Floweroflife
Daimi Üye
Ne torunu yaftorunum mu varmış benim
Ohaa level atladım. Çocuk olmadan hem de
Ne torunu yaftorunum mu varmış benim
Geçmiş olsun canim, neyi varmış ki?cevablariniz için tşk ederim arkadaşlar balığı önceden de yemişti ishal ateş yok şükür sonradan su icirdik onuda çıkardı hemen acile getirdik sıra bekliyoz
Ay keşke gelse Fit'imOrdik ankaraya mi gelion![]()
benim canım Ordegim 

Yaaaaa bu klavye beni öldürecüktorunum mu varmış benim
Bişey demeden idrar tahlili istedi ama şu iciremedik fazla kucağımda uyudu kaldı acilde bizde eve geldik tekrar olursa getirin dedi canım sagolasinGeçmiş olsun canim, neyi varmış ki?
Basiniz sagolsun canım. Allah rahmet eylesin sizlere de sabirlar versinteşekkur ederim iğde.. büyük dayımız vefat etti çokça sevdiğim biriydi.. ailemizin büyügü..
sağolasın canım Allah razı olsun aminn inşallah..Basiniz sagolsun canım. Allah rahmet eylesin sizlere de sabirlar versin
Ne oldu pempik neyi varmış kızının?Menüyü vereyim
10
2yumurta peynir 1yk tulum peyniri salatalık yeşillik zeytin
17.45
Fırında balık salata
Su saymadım bol icildi
Spor yok malesef yürüyüş olarak pazara gidil geldim baya uzak ama
@hippotalamus
Uyu flom iyi gecelerŞuraya aaat 21.30’da uykusu gelen bir flo bırakayım
Gidip uyusam mı

Başınız sağolsun kuzum mekanı cennet olsun inşallah.teşekkur ederim iğde.. büyük dayımız vefat etti çokça sevdiğim biriydi.. ailemizin büyügü..
Yaaaaa bu klavye beni öldürecük
Niye ya niye
Gencecik kuzı torun sahibi yaptı
İğdenin torunu mu varBugün arınma günü iğdem, bol sıvı vr vitamin almak istedim..
Meyve yazınca fazla gibi ama bugğn böyle olsun..3 bardak için 1 kocaman hıyar(buradaki salatalıklar kabak kadar) 1 avuç çilek, yarım nar koydum, onun 1/3’ünü içtim..
Sabahki çilek suyu fazlaydı haklısın
Yarın meyveyi tek porsiyona düşürüyorum
Karbonhidratı kesince meyve isteği geliyor, bınlat hep şeker , yavaş yavaş dengelerim
Teşekkürler torunun için
sağolasın malim aminnn inşallahBaşınız sağolsun kuzum mekanı cennet olsun inşallah.
Sagolasin ıgdemO çakal hissediyordur da bak
Geçecek. Kendini de suçlama. Bu yaşlarda akran ilişkileri böyle gelişiyor artık. Evin önünde oynayamıyorlar malum...
Eğer 4 haftadan uzun sürerse bakarız çaresine.

Gece gece vurdurtma kendini bana
cok teşekkürler canım aminn inşallah..Başınız sağolsun. Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşallah @furkanlipek45