Amaaan konuşturma beni...
Kpss hazırlandım mal gibi bir sene. Şart koydu diye. Duydum hala aynı konuşuyor. Tercih mercih yapmıyorum. İş inada bindi artık.
Hakkında hayırlısı olsun. Hayat senın hayat. En dogrusunu sen bilirsin
Amaaan konuşturma beni...
Kpss hazırlandım mal gibi bir sene. Şart koydu diye. Duydum hala aynı konuşuyor. Tercih mercih yapmıyorum. İş inada bindi artık.
Ay maşallah bebişebebek 6 haftalık kiloyu sorma inanılmaz bir iştah var affedersiniz daha demin 3 dürüm çigköfte gömdüm napayım bol limonlu allahım ekşi aşeriyorum agzımın suyu akıyor resmen
Kilo tartılmaya korkuyorum
Saolasın allah razı olsun
He benım kız sen evlenmedinmı hala

Ben de oyle.ogretmenim aldi beni sen git demistim.evimiz de yurume 20 dk.mesafedeydi ogretmen cikis saatini soylemis annem de gitmis.sonra bizi erken saldilar sen kalk tek basina eve git kapinin onunde annemle denk geldik sen nasi geldin o kadar yolu diye azar yediydim

Eh Yusuf sa sana çekmiş demek ki
Yazık kadıncağız üzülmüştür, ana yüreği
Hadi Ya ne güzel
Canım tereciye tere satmak gibi olmasın da , en alışmayan yaka paça sürüklenen çocuk dahi alışıyor .... biraz sabır .
Ya ben ne yapayım . 4 yaşında başlamıştı Yusufta .
İlk gün öptüm kapıdan içeri koştu ... milletin çocuğu salya sümük ağlıyor ...
Neyse...
Bi iki evrak eksikti , onları getirdim 1 saat sonra ..koridorda denk geldik.
Annemmmmm dedim (4 yıl yapışık ikizdik)
Aaaa sen hala burda mısınn niye gitmedin dedi
bizimki 5 aylıktan beri bakıcı ile bizim evde kaldı ama ben gelince bakıcının çantasını eline veriyordu annem geldi git diye 
Evde teknkalmaya bile razı bizim oğlan. Daha üç yaşında gün boyu benle mutfakta olsa hiç sıkılmaz. Yanı 3 yaş için bunlar caydırıcı olmaz diye düşünüyorum flom. Tek olay sabır ve sakınlık aslında ama ....Valla tevom ikna olacak başka şansı yok..
Şimdi eğer o yalnız kalmaktan korkma olayını çözemezse ileride çok daha fazla sorun olur..
İğdeeee el atıver ne yapmak lazım..
mmmmm mesela tamam okula gitme deyip bir iki gün çok sıkılacağı birşey yapsanız?
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi ..
Mesela tamam okula gitme ama o zaman bulaşıkları yıka, odanı topla, akşam yemeği yap bize, ya da en çok neyi sevmiyorsa onu yaptırsan?
Hahahhah çok iyi ya
Aynı ben
Ben 3 yaşında başlamıştım, güle oynaya gidiyordum, annem çalıştığı için resmî olarak olmasa da gitmeme izin vermişlerdi..o zaman ana okulu, kreş zorunlu değildi, neyse ilk okula başladım, hala unutamam, annemin elini bırakıp öğretmene gitmiştim merhaba ben flo ne güzel başlayalım okula , ne öğreneceğiz diye, anneme el bile sallamamışım,anam sonra bir baktım herkes salya sümük ağlıyor, sınıf anne dolu, kimseyle konuşamadım da ,sırada oturmuştum öööle şaşkın bir şekilde ve kendimi sorgulamıştım bende mi sorun var acaba diye
Ertesi gün anneme anne sınıfa gel ben ağlayacağım demiştim

Konuşuyorum canım mesela aa benim oğlum bugün az ağlamış aferin ona. Aaaa tuvalete de mi gitmiş aferin çok mutlu oldum falan diyorum. Hadi parka gidleim şimdi çok mutluyum ben diyorum.Tevom bazı çocuklarda görülüyor bu durum. Önce sakin ve sabırlı ol. İlk birkaç hafta çok normal.
Sınıf öğretmeniyle paylaşmak lazım.
Okulu sevdirecek bir şeyler bulmanız gerekiyor. Neden gitmesi gerektiğini bilmeli. İşin eğlenceli kısımlarını anlatabilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinmek, bir sürü güzel bilgi öğrenmek gibi... Akşamları da sorarsınız zaten ne yaptın ettin diye. Çocuğu anladığınızı bunun normal olduğunu, geçici olduğunu hissettirin.
Siz mi bırakıp alıyorsunuz?
Yok yawÖzelde misiniz
Hemi de bensiz
Amannn Türkan dikkat gülümm .
Ben 23 kilo aldım , öküz gibi yiyip , hala da veremiyorum.
Aş erme maş erme hikaye.
Sağlıklı şeyler ye.
Ceviz ye,yer fıstığı ye .
Ooooo seninki deli cesareti.
He ya senelerce anlatttı , beni istwmedi diye ..aynısı başıma geldi
Alışacak. Şimdi nazlanma evreleri. Sen galiba kendini suçluyorsun ikilemdesin içten içe ücretsiz izne ayrılsam mı diye...Hadi Ya ne güzelbizimki 5 aylıktan beri bakıcı ile bizim evde kaldı ama ben gelince bakıcının çantasını eline veriyordu annem geldi git diye
Evde teknkalmaya bile razı bizim oğlan. Daha üç yaşında gün boyu benle mutfakta olsa hiç sıkılmaz. Yanı 3 yaş için bunlar caydırıcı olmaz diye düşünüyorum flom. Tek olay sabır ve sakınlık aslında ama ....
Hahahhah çok iyi ya
Konuşuyorum canım mesela aa benim oğlum bugün az ağlamış aferin ona. Aaaa tuvalete de mi gitmiş aferin çok mutlu oldum falan diyorum. Hadi parka gidleim şimdi çok mutluyum ben diyorum.
Sabahları babası ablası ile arabayla çıkıyorlar. Önce ablasını bırakıyorlar. Ablasının okulda tek olduğunu gittiğini görüyor mesela. Sonra babası bunu bırakıyor. Kapıda vok oyalanmıyormuş eşim çocuk caymasın diye.
Akşam ları da yani 3 buçuk gibi hepimiz gidiyoruz mutlu olsun hepimizi görsün diye. Arabada sohbet ediyoruz ne yaptin nasıldı oynadın mı falan.. o esnada çok mutlu mesela.
Yok canım üç gün aşırı ağladı gitmedik. Perşembe cuma daha iyiydi şimdi haftasonu peşine kriz bekliyorum bakalım inşallah iyi geçer.@Tevolly Sakın göndermemezlik yapmayın. Mutlaka gitsin her gün. Karnım ağrıyor der hastayım der. Bi de ağladığında sakın gözlerin dolmasın. Yumuşak karnını bi öğrense sürekli kullanır. Ağlayarak da olsa gitsin. Gör bak nası alışacak. Sizi unutacak bi süre sonra
oooo gruplaşma mı var anlaşıldı reşatı ben alcam sanırım evet reşat verenin takımındayım@Teyzos gel katıl aramıza. Kimleer kimler erimedi ki. Seni de eritiriz. Gözün korkmasın. Standart katı listemiz yok. Reşat altın da istemem dünya malı ne gerek. Hoş sohbetin yeter. Benim takıma alalım
Başlayacağım inşallah bu haftaOh oh ne iyi
Dersaneye başlayacan mı çileğim ?

Hee taam o zamanYok yaw
Sadece hippo atmış telaşa gerek yok çama özel mesajlarda sorun var sanırım

Hem de nasıl suçluyorum. Ben onu mutlu olsun diye yolluyorum o daha çok üzülüyor falan..Alışacak. Şimdi nazlanma evreleri. Sen galiba kendini suçluyorsun ikilemdesin içten içe ücretsiz izne ayrılsam mı diye...
Yapma. Bırak zaman tanı
Yok bi paket bisküvi gömen arkadaşı atınca epey yer açılacakSenin takım DOLU değilmi ulan?
oooo gruplaşma mı var anlaşıldı reşatı ben alcam sanırım evet reşat verenin takımındayım
Yok bi paket bisküvi gömen arkadaşı atınca epey yer açılacak
O neden öyle oldu ki
O çakal hissediyordur da bakHem de nasıl suçluyorum. Ben onu mutlu olsun diye yolluyorum o daha çok üzülüyor falan..
Inşallah alışacak canım okulu coknegl3nceli zamanla o da mutlu olacaktır.
Nereye atam üstüme kaldın resmen. Aus la Ela bir oldu oyuna getirdiler beni. Artık her türlü benimsin
Daha şimdiden beni atma derdindesin