igdedali
❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
gulbeeem benden de mi bıktın yoksaKuaförde idim Bu gün saçlar ile uğraştım birde bu ara böyle bıkkınlık var ya herşeyden
gulbeeem benden de mi bıktın yoksaKuaförde idim Bu gün saçlar ile uğraştım birde bu ara böyle bıkkınlık var ya herşeyden
O nevüdüüüü gııııııGemi batıyor?
Oğlan ölüyor
Kız son anda kurtuluyor
Verdim yaaa etiket mi çıkması acepmenü verdin mi sen bakim
Yeşillik sevmiyorum pek evde de yoktu ama alıcam vee akşamleyin hiç iştahım yoktu ve yemeği de sevmiyodum ondan
Dünki yüzmeden sonra kasları dinlendirmiş oldun çileğim
Kahvaltını biraz yeşillendirmelisin. Biraz tere-roka, bol maydanoz...
Akşam yemeğin de yok gibi. 2 yk fasulye de ne. Doyana kadar yesen ya
Sabahki üzüme takıldım la bi tek. İlginçtir. O da fazla değil aslında
Bonus bebeam beğendim menünü gayet güzel temiz olmuş. Bi lokma kekle durman için de
aslında var ya bonus biraz saretsen ben 2 haftaya bir ödül menüsü verecem sana. bi öğün serbest bırakacam seni. Ama yok illa yiyip suçluluk çekecenBişey yemezsem tabiki ölmem çıldırman sadece ruh gibi olurum.
Gel gelelim ruhlar aleminde de yaşamıyoruz
nane limon da bi drink ben de onu yapcaktım sen ne zannettin kiYok anam nane limon kafi
maksat dikkatini çekmek bebeemVerdim yaaa etiket mi çıkması acep
Aç bırakma kendini. Akşama kadan ders çalışmışsın zatenYeşillik sevmiyorum pek evde de yoktu ama alıcam vee akşamleyin hiç iştahım yoktu ve yemeği de sevmiyodum ondan
Likör mikör sandıydımnane limon da bi drink ben de onu yapcaktım sen ne zannettin ki
Aşguuummmm sen her daim benim dikkatimi çekiyorsun bişey ihtiyacın yok seninmaksat dikkatini çekmek bebeem
Tamam tamam yarın dershanem de başlasın da daha düzene girecek inşallah kaptaniçemAç bırakma kendini. Akşama kadan ders çalışmışsın zaten
ihtiyaca göre drink buLikör mikör sandıydım
Nane-limon diye drink mi olur yahu
Drink deyince aklıma sex on the beach falan gelir
Oooo dışarıdan mı yiyeceksin yemekleri?Tamam tamam yarın dershanem de başlasın da daha düzene girecek inşallah kaptaniçem
Ooooowwwwww bakıyorum çabuk havaya girdin en sevdiğiiiimmmmgidem de bi banyo yapem anca kendime gelirim
Hatta çıldırt beni dersen üstüne tarçın bile ekleriz
aslında var ya bonus biraz saretsen ben 2 haftaya bir ödül menüsü verecem sana. bi öğün serbest bırakacam seni. Ama yok illa yiyip suçluluk çekecen
bu da senin serbest serseri stilin
Çok iyisin
Yemiyorum lan yemedimsen demedin mi her fışkıyı yaz buraya bana diye
Azcık sinirliyim sadece ne var