Hep bu maliyle miu söylüyorlar ben yakalanıyorum öretmenim

hippo da yoldan çıktıNasılsın bernane zmn bırakacaksın kendini şevkatli kollarıma

Billuriye Ne?
Billur mu? (Koç yumurtası)
Tempolu yürüyüş güzel, menü çık güzel kararında , sen bu iki öğün olayını yapabiliyorsun, çok güzel bir düzen.. daha kaç gün oruç tutacaksın canım?
Billuriye nedir?

Allah kabul etsin canim
anlaşıldı kaptanim gerçi buralardaydim şarj bitince gittim

Bugğn de yeni bir
Bilgi öğrendim çok şükür
helalimsin ben müsade etmem çıkmasınaLen dur adım çıkacak
Senin içine Mali mi kaçtı Igde mi kscti Miu mu hippommm bacimmmNasılsın bernane zmn bırakacaksın kendini şevkatli kollarıma
helalimsin ben müsade etmem çıkmasına
Bak alacakmış beni mali.Senin içine Mali mi kaçtı Igde mi kscti Miu mu hippommm bacimmm
@Elalis kaptanım nasılsın ben ece 41yaşa iki var
dört çocukla80civari gezerken kardeşim kelebek tarafindan 7.takıma davet edildim efsane kaptan aus sağolsun 65.8 kendi isteğimle mezun oldum 1.5senedir 68civarıyım
Farkındaysan gelince bi vites küçülttümYawww nasil yanlış bir zamanda geldin naif ecemm...
Hiç uygun değil buralar şu anda
Yalniz o degilde herkes tek tek bi bolum sonra hortluyomu neCnm çukurdayım bu gece olmaz yhaaa
tobe ya Rabbim 
Maliye evet dersen kapatmasi olursunnn
Bak alacakmış beni mali.
Ulen miu da alacak 2 yıl oldu daha anamın elini öpmeye bile gelmedi
Bunlar beni oyalıyor mu nefs?

Kız edebimle zayıflamaya çağırıyorum bernayı noldu kiSenin içine Mali mi kaçtı Igde mi kscti Miu mu hippommm bacimmm
haNeyse ki haftasonu yavuklum geliyor da bunlara kalmadımMaliye evet dersen kapatmasi olursunnn
Miuya evet dersen eğlenir eglenir atar kenara o evlilik düşünmüyor gönül egliyooo..
Kaç kurtulll git temiz bir ssyfa aç kendine..
Yem olma bunlara igdemmm güzel gözlüm

ne kadan ayıpMaliye evet dersen kapatmasi olursunnn
Miuya evet dersen eğlenir eglenir atar kenara o evlilik düşünmüyor gönül egliyooo..
Kaç kurtulll git temiz bir ssyfa aç kendine..
Yem olma bunlara igdemmm güzel gözlüm
Sonunu söylim miiiiIzlemeyenler icin tv 'de dangal var
Güzel.film kaçırmayın derim