Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
evet 8 senedir şeker ve tansiyon hastasıyım tüm vücutta ödemim var ödemi atıyorum idrar söktürücülerle de kilo gitmiyor :D
Doktor bi tavsiye vermedi mi?? Neticede şeker hastasınınız.. özel bi diyetiniz yoj mu??

Benim tavsiyelerim..
Pirinç, mısır,havuç,patates, makarna,börek,abur cubur, paketli gıda, her türlü pasta hiç bir şekilde yememeniz.. şekeri ilanlar için iyi değil zati hiç biri..

Günü en geç 19da kapatıp (su çay kahve hariç) 3 lt su.. kilonuz olduğu için yürüyüş dışında başka spor yapamazsınız.

1 yılda 38kilo veren bi kardeşinim bende :)

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
kıs ne reşatı 78 kilo dan bahsediyor baksana :D o kilo bana hayal ahhh ahh 58 kilodan çıktım ben bu hallere :(
78 kilo doğmadıysan hiçte hayal değil Teyzoşum :mavis: bak ilk 10 kilo promosyon olsun. Sonraki her 10 kilo için bir reşat. 3 reşata biter bu iş haha
Sonra bi bakmışın enişte elinde tektaşla evlenme teklifi ediyo :gıdık:

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Site Yazarı
Tepki
5.877
78 kilo doğmadıysan hiçte hayal değil Teyzoşum :mavis: bak ilk 10 kilo promosyon olsun. Sonraki her 10 kilo için bir reşat. 3 reşata biter bu iş haha
Sonra bi bakmışın enişte elinde tektaşla evlenme teklifi ediyo :gıdık:
Enişte mezarlıklar müdürlüğünde genelmüdür kuşum :( benim derdim sağlık :(

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Bizden ayrilmak istemiyor sanirim. Ise gitmemiz lazım diyorum o zaman ablamın okuluna gideyim diyor. Anladığım.kadari ile okula ait hissetmiyor kendini. Pandifini bile orada bırakmak istemiyor. Orada da babam.hala gelmedi. Annemi babamı çok seviyorum diye ağlıyormuş :aglama:

Sanki bu yıl zorunluluktan kalktı diye biliyorum. Ama mahallenize bağlı okulda görünüyor canım. Temmuz 15 gibi gidip bir bilgi al canım bence.

Ayy düğün e sadece gitmek bile yoruyor birde oradaki insanların virviri vuran ayakkabı :bayilacam:
Dinlenseydin bol bol :lili:
Tevom bazı çocuklarda görülüyor bu durum. Önce sakin ve sabırlı ol. İlk birkaç hafta çok normal.
Sınıf öğretmeniyle paylaşmak lazım.
Okulu sevdirecek bir şeyler bulmanız gerekiyor. Neden gitmesi gerektiğini bilmeli. İşin eğlenceli kısımlarını anlatabilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinmek, bir sürü güzel bilgi öğrenmek gibi... Akşamları da sorarsınız zaten ne yaptın ettin diye. Çocuğu anladığınızı bunun normal olduğunu, geçici olduğunu hissettirin.
Siz mi bırakıp alıyorsunuz?

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
:kopkop::kopkop:
Aynı ben
Ben 3 yaşında başlamıştım, güle oynaya gidiyordum, annem çalıştığı için resmî olarak olmasa da gitmeme izin vermişlerdi..o zaman ana okulu, kreş zorunlu değildi, neyse ilk okula başladım, hala unutamam, annemin elini bırakıp öğretmene gitmiştim merhaba ben flo ne güzel başlayalım okula , ne öğreneceğiz diye, anneme el bile sallamamışım,anam sonra bir baktım herkes salya sümük ağlıyor, sınıf anne dolu, kimseyle konuşamadım da ,sırada oturmuştum öööle şaşkın bir şekilde ve kendimi sorgulamıştım bende mi sorun var acaba diye
:kopkop::kopkop::kopkop:
Ertesi gün anneme anne sınıfa gel ben ağlayacağım demiştim
:kopkop::kopkop::kopkop:

Ahahahaghhhhh gel ağlayqcam :kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:

Flo bende cins bi çocuktum , ilkokulda anneme git dedim , omda dayanamamış bahçe demirliklerinden izliyor ..elimle giit giit yapmışımm.
:kriz::kriz:

Yuuuuuuu

Aktif Üye
Tepki
186

İyi canım
3.5 aylık oldu :ninni:

Kaçıncı aydasın de hele kaç kilo oldun

Ay maşallah bebişe:) bebek 6 haftalık kiloyu sorma inanılmaz bir iştah var affedersiniz daha demin 3 dürüm çigköfte gömdüm napayım bol limonlu allahım ekşi aşeriyorum agzımın suyu akıyor resmen:aglak::aglak:
Kilo tartılmaya korkuyorum :aglama:

Yaaaa hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlat eylesin türkaaaaaannnn
Saolasın allah razı olsun :asikk:

@Türkan44 bu bizim candysugar mı:mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis:

Allah analı babalı büyütsün
Sağlıkla kucağına al inşallah:kanka:
He benım kız sen evlenmedinmı hala:dislek::teyzos:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar