber bile vermiyor gittim neyse sonra annesine söyledim durumu yarına yorma kendini diye tabi annesi ağlıyor numarası üzülmüş hareketleri eşim de anne ben gelirim sen yap dedi ne bu şimdi ya şeytan çek git annenin yanına herkes anasının dizinde otursun diyor
Çok sinirlendim eşine. Anasını bırakamıyordu madem evlenmeseymiş.
Her akşam her akşam gidilir mi yahu...

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Çok sinirlendim eşine. Anasını bırakamıyordu madem evlenmeseymiş.
Her akşam her akşam gidilir mi yahu...
Ya kendimi inan hayatında 10. Sırada bile göremiyorum ben ya ben asla böyle şeyleri kaldıramayan bir insanım adam beni muma çevirdi ama ben kendimden korkuyorum kuzum ben soğursam gözüm görmez ufacık bişey de çizerim silerim arkama önüme de bakmam ve soğuyorum elimde değil

Emel_ogretmen

AFET-İ DEVRANLAR
Tepki
1.671
Tamam kuzu.Pazartesileri kontrol tartımız var.Haftasonu yediklerimiz nasıl etki ediyo pazartesi görmüş oluyoruz.Ona göre dikkat ediyoruz hafta içi.Kuzucum çarşamba perşembe karbonhidrat almamaya çalış özellikle akşam yemeklerinde,ki cuma tartıda artı çıkmayalım.Genel menülerine bakınca kahvaltıda sıkıntımız var çok fazla şeker alıyosun.Yediğin ekmek de şeker biliyosun.karbonhidrat ve şeker demek yağlanma demek.O yüzden biraz dikkat et onlara.:capkinbito:
Merak etme o iş bende. Cuma artı çıkmayacağım. Hatta eksi kilo bildirilen. Görürsün bak. Demedi deme. Regl bitsin spora da başlıycam.
En büyük kaptan bizim kaptaaaaannnn
:zipla::zipla::zipla::zipla::zipla:

igdedali

Tepki
19.308
Gaptanim herkes cikolata püskevit yiyor gaptanımmm beni burdan alınnn  @igdedali
Iyyy onlar üretilirken hep kıvam arttırıcı olarak böcek kullanıyorlar biliyor musun çilek:yildizlar:
Kışa doğru salsınlar göbekleri de sen fit bir öğrenci olarak tozunu attır oraların datlım:ninni:

Ya kendimi inan hayatında 10. Sırada bile göremiyorum ben ya ben asla böyle şeyleri kaldıramayan bir insanım adam beni muma çevirdi ama ben kendimden korkuyorum kuzum ben soğursam gözüm görmez ufacık bişey de çizerim silerim arkama önüme de bakmam ve soğuyorum elimde değil
Haklısın elbette. Anladığı dili bulmak gerekiyor. Tamam annesine düşkündür bu iyi bir şey ama sizin de bi düzeniniz var.
Eski ev sahibim dul bi kadındı. Oğlu da yan apartmanda otururdu. Her akşam 1 saat annesine uğrar sonra evine geçerdi. Eşiyle bu şekilde anlaşmışlar. Hiç sektirmezdi hasta da olsa mutlaka görmeye giderdi. Ama 9 da eve girmek demek her işinin aksaması demek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar