Berna benim de üşüme ile başladıYa ben hasta oluyorum galiba.dun de bi terleme usume olduydu bi ara simdi burnum akiyo basim agriyo hapsiriyom oyy
Berna benim de üşüme ile başladıYa ben hasta oluyorum galiba.dun de bi terleme usume olduydu bi ara simdi burnum akiyo basim agriyo hapsiriyom oyy
evet
sen çalışıyomusun ela
Tamam kuzu.Pazartesileri kontrol tartımız var.Haftasonu yediklerimiz nasıl etki ediyo pazartesi görmüş oluyoruz.Ona göre dikkat ediyoruz hafta içi.Kuzucum çarşamba perşembe karbonhidrat almamaya çalış özellikle akşam yemeklerinde,ki cuma tartıda artı çıkmayalım.Genel menülerine bakınca kahvaltıda sıkıntımız var çok fazla şeker alıyosun.Yediğin ekmek de şeker biliyosun.karbonhidrat ve şeker demek yağlanma demek.O yüzden biraz dikkat et onlara.Aaa ben bilmiyordum tartı bildireceğimizi kaptanım @MaliPina şimdi tartıldım. 61,0 kiloyum. Aynı yani
yalan deBakkkkk bakkkk bakkkk burda nelerrr yaziyorrrr
canım ailem,sevgili jetlerim,anajet konuşuyo
kendine moruk diyon ağzın çarpılıcak yeminleyalan de
bütün moruklar toplandık toplandık
vecihi geliyo deseneahaaa belim ağrıyo
Valla cocugu parka cikarmaya halim yok..Berna benim de üşüme ile başladıönlem al, bol c vitamini
Boncuk mu buldun?
gelsin valla yaa.ben bekledikçe adam hadi inşallah rabbimm deyip deyip sinirimi bozuyo zatenvecihi geliyo desene
çok soğuk hava zaten,geçmiş olsun bernam dikkat edinValla cocugu parka cikarmaya halim yok..
Bekledikçe gelmiyor nalet. Benim de bu iki aydır gelmiyor doğru düzgün... Var ama yok. Pco var. Kilo alınca mı etkiledi ne yaptı anlamadım.gelsin valla yaa.ben bekledikçe adam hadi inşallah rabbimm deyip deyip sinirimi bozuyo zaten
gelsin valla yaa.ben bekledikçe adam hadi inşallah rabbimm deyip deyip sinirimi bozuyo zaten