Maşaaa
Daimi Üye
Neyse kuzular nem kaçtım kitap okuyayım az biraz
Tabi ki hayır burası olmasa siz olmasanız ben daha çok bunalırım iyi ki varsınız iyi ki varsın iğdegulbeeem benden de mi bıktın yoksa
eğer gebelik ihtimalin yoksa hibisküs çayı... 1 kupa içince ertesi gün işlem tamamKomşu kaptan olarak ben de sana patlayabilir miyim hala mala yok 12 gündür gecikmeyle az da alıngan ve şişik var mı1
Tabi ki hayır burası olmasa siz olmasanız ben daha çok bunalırım iyi ki varsınız iyi ki varsın iğde
Ay yok 2 kan yaptım tabi bu arada yine bebik olma ihtimali yoksa yokeğer gebelik ihtimalin yoksa hibisküs çayı... 1 kupa içince ertesi gün işlem tamam
Ve tabii ki patlayabilirsin
Hatta üşüyorsan canımı da yakabilirsin lafı olmaz cici kız
Ben birinci olursak kaçamak hakkı vericemBi seferlik bu cumartesi kacamak hakkim olmak sartiyla bu cuma daliyorum listelere.Ama @Ausencia_ kime uygun gorurse onun kollarina artik
MenüGeçer kuzum inşallah toplarım
Adam servetini takmış daha ne istiyonBen grçmişteyim gelene kadar şuraya menü bırakayım da ben gelene kadar az sövün az dövün geldiğimde yatışmış olursunuz@MaliPina @Ausencia_
06.30
Ilık limonlu su
09.00
2 haşlanmış yumurta 1 domates 7 zeytin yarım salatalık az da peynir
13.00
Taze fasulye 1 tabak 1 kase de yopurt
15.00
Elma(çok acıktım dayanamadım ve biliyorum sabah yemem lazımdı)
19.00
1 kase mercimek çorbası birazcıcık salata
Su 4 lt (wc yi yol ettim)
@nehirnil111 veeee spor patlatıyorum belim bacağım koptu
Yarım saat tempolu yürüyüş
1500 bölgesel
60 dk temposuz yürüyüş
15 dk leslieeeeee
10 dk da kocama oynadım para taksın diye kredi kartı yapıştırdı alnıma
geleyim mi keselemeyegidem de bi banyo yapem anca kendime gelirim
Kaptan bizim gruptan herkes menü verdimiBen birinci olursak kaçamak hakkı vericem
Vereyim balım
Kimse vermedi sanki ... illa dayakçı kaptan mı olim napimKaptan bizim gruptan herkes menü verdimi
Ben verdim sen verdinmiKimse vermedi sanki ... illa dayakçı kaptan mı olim napim
Cnm akşamki et haşlamanın yanına salata fln yok mu??Vereyim balım
Sabah 11.30
2 haşlama yumurta
Yarım patates haşlama oğlumdan kaldı canım istedi
Peynir zeytin
Domates
Akşam 19.00
Et haşlama
Su 3 lt
Spor yok kuzum kuaförde idim