Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
JETGİLLER :duyuru::duyuru::duyuru:

canım ailem,sevgili jetlerim,anajet konuşuyo :duyuru:

havalar soğudu,bence diyete gerek kalmadı.zaten 40 kat giyincez,kimsenin simiti gıdısı görünmez.bi şişme yelek,bi atkıya bakar.sarın sarmalanın.seneye mart gibi başlarız,3 hafta şok detoks yallah 36 beden bikini.bunlar uğraşa koysun siz yiyin için yatın anacım,canınıza yazık.bidaaa mı gelcez len dünyaya hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

mavi yazıları dikkate almayın piliissss :interest: içimden geçeni yazdım ama bir kaptan olarak dışımdan geçeni yazmak zorundayım :mor:geçen haftaki birincilik hepimizin gururunu bi okşadı yalan yok :165: ama bu hafta aşurelere,kaçamaklara aldandınız rica edicim bi daha yapmayınız.aha bugün salı kaldı 3 gün.lütfen hahif beslenelim.booolll suyu ihmal etmeyelim.diyetle parçaladığımız yağ hücrelerini suyla dışarı atalım.doğru mu bilmiyom ben uydurdum ama mantıklı :süslü: çarşamba-perşembe karbona selam bile vermeyin.menülerde mümkünse o çiklatları görmeyeyim :bayilacam: sporsuz malesef olmuyor.lütfen ihmal etmeyelim.hepinizi çok seviyorum beni üzmeyin :tatlim::tatlim::tatlim:

@Zumrud_u anKa

@leylmira

@saydin78

@Nefs

@Ecemavi

@Zumrud_u anKa bu kızın etiketi niye çıkmıyo yaaa

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Aaa ben bilmiyordum tartı bildireceğimizi kaptanım @MaliPina şimdi tartıldım. 61,0 kiloyum. Aynı yani
Tamam kuzu.Pazartesileri kontrol tartımız var.Haftasonu yediklerimiz nasıl etki ediyo pazartesi görmüş oluyoruz.Ona göre dikkat ediyoruz hafta içi.Kuzucum çarşamba perşembe karbonhidrat almamaya çalış özellikle akşam yemeklerinde,ki cuma tartıda artı çıkmayalım.Genel menülerine bakınca kahvaltıda sıkıntımız var çok fazla şeker alıyosun.Yediğin ekmek de şeker biliyosun.karbonhidrat ve şeker demek yağlanma demek.O yüzden biraz dikkat et onlara.:capkinbito:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar