Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Ay maşallah bebişe:) bebek 6 haftalık kiloyu sorma inanılmaz bir iştah var affedersiniz daha demin 3 dürüm çigköfte gömdüm napayım bol limonlu allahım ekşi aşeriyorum agzımın suyu akıyor resmen:aglak::aglak:
Kilo tartılmaya korkuyorum :aglama:

Saolasın allah razı olsun :asikk:

He benım kız sen evlenmedinmı hala:dislek::teyzos:

Amannn Türkan dikkat gülümm .
Ben 23 kilo aldım , öküz gibi yiyip , hala da veremiyorum.
Aş erme maş erme hikaye.
Sağlıklı şeyler ye.
Ceviz ye,yer fıstığı ye .:tatlim:

Ben de oyle.ogretmenim aldi beni sen git demistim.evimiz de yurume 20 dk.mesafedeydi ogretmen cikis saatini soylemis annem de gitmis.sonra bizi erken saldilar sen kalk tek basina eve git kapinin onunde annemle denk geldik sen nasi geldin o kadar yolu diye azar yediydim haha

Ooooo seninki deli cesareti.:mutluyum::mutluyum::mutluyum:
:kopkop::kopkop::kopkop:
Eh Yusuf sa sana çekmiş demek ki
Yazık kadıncağız üzülmüştür, ana yüreği

He ya senelerce anlatttı , beni istwmedi diye ..aynısı başıma geldi

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007

Canım tereciye tere satmak gibi olmasın da , en alışmayan yaka paça sürüklenen çocuk dahi alışıyor .... biraz sabır .

Ya ben ne yapayım . 4 yaşında başlamıştı Yusufta .
İlk gün öptüm kapıdan içeri koştu ... milletin çocuğu salya sümük ağlıyor ...
Neyse...
Bi iki evrak eksikti , onları getirdim 1 saat sonra ..koridorda denk geldik.

Annemmmmm dedim (4 yıl yapışık ikizdik)
Aaaa sen hala burda mısınn niye gitmedin dedi :521::521::521::521::521::521:
Hadi Ya ne güzel :kaalp: bizimki 5 aylıktan beri bakıcı ile bizim evde kaldı ama ben gelince bakıcının çantasını eline veriyordu annem geldi git diye haha
Valla tevom ikna olacak başka şansı yok..
Şimdi eğer o yalnız kalmaktan korkma olayını çözemezse ileride çok daha fazla sorun olur..
İğdeeee el atıver ne yapmak lazım..
mmmmm mesela tamam okula gitme deyip bir iki gün çok sıkılacağı birşey yapsanız?
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi ..
Mesela tamam okula gitme ama o zaman bulaşıkları yıka, odanı topla, akşam yemeği yap bize, ya da en çok neyi sevmiyorsa onu yaptırsan?
Evde teknkalmaya bile razı bizim oğlan. Daha üç yaşında gün boyu benle mutfakta olsa hiç sıkılmaz. Yanı 3 yaş için bunlar caydırıcı olmaz diye düşünüyorum flom. Tek olay sabır ve sakınlık aslında ama ....
:kopkop::kopkop:
Aynı ben
Ben 3 yaşında başlamıştım, güle oynaya gidiyordum, annem çalıştığı için resmî olarak olmasa da gitmeme izin vermişlerdi..o zaman ana okulu, kreş zorunlu değildi, neyse ilk okula başladım, hala unutamam, annemin elini bırakıp öğretmene gitmiştim merhaba ben flo ne güzel başlayalım okula , ne öğreneceğiz diye, anneme el bile sallamamışım,anam sonra bir baktım herkes salya sümük ağlıyor, sınıf anne dolu, kimseyle konuşamadım da ,sırada oturmuştum öööle şaşkın bir şekilde ve kendimi sorgulamıştım bende mi sorun var acaba diye
Ertesi gün anneme anne sınıfa gel ben ağlayacağım demiştim
Hahahhah çok iyi ya :krizz:
Tevom bazı çocuklarda görülüyor bu durum. Önce sakin ve sabırlı ol. İlk birkaç hafta çok normal.
Sınıf öğretmeniyle paylaşmak lazım.
Okulu sevdirecek bir şeyler bulmanız gerekiyor. Neden gitmesi gerektiğini bilmeli. İşin eğlenceli kısımlarını anlatabilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinmek, bir sürü güzel bilgi öğrenmek gibi... Akşamları da sorarsınız zaten ne yaptın ettin diye. Çocuğu anladığınızı bunun normal olduğunu, geçici olduğunu hissettirin.
Siz mi bırakıp alıyorsunuz?
Konuşuyorum canım mesela aa benim oğlum bugün az ağlamış aferin ona. Aaaa tuvalete de mi gitmiş aferin çok mutlu oldum falan diyorum. Hadi parka gidleim şimdi çok mutluyum ben diyorum.
Sabahları babası ablası ile arabayla çıkıyorlar. Önce ablasını bırakıyorlar. Ablasının okulda tek olduğunu gittiğini görüyor mesela. Sonra babası bunu bırakıyor. Kapıda vok oyalanmıyormuş eşim çocuk caymasın diye.
Akşam ları da yani 3 buçuk gibi hepimiz gidiyoruz mutlu olsun hepimizi görsün diye. Arabada sohbet ediyoruz ne yaptin nasıldı oynadın mı falan.. o esnada çok mutlu mesela.

Yuuuuuuu

Aktif Üye
Tepki
186

Amannn Türkan dikkat gülümm .
Ben 23 kilo aldım , öküz gibi yiyip , hala da veremiyorum.
Aş erme maş erme hikaye.
Sağlıklı şeyler ye.
Ceviz ye,yer fıstığı ye .:tatlim:

Ooooo seninki deli cesareti.:mutluyum::mutluyum::mutluyum:

He ya senelerce anlatttı , beni istwmedi diye ..aynısı başıma geldi

Aldırdım fıstık fındık dayanamıyorum sankı midem de canavar var benı yemek yerken gören iştahımı acıyorsun diyor o derece saglıklı beslenmem lazım kızımda bu kadar iştahlı değildim bu daha bi acayıp

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Hadi Ya ne güzel :kaalp: bizimki 5 aylıktan beri bakıcı ile bizim evde kaldı ama ben gelince bakıcının çantasını eline veriyordu annem geldi git diye haha

Evde teknkalmaya bile razı bizim oğlan. Daha üç yaşında gün boyu benle mutfakta olsa hiç sıkılmaz. Yanı 3 yaş için bunlar caydırıcı olmaz diye düşünüyorum flom. Tek olay sabır ve sakınlık aslında ama ....

Hahahhah çok iyi ya :krizz:

Konuşuyorum canım mesela aa benim oğlum bugün az ağlamış aferin ona. Aaaa tuvalete de mi gitmiş aferin çok mutlu oldum falan diyorum. Hadi parka gidleim şimdi çok mutluyum ben diyorum.
Sabahları babası ablası ile arabayla çıkıyorlar. Önce ablasını bırakıyorlar. Ablasının okulda tek olduğunu gittiğini görüyor mesela. Sonra babası bunu bırakıyor. Kapıda vok oyalanmıyormuş eşim çocuk caymasın diye.
Akşam ları da yani 3 buçuk gibi hepimiz gidiyoruz mutlu olsun hepimizi görsün diye. Arabada sohbet ediyoruz ne yaptin nasıldı oynadın mı falan.. o esnada çok mutlu mesela.
Alışacak. Şimdi nazlanma evreleri. Sen galiba kendini suçluyorsun ikilemdesin içten içe ücretsiz izne ayrılsam mı diye...
Yapma. Bırak zaman tanı

Bonus

Sahiplenme.. senin değil bu dikenler...
Tepki
2.993
@Teyzos gel katıl aramıza. Kimleer kimler erimedi ki. Seni de eritiriz. Gözün korkmasın. Standart katı listemiz yok. Reşat altın da istemem dünya malı ne gerek. Hoş sohbetin yeter. Benim takıma alalım:tatlim::tatlim::tatlim::tatlim:

Senin takım DOLU değilmi ulan?

Tevolly

Tepki
9.007
@Tevolly Sakın göndermemezlik yapmayın. Mutlaka gitsin her gün. Karnım ağrıyor der hastayım der. Bi de ağladığında sakın gözlerin dolmasın. Yumuşak karnını bi öğrense sürekli kullanır. Ağlayarak da olsa gitsin. Gör bak nası alışacak. Sizi unutacak bi süre sonra
Yok canım üç gün aşırı ağladı gitmedik. Perşembe cuma daha iyiydi şimdi haftasonu peşine kriz bekliyorum bakalım inşallah iyi geçer.

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Site Yazarı
Tepki
5.877
@Teyzos gel katıl aramıza. Kimleer kimler erimedi ki. Seni de eritiriz. Gözün korkmasın. Standart katı listemiz yok. Reşat altın da istemem dünya malı ne gerek. Hoş sohbetin yeter. Benim takıma alalım:tatlim::tatlim::tatlim::tatlim:
oooo gruplaşma mı var anlaşıldı reşatı ben alcam sanırım evet reşat verenin takımındayım :cilgin::kriz:

Tevolly

Tepki
9.007
Alışacak. Şimdi nazlanma evreleri. Sen galiba kendini suçluyorsun ikilemdesin içten içe ücretsiz izne ayrılsam mı diye...
Yapma. Bırak zaman tanı
Hem de nasıl suçluyorum. Ben onu mutlu olsun diye yolluyorum o daha çok üzülüyor falan..
Inşallah alışacak canım okulu coknegl3nceli zamanla o da mutlu olacaktır.

igdedali

Tepki
19.308

igdedali

Tepki
19.308
Hem de nasıl suçluyorum. Ben onu mutlu olsun diye yolluyorum o daha çok üzülüyor falan..
Inşallah alışacak canım okulu coknegl3nceli zamanla o da mutlu olacaktır.
O çakal hissediyordur da bak:interest:
Geçecek. Kendini de suçlama. Bu yaşlarda akran ilişkileri böyle gelişiyor artık. Evin önünde oynayamıyorlar malum...
Eğer 4 haftadan uzun sürerse bakarız çaresine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar