Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
ya kızlar size birşey sorcam bu kilo konusunda bana bir fikir verin
ben 108 kiloyum boy hiç yok :D 152 cm cik :D şeker ve tansiyon hastasıyım insülin kullanıyorum sürekli diyetteyim yani 3 beyazdan tamamen uzağım diyebilirim + 2 senedir kahvaltı hariç ekmek yemiyorum ama öyle her diyeti de yapamıyorum saağlık nedeniyle bana önerebileceğiniz bişey varmı ?

Aramıza katılman :kanka:

Kakara kikiri derken hoop bi bakmışsın 78 yapmışız seni :mor:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.569

Canım tereciye tere satmak gibi olmasın da , en alışmayan yaka paça sürüklenen çocuk dahi alışıyor .... biraz sabır .

Ya ben ne yapayım . 4 yaşında başlamıştı Yusufta .
İlk gün öptüm kapıdan içeri koştu ... milletin çocuğu salya sümük ağlıyor ...
Neyse...
Bi iki evrak eksikti , onları getirdim 1 saat sonra ..koridorda denk geldik.

Annemmmmm dedim (4 yıl yapışık ikizdik)
Aaaa sen hala burda mısınn niye gitmedin dedi :521::521::521::521::521::521:
:haha::haha:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Ya hepsini güzel güzel anlattım ablan da o okula gitti oyunlar oynadı. Okulda o kadar güzel ki yarı özel. Öğleden sonra drama ingilizce mutfak gibi kurslar var. Puding yapmışlar palyocao olup dans etmişler masa oyunları falan. Ama bizimki ağlar vaziyette iken hiçbirine yanaşmaz. Ikna olması zor boğa burcu çok.inatci.
Valla tevom ikna olacak başka şansı yok..
Şimdi eğer o yalnız kalmaktan korkma olayını çözemezse ileride çok daha fazla sorun olur..
İğdeeee el atıver ne yapmak lazım..
mmmmm mesela tamam okula gitme deyip bir iki gün çok sıkılacağı birşey yapsanız?
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi ..
Mesela tamam okula gitme ama o zaman bulaşıkları yıka, odanı topla, akşam yemeği yap bize, ya da en çok neyi sevmiyorsa onu yaptırsan?

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
ben 108 kiloyum boy hiç yok :D 152 cm cik :D şeker ve tansiyon hastasıyım insülin kullanıyorum sürekli diyetteyim yani 3 beyazdan tamamen uzağım diyebilirim + 2 senedir kahvaltı hariç ekmek yemiyorum ama öyle her diyeti de yapamıyorum saağlık nedeniyle bana önerebileceğiniz bişey varmı ?
Buraya düzenli katılım

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
işte o zaman değil çeyrek reşat takarım sana ben :interest:

Çok ciddiyimm ben .
Kızlar bilir beni ... bakma şimdi 3.5 aylık bir bebeğim var biraz kafa tatilindeyim ama az kişiyi zayıflatmadık .
İşin özünü formülünü biliyoruz ...
Sen yarından itibaren burada bizimle beraber yediğinin içtiğinin menüsünü paylaş ...
El birliği ile çıtır yaparız seni :kanka::ponpon:

Byrada bi çok arkadaş ben dahil , 20 30 40.kilo vermiş insanlarız heee

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
Tabi ki Karatay Diyeti
Teyzoş yok ben yapamam deme sevmiyorum da deme mali 106 dan 63 kg oldu bile sıra bizde

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613

Canım tereciye tere satmak gibi olmasın da , en alışmayan yaka paça sürüklenen çocuk dahi alışıyor .... biraz sabır .

Ya ben ne yapayım . 4 yaşında başlamıştı Yusufta .
İlk gün öptüm kapıdan içeri koştu ... milletin çocuğu salya sümük ağlıyor ...
Neyse...
Bi iki evrak eksikti , onları getirdim 1 saat sonra ..koridorda denk geldik.

Annemmmmm dedim (4 yıl yapışık ikizdik)
Aaaa sen hala burda mısınn niye gitmedin dedi :521::521::521::521::521::521:
:kopkop::kopkop:
Aynı ben
Ben 3 yaşında başlamıştım, güle oynaya gidiyordum, annem çalıştığı için resmî olarak olmasa da gitmeme izin vermişlerdi..o zaman ana okulu, kreş zorunlu değildi, neyse ilk okula başladım, hala unutamam, annemin elini bırakıp öğretmene gitmiştim merhaba ben flo ne güzel başlayalım okula , ne öğreneceğiz diye, anneme el bile sallamamışım,anam sonra bir baktım herkes salya sümük ağlıyor, sınıf anne dolu, kimseyle konuşamadım da ,sırada oturmuştum öööle şaşkın bir şekilde ve kendimi sorgulamıştım bende mi sorun var acaba diye
:kopkop::kopkop::kopkop:
Ertesi gün anneme anne sınıfa gel ben ağlayacağım demiştim
:kopkop::kopkop::kopkop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar