Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405

Ahahahaghhhhh gel ağlayqcam :kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:

Flo bende cins bi çocuktum , ilkokulda anneme git dedim , omda dayanamamış bahçe demirliklerinden izliyor ..elimle giit giit yapmışımm.
:kriz::kriz:
Ben de oyle.ogretmenim aldi beni sen git demistim.evimiz de yurume 20 dk.mesafedeydi ogretmen cikis saatini soylemis annem de gitmis.sonra bizi erken saldilar sen kalk tek basina eve git kapinin onunde annemle denk geldik sen nasi geldin o kadar yolu diye azar yediydim haha

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Ben de oyle.ogretmenim aldi beni sen git demistim.evimiz de yurume 20 dk.mesafedeydi ogretmen cikis saatini soylemis annem de gitmis.sonra bizi erken saldilar sen kalk tek basina eve git kapinin onunde annemle denk geldik sen nasi geldin o kadar yolu diye azar yediydim haha
Bende hiç ağlamadım ki anaokuluna da gitmemiştim.. annemler uzun boyuma bakmadan en öne oturttular dersi düzgün dinliyim diye :)

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Yataklar gece sporu içindir ne demek uzanmak:neee:uzanıp mındar etme yatağı:165:
Bu işlerde öğrenmem gereken çok şey var desene:165:

Ay maşallah bebişe:) bebek 6 haftalık kiloyu sorma inanılmaz bir iştah var affedersiniz daha demin 3 dürüm çigköfte gömdüm napayım bol limonlu allahım ekşi aşeriyorum agzımın suyu akıyor resmen:aglak::aglak:
Kilo tartılmaya korkuyorum :aglama:

Saolasın allah razı olsun :asikk:

He benım kız sen evlenmedinmı hala:dislek::teyzos:
Zalım babam vermi. Benim küçüğü bu kış verecekler ama bana yoh:bayik:
Ben de gitmiyorum eve 1 yıl oldu:bayik:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Ay maşallah bebişe:) bebek 6 haftalık kiloyu sorma inanılmaz bir iştah var affedersiniz daha demin 3 dürüm çigköfte gömdüm napayım bol limonlu allahım ekşi aşeriyorum agzımın suyu akıyor resmen:aglak::aglak:
Kilo tartılmaya korkuyorum :aglama:

Saolasın allah razı olsun :asikk:

He benım kız sen evlenmedinmı hala:dislek::teyzos:
Hoşgeldin

igdedali

Tepki
19.308
@Tevolly Sakın göndermemezlik yapmayın. Mutlaka gitsin her gün. Karnım ağrıyor der hastayım der. Bi de ağladığında sakın gözlerin dolmasın. Yumuşak karnını bi öğrense sürekli kullanır. Ağlayarak da olsa gitsin. Gör bak nası alışacak. Sizi unutacak bi süre sonra

igdedali

Tepki
19.308
Hadi ya günah kız sevenler kavuşsun acaba bende ilerde böyle yaparmıyım :bayik:
Hayırlısı
Amaaan konuşturma beni...
Kpss hazırlandım mal gibi bir sene. Şart koydu diye. Duydum hala aynı konuşuyor. Tercih mercih yapmıyorum. İş inada bindi artık.

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Ben de okuldan kaçmıştım 5 yaşında falanım.. daha saat okumayı bilmiyorum.. o zaman niğde’de İdik kar kış kıyamet, okula da yürüyerek bir arkadaşımla gidiyorduk, o gün karla oynamakta karar verdik, saati unutmuşuz oyuna dalıp, dedim biz okula gitmeyelim artık, sokkakta oynamıştık, sonra birsürü öğrenci gördük, herhalde okul dağıldı diye geri gitmiştik, annem anlamıştı tabi
Ya o gün hala aklımda çok eğlenmiştik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar