Evet kaptanım başlayayım, hatta menü vereyim ben biraz daha düzene girerim öyleOlsun uğur böcüüüm, yine de verdiğin için teşekkürler, +100 gram fena değil ama cuma için şimdiden çalışmalara başla lütfen
Eeee kem küm
@kelebekolacamYa ben bi ilaç içtim bugün öğlen 20 mg içmem gerekirken fark etmeden 50 mg içmişim şu an o kadar midem bulanıyor ki napmalıyım bilemedim uyutmuyor da sağa dön sola dön başımı falan döndürdü
Mide bulantım nasıl geçer ya da en azından ne uyutur beni bileniniz var mı ablalarım
Ya daha önce de olmuştu geçiyor uyuyunca ama bi türlü dalamadım güzelim ya sabah erken kalkıcam bi de sersem gibi olucam mutsuzumÇok geçmis olsun canım
Bulantın devam ederse acile falan gitsen? Ciddi bir şey olmasın, yan etki vs.
Menü verEvet kaptanım başlayayım, hatta menü vereyim ben biraz daha düzene girerim öyle
Leyla kız biz senle takipleştik demiMenü bilidiriyim
Sabah
2 yumurta
Salatalık domates
Zeytin peynir maydanoz
Ara yok
Akşam
Yeşil fasulye
YOĞURT
Su 3 lt spor yok
Anaaammm. Ben napmışımmmm. Kahvaltıyı eşim hazırlayınca hep böyle oluyoooooo.Kahvaltı çok güzel
akşam da mis gibi pro ve salata
iki öğün yapman çok iyi olmuş kuzu.
su okey
spora ne zaman başlıyon özge en azından yürüyüş yapmaya çalış kuzu sporsuz gitmez kilolar
o simidi yiyene kadar yumurtanı şöyle 2 tane yiyeydin ya
öğlenki şehriye çorbası nekabağın güzelliğini bozmuşsun
akşam yemek yok gene if güzeli
su nerde suu su yaz suuuu
spor yaptırydın sanki nerde spor
Allahım menüye gel
kahvaltı da bi ben yokum o kahvaltı ne öyle ööretmenim
pattise hayır.çabuk acıktırır seni lüzumsuz karbon
sucuk demek ödem demek
hem pattis hem ekmek hem de tahin pekmez
ne gerek var tahin pekmeze gereksiz enerji
akşam köfte okey ama pattise hayır.bi de ekmek yemişin yanındaanam bi de yemek sonu çikolata
çek vur beni daha iyi
su okey amaaa
spor yok, o kadar karbon ve şekere spor nerde
olmaaaz böyle olmaaazhedef 80 kiloysa bu menü kilo almaya birebir
kahvaltın çok güzel kuzu
akşam da misler gibi köfte salata
su az sen uzunsun suya ihtiyacın var
spor eehh iştee hiç yoktan köse iyi
o artıyı temizlemek için spor lazım mimuuuu
Öylemi ettikLeyla kız biz senle takipleştik demi
Diyette iyi bir gün geçirdiğini zanneden Emel örtmen kaptanın sopasını görünce şoka girmişti derken ikinci menüyü de çekinerek yazıyordu yarın ne zopa yiyeceğini bilmiyordu puSelam herkese. Kaptanım menü istirham edeyim @MaliPina
23.09.2018
Sabah yarım litre limonlu su
Kahvaltı: patatesli, sucuklu, kaşarlı, biberli, soğanlı, bir yumurtalı Erkan spesiyali omlet
KK peynir, 7 adet zeytin, 1 dl tb ekmekli tahin pekmez, ekmeğin burnu, domates, salatalık
Ara: sade kahve
Öğlen iki incir
Ara: sade kahve
Akşam fırında köfte 4 adet, iki dilim patates. Ekmeğin burnu.. üç dört kaşık yoğurt. Yemeğin üstüne tutamadım kendimi bir küçük çikolata yedim. Bugün aylık rutinim başladı da
Su: 1,5 lt
1 lt de limonlu su
Ya instagramdan biriydi leyl diye başlıyoduÖylemi ettikben kızlarla ortak olan herkesi stalkladım ama
Bnimdir bildiğim başka leyl yokYa instagramdan biriydi leyl diye başlıyodu
Diyette iyi bir gün geçirdiğini zanneden Emel örtmen kaptanın sopasını görünce şoka girmişti derken ikinci menüyü de çekinerek yazıyordu yarın ne zopa yiyeceğini bilmiyordu puha