MaLii
Kasabın Karısı
Tevo bizi mi kekliyon kız gece geceÇok geçmiş olsun vayt tam geçiş zamanları
Gugıl amcama soracam bende
Igde sen bilmesen şaşardım
Bu grupta senin malının birde miunun önünde saygıyla eğilirim
Tevo bizi mi kekliyon kız gece geceÇok geçmiş olsun vayt tam geçiş zamanları
Gugıl amcama soracam bende
Igde sen bilmesen şaşardım
Bu grupta senin malının birde miunun önünde saygıyla eğilirim
Bence bizi kekliyoTevo bizi mi kekliyon kız gece gece
Bence deBence bizi kekliyo
Bilmem.. ama hadi itiraf edelim accık saftiriğiz bazenBence dedışardan çok mu saf duruyoz acaba biz flo
Yok yok yakmazsın bende de var accukBilmem.. ama hadi itiraf edelim accık saftiriğiz bazen
Senin başını yakmayayım ama ben accık bazen öyleyim sanırım
Bu menüyü hala sütun olmasi bi mucize bence bu ne zumrud bu ne neden ara yok sen emziren annesin ara yapıp akşamı 18 çek meyveyi akşam değil arada yoğurt meyve yap kahvaltıya yumurtayi 2 cikar kuruyemiş çiğ yeşillik ekle akşama türlü salata yoğurt olmalı salata da mutlaka zeytinyağı kullan sağlıklı yağ al bünyeye09.30 1yumrta peynr zeytin domts salatlk 1dlm cavdar
17.00 turlu yogurt 2dilim karpuz
Su 2lt
Spor yine yok ya halsizim yapamiyorm bu ara acaip yorgnluk var sutumde azaldi bi tuhafim bu aralar
@Elalis
Çocukları alıp 2 saate yakın sahilde dolaşıp geldikarada bi kahve içtim büyük dondurma yedi bende yicektim ama vazgeçtim
Kızlar evde duramıyorum...stresten vücuduma kramplar girdi hep.. rabbim bi an önce feraha kavuştursun.. sizden de dua bekliyorum.. çok sıkıntılı günler geçiriyorum

Anammmm waytimmm bende jetgillerdenimm senide mi etiketleyecektik menüde bacimBu menüyü hala sütun olmasi bi mucize bence bu ne zumrud bu ne neden ara yok sen emziren annesin ara yapıp akşamı 18 çek meyveyi akşam değil arada yoğurt meyve yap kahvaltıya yumurtayi 2 cikar kuruyemiş çiğ yeşillik ekle akşama türlü salata yoğurt olmalı salata da mutlaka zeytinyağı kullan sağlıklı yağ al bünyeye
Basın sagolsun kuzum rabbim ailesine sabır versin mekanı cennet olsun insallahcenazemiz vardı .. ondan yoktum 2 gündür.
Sağol balım hastaneye gitmeden iyileşmek istiyorum çünkü iğne serum veriyorlar hemen bakalım inşallah atlatacagiz salgın var yine herkes hasta CiddenAllahım herkes hasta dağlara taşlara yarabbim geçmiş olsun kuzu