kıs ne reşatı 78 kilo dan bahsediyor baksanao kilo bana hayal ahhh ahh 58 kilodan çıktım ben bu hallere
Bende reşatsız , beleş .
Bunlar yeni kaptan , düşme ağlarına , hemen el ovuştururlarb
kıs ne reşatı 78 kilo dan bahsediyor baksanao kilo bana hayal ahhh ahh 58 kilodan çıktım ben bu hallere
Doktor bi tavsiye vermedi mi?? Neticede şeker hastasınınız.. özel bi diyetiniz yoj mu??evet 8 senedir şeker ve tansiyon hastasıyım tüm vücutta ödemim var ödemi atıyorum idrar söktürücülerle de kilo gitmiyor
78 kilo doğmadıysan hiçte hayal değil Teyzoşumkıs ne reşatı 78 kilo dan bahsediyor baksanao kilo bana hayal ahhh ahh 58 kilodan çıktım ben bu hallere
bak ilk 10 kilo promosyon olsun. Sonraki her 10 kilo için bir reşat. 3 reşata biter bu iş 
Valla beni yürüyüşteyken yakaladı devam ettim. şimdi pertimBenim de geldi valla agridan kivrilmis yatiyorum öküz gibi yedim biraz spor yapayim diyodum ama yatti
Hangimiz Çıkmadı ki üst kilolara hepimiz in sebebi var vereceğukkıs ne reşatı 78 kilo dan bahsediyor baksanao kilo bana hayal ahhh ahh 58 kilodan çıktım ben bu hallere
Hööööööö anladımmmmYa işte forumlardan didişik olduğumuz bi üye .
Enişte mezarlıklar müdürlüğünde genelmüdür kuşum78 kilo doğmadıysan hiçte hayal değil Teyzoşumbak ilk 10 kilo promosyon olsun. Sonraki her 10 kilo için bir reşat. 3 reşata biter bu iş
Sonra bi bakmışın enişte elinde tektaşla evlenme teklifi ediyo
Tevom bazı çocuklarda görülüyor bu durum. Önce sakin ve sabırlı ol. İlk birkaç hafta çok normal.Bizden ayrilmak istemiyor sanirim. Ise gitmemiz lazım diyorum o zaman ablamın okuluna gideyim diyor. Anladığım.kadari ile okula ait hissetmiyor kendini. Pandifini bile orada bırakmak istemiyor. Orada da babam.hala gelmedi. Annemi babamı çok seviyorum diye ağlıyormuş
Sanki bu yıl zorunluluktan kalktı diye biliyorum. Ama mahallenize bağlı okulda görünüyor canım. Temmuz 15 gibi gidip bir bilgi al canım bence.
Ayy düğün e sadece gitmek bile yoruyor birde oradaki insanların virviri vuran ayakkabı
Dinlenseydin bol bol
Hayırlısı be gülümBerbat bi gun gecirdim sonunda regl de agrisiyla sancisiyla geldi yarina tarida +2 gorursem aa az gelmis diyecem o sekil..
Aynı ben
Ben 3 yaşında başlamıştım, güle oynaya gidiyordum, annem çalıştığı için resmî olarak olmasa da gitmeme izin vermişlerdi..o zaman ana okulu, kreş zorunlu değildi, neyse ilk okula başladım, hala unutamam, annemin elini bırakıp öğretmene gitmiştim merhaba ben flo ne güzel başlayalım okula , ne öğreneceğiz diye, anneme el bile sallamamışım,anam sonra bir baktım herkes salya sümük ağlıyor, sınıf anne dolu, kimseyle konuşamadım da ,sırada oturmuştum öööle şaşkın bir şekilde ve kendimi sorgulamıştım bende mi sorun var acaba diye
Ertesi gün anneme anne sınıfa gel ben ağlayacağım demiştim
haghhhhh gel ağlayqcam Ben 106dan 63e düştüm seni de eritiriz evelallahyapamam diye bişey yok tabiki yapılır ama benim kalp zarında sıvı var safra kesemde taş var her daim oynak ben gibi şeker tansiyon öyle herşeyi yiyemem

Kızz kaçıracan teyzoşu... biz bedeva zayıflatırız seni teyzoş78 kilo doğmadıysan hiçte hayal değil Teyzoşumbak ilk 10 kilo promosyon olsun. Sonraki her 10 kilo için bir reşat. 3 reşata biter bu iş
Sonra bi bakmışın enişte elinde tektaşla evlenme teklifi ediyo
YaaaEnişte mezarlıklar müdürlüğünde genelmüdür kuşumbenim derdim sağlık
Başın sağolsun ablacım allah sana uzun sağlıklı ömürler versin inşallahEnişte mezarlıklar müdürlüğünde genelmüdür kuşumbenim derdim sağlık

İyi canım
3.5 aylık oldu
Kaçıncı aydasın de hele kaç kilo oldun
Saolasın allah razı olsunYaaaa hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlat eylesin türkaaaaaannnn

He benım kız sen evlenmedinmı hala

Dükkan neyle döncekKızz kaçıracan teyzoşu... biz bedeva zayıflatırız seni teyzoş