Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007
Kızlar acele cevap verebilirmisiniz biraz önce alıntıları cevablarken kizida ayağımda sallamaya çalışıyordum mızmız durmadı uyukluyor ama uyuyamadi neyse şarj bitti kizim kalkmak istedi kucağıma alınca ooo bı istifra etti kızlar çok fena oldu akşam balık yemistik uykusu vardı emmeden uyumuyor emzirip uyutmustum acaba balıktan mi oldu ne yapmam gerek
Canim bazi çocukların balığa alerjisi olabiliyor g3cici olarak. Devamına bak bence takip et bakalım tekrar çıkarıyor mu ishal ateş var mı gibi.. eğer yoksa telaslanma bence.

Emel_ogretmen

AFET-İ DEVRANLAR
Tepki
1.671
Selam herkese. Kaptanım menü istirham edeyim @MaliPina
23.09.2018

Sabah yarım litre limonlu su

Kahvaltı: patatesli, sucuklu, kaşarlı, biberli, soğanlı, bir yumurtalı Erkan spesiyali omlet
KK peynir, 7 adet zeytin, 1 dl tb ekmekli tahin pekmez, ekmeğin burnu, domates, salatalık

Ara: sade kahve

Öğlen iki incir

Ara: sade kahve

Akşam fırında köfte 4 adet, iki dilim patates. Ekmeğin burnu.. üç dört kaşık yoğurt. Yemeğin üstüne tutamadım kendimi bir küçük çikolata yedim. Bugün aylık rutinim başladı da

Su: 1,5 lt
1 lt de limonlu su

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007
@igdedali oğlum kreşte coknagladi g3c3n hafta.
Bugün yarın okul olacağı için önden bi hazırlayayım dedim.
Yine strese girdi çocuk siz beni bırakırsınız dedi. Olur mu oğlum biz seni gelip alıyoruz okul bitince dedim. Ama bırakıyorsunuz dedi. Yarın sabah muhtemelen gitmek istemeyecek ve ağlayacak ne yapsam da ikna etsem.
Öğretmenin gazete istemiş yarın onu öğretmenine goturuver oğlum dedim. Sabah eline verecem ama ağlıyor olunca onu bile sallamıyor.

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
@igdedali oğlum kreşte coknagladi g3c3n hafta.
Bugün yarın okul olacağı için önden bi hazırlayayım dedim.
Yine strese girdi çocuk siz beni bırakırsınız dedi. Olur mu oğlum biz seni gelip alıyoruz okul bitince dedim. Ama bırakıyorsunuz dedi. Yarın sabah muhtemelen gitmek istemeyecek ve ağlayacak ne yapsam da ikna etsem.
Öğretmenin gazete istemiş yarın onu öğretmenine goturuver oğlum dedim. Sabah eline verecem ama ağlıyor olunca onu bile sallamıyor.
Neden gitmek istemiyormuş Tevo?

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
4 yasinda miydi canim. Geçen hafta veya uyum haftasında gidebildi mi
Şimdi daha iyi şükür. Senle konuşacaktık bu konuyu hala aklımda. Bu kreş 4-6 yaş Kuran Kursu kreşi. Geçen dönem bikaç hafta gitmişti yine aynı öğretmenleri .Ben de yanındayım. Evet 4 yaşında ağustos 2014 doğumlu. Seneye anaokulu resmen başlayacak, kaydı görünecek değil mi okul kayıt sitesinde.

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Iyi flom sen naparsin:danscıkiz:

Çok geçmiş olsun portim çocuklar hasta olunca anneler de bitkisel.hayat :bayilacam:

4 yasinda miydi canim. Geçen hafta veya uyum haftasında gidebildi mi

:haha:haha resmen aşağıdaki adam.olma yolundayım :gülsemmi:
İyiyim ben de kendime gelmeye çalışıyorum, biraz temizlik işi yaptım hareket iyi geldi.. şimdi geçmiş yapıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar