Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
@eflalim Haftasonu sen giremiyorsun biliyorumm hafta icide ben cok giremiyorum ulennn:aglama::aglama:
Gelinceee dürt benii..
Buralar sensiz ıssız sessizz çabuk gell bekletme gelll sesime gellll:mavis::mavis::mavis::kalp::kalp::kalp:

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
09.30 1yumrta peynr zeytin domts salatlk 1dlm cavdar
17.00 turlu yogurt 2dilim karpuz
Su 2lt
Spor yine yok ya halsizim yapamiyorm bu ara acaip yorgnluk var sutumde azaldi bi tuhafim bu aralar
@Elalis
Bu menüyü hala sütun olmasi bi mucize bence bu ne zumrud bu ne neden ara yok sen emziren annesin ara yapıp akşamı 18 çek meyveyi akşam değil arada yoğurt meyve yap kahvaltıya yumurtayi 2 cikar kuruyemiş çiğ yeşillik ekle akşama türlü salata yoğurt olmalı salata da mutlaka zeytinyağı kullan sağlıklı yağ al bünyeye :bayik::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

Nefs

Tepki
8.361
Çocukları alıp 2 saate yakın sahilde dolaşıp geldik :arina: arada bi kahve içtim büyük dondurma yedi bende yicektim ama vazgeçtim :danscıkiz:

Kızlar evde duramıyorum...stresten vücuduma kramplar girdi hep.. rabbim bi an önce feraha kavuştursun.. sizden de dua bekliyorum.. çok sıkıntılı günler geçiriyorum :aglama:

Hippomm bu yazını disardayken bir anda gördüm..
Okur okumaz gözlerimden yas akti.
Taaaa icimde hissettim acını inan ki..
Bende bu yaz kâbus dolu günler geçirdim..
Öyle böyle değil harbi zor zamanlardi..
Belki farklidir durumlarimiz bilmiyorum ama..
Rabbim bi şekilde kolaylık veriyor. Sabır veriyor. Öyle kapilar açıyor ki sasirip kaliyorsun..
Hangi gecenin sabahi olmadi ki.
Mutlaka geçiyor zor günler..
Konuşmak istersen özelden burdan telden nerden istersen hazırım.
:mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis:

Nefs

Tepki
8.361
Bu menüyü hala sütun olmasi bi mucize bence bu ne zumrud bu ne neden ara yok sen emziren annesin ara yapıp akşamı 18 çek meyveyi akşam değil arada yoğurt meyve yap kahvaltıya yumurtayi 2 cikar kuruyemiş çiğ yeşillik ekle akşama türlü salata yoğurt olmalı salata da mutlaka zeytinyağı kullan sağlıklı yağ al bünyeye :bayik::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:
Anammmm waytimmm bende jetgillerdenimm senide mi etiketleyecektik menüde bacim:eyvah::eyvah::eyvah::eyvah::eyvah::eyvah:

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar