Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Bizden ayrilmak istemiyor sanirim. Ise gitmemiz lazım diyorum o zaman ablamın okuluna gideyim diyor. Anladığım.kadari ile okula ait hissetmiyor kendini. Pandifini bile orada bırakmak istemiyor. Orada da babam.hala gelmedi. Annemi babamı çok seviyorum diye ağlıyormuş :aglama:

Sanki bu yıl zorunluluktan kalktı diye biliyorum. Ama mahallenize bağlı okulda görünüyor canım. Temmuz 15 gibi gidip bir bilgi al canım bence.

Ayy düğün e sadece gitmek bile yoruyor birde oradaki insanların virviri vuran ayakkabı :bayilacam:
Dinlenseydin bol bol :lili:
Ay kıyamam..
İpde daha iyi bilir ama anlatsan güzelce oğlum biz seni bırakmayız, orda arkadaş edineceksin, ilerde ne olmak istiyorsan(pilot astronot vs) onu olmak için okula gitmen lazım, biz hepimiz gittik vs diye..yalnız kalmaktan korkuyor sanırım...
Ay aynen öyle ayakkabılar Çan’ıma okudu zaten..
Dinleniyorum şimdi

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007
Ay kıyamam..
İpde daha iyi bilir ama anlatsan güzelce oğlum biz seni bırakmayız, orda arkadaş edineceksin, ilerde ne olmak istiyorsan(pilot astronot vs) onu olmak için okula gitmen lazım, biz hepimiz gittik vs diye..yalnız kalmaktan korkuyor sanırım...
Ay aynen öyle ayakkabılar Çan’ıma okudu zaten..
Dinleniyorum şimdi
Ya hepsini güzel güzel anlattım ablan da o okula gitti oyunlar oynadı. Okulda o kadar güzel ki yarı özel. Öğleden sonra drama ingilizce mutfak gibi kurslar var. Puding yapmışlar palyocao olup dans etmişler masa oyunları falan. Ama bizimki ağlar vaziyette iken hiçbirine yanaşmaz. Ikna olması zor boğa burcu çok.inatci.

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613

Bugün yok denecek kadar flom :tatlim::tatlim: ilaç alıyorum ya ..

:kriz::heyecan::kriz::heyecan::kriz::heyecan::kriz::heyecan::kriz::heyecan::kriz:

:denizkizi:

Mesele de o ya ... birde kaldı mı :bayik:

Ne yedin flo ?
Yoğurt meyve ye fresh fresh :zipla:
Yoğurt, salatalık, nanede karar koldum
Öğlen meyve yedim zaten daha da yemeyeyim
Oh fresh fresh
:bengeldim:
Sevindim bugün daha iyi olmana.. umarım cerrahi müdahaleye gerek kalmadan geçer

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Site Yazarı
Tepki
5.877
ya kızlar size birşey sorcam bu kilo konusunda bana bir fikir verin
ben 108 kiloyum boy hiç yok :D 152 cm cik :D şeker ve tansiyon hastasıyım insülin kullanıyorum sürekli diyetteyim yani 3 beyazdan tamamen uzağım diyebilirim + 2 senedir kahvaltı hariç ekmek yemiyorum ama öyle her diyeti de yapamıyorum saağlık nedeniyle bana önerebileceğiniz bişey varmı ?

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.569
ya kızlar size birşey sorcam bu kilo konusunda bana bir fikir verin
ben 108 kiloyum boy hiç yok :D 152 cm cik :D şeker ve tansiyon hastasıyım insülin kullanıyorum sürekli diyetteyim yani 3 beyazdan tamamen uzağım diyebilirim + 2 senedir kahvaltı hariç ekmek yemiyorum ama öyle her diyeti de yapamıyorum saağlık nedeniyle bana önerebileceğiniz bişey varmı ?
Bizim teyzoş tontik miymiş:tatlim:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834

Ya hepsini güzel güzel anlattım ablan da o okula gitti oyunlar oynadı. Okulda o kadar güzel ki yarı özel. Öğleden sonra drama ingilizce mutfak gibi kurslar var. Puding yapmışlar palyocao olup dans etmişler masa oyunları falan. Ama bizimki ağlar vaziyette iken hiçbirine yanaşmaz. Ikna olması zor boğa burcu çok.inatci.

Canım tereciye tere satmak gibi olmasın da , en alışmayan yaka paça sürüklenen çocuk dahi alışıyor .... biraz sabır .

Ya ben ne yapayım . 4 yaşında başlamıştı Yusufta .
İlk gün öptüm kapıdan içeri koştu ... milletin çocuğu salya sümük ağlıyor ...
Neyse...
Bi iki evrak eksikti , onları getirdim 1 saat sonra ..koridorda denk geldik.

Annemmmmm dedim (4 yıl yapışık ikizdik)
Aaaa sen hala burda mısınn niye gitmedin dedi :521::521::521::521::521::521:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar