MaLii
Kasabın Karısı
Özlüyoz işte fena mıYansın geceler malim
Kaç zamandır yeni kızlara düştük ihmal ettik birbirimizi
Arada uzak kalmak iyi olur aşkı harlar
Özlüyoz işte fena mıYansın geceler malim
Kaç zamandır yeni kızlara düştük ihmal ettik birbirimizi
Çıkar şu üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyorÖzlüyoz işte fena mı
Arada uzak kalmak iyi olur aşkı harlar
Çok tehlikeli bir haftaAynı ortamdaki kadınların adet döngüleri birbirini etkilermiş diye okuduydum, herkes aynı zamanda regl oluyo bizim takımda da
Cnm sen o nescafenin kalosine baktın mı hiç??? Kocaman bir tabak yemekle aynı düşünsene. .Kaptaniyemmm, menü veriyoreeee
Sabah 11.00:
Az menemen
Domates, peynir, salatalık
Üç tane succuk
Bir dilim tereyağlı, salçalı tam buğday ekmek
Öğlen 13.00:
250 ml NescafeXpress Choco
Ara 15-16.00 gibi:
Bir çay kaşığı irmik helvası
Akşam 17.45
İki-üç küçük tavuk
Bir köfte
Bol salata
İki çatal yoğurtlu biber kızartması
Bir buçuk-iki saat yüzdüm. Hatta öyle ki yorgunluktan ölüyruuummm
Su çok fazla içemedim ama eve gidiyorum, bir litre daha lıkırdatırım.
Kaptaniyem, sofrada neler vardı neler; yaprak sarmadan tut, mercimek koftisine kadar ve bennnn Kaptanım üzülmesin diye koklayıp bıraktım ağğğğzıma sokmadım
Kaçamaklarım için şimdiden özür diliyorum @igdedali
Çıplak sesin tadı başka oluyo diyosunÇıkar şu üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyor
İşşallahŞimdilik daha iyi şükür .Gece de iyi geçer inşallah
Sana kaç gün lazımsa verelim aplaaaÇok tehlikeli bir hafta
Herkes ahanda böyle
Ben bu takımda deeel miyim
Omu ben de okumuştum haremdeki kadınlarla ilgili
Çıplak sesin tadı başka oluyo diyosun
Of çok geçmiş olsun, bir an önce dursa kanaman.. çok üzüldüm

ilaç alıyorum ya ..Sorma yaa aynı o şekil resmen kurban ettiler hayır gak diyorlar gülüyorlar guk diyorlar gülüyorlar çocuk uyumuyor ne manyak geceydi bir ara çocuğa icirmeyi bile düşündüm belki uyur diye
Hellööö
@Miu 1 birayla bu hale geliyorsan işimiz var senle
Akşama ne yesem acaba
Kuzular tavsiye verin
Sabah Karatay kahvaltısı ettim, 2 haşlanmış yumurta, 4 çeri domates, 1 parça peynir, 2 ceviz, bol yeşillik , 7 zeytin
Öğlen şu smootie’yi içtim
Akşam ne yesem? Bugün arınma günüm, hafif birşeyler istiyorum

Bizden ayrilmak istemiyor sanirim. Ise gitmemiz lazım diyorum o zaman ablamın okuluna gideyim diyor. Anladığım.kadari ile okula ait hissetmiyor kendini. Pandifini bile orada bırakmak istemiyor. Orada da babam.hala gelmedi. Annemi babamı çok seviyorum diye ağlıyormuşNeden gitmek istemiyormuş Tevo?
Sanki bu yıl zorunluluktan kalktı diye biliyorum. Ama mahallenize bağlı okulda görünüyor canım. Temmuz 15 gibi gidip bir bilgi al canım bence.Şimdi daha iyi şükür. Senle konuşacaktık bu konuyu hala aklımda. Bu kreş 4-6 yaş Kuran Kursu kreşi. Geçen dönem bikaç hafta gitmişti yine aynı öğretmenleri .Ben de yanındayım. Evet 4 yaşında ağustos 2014 doğumlu. Seneye anaokulu resmen başlayacak, kaydı görünecek değil mi okul kayıt sitesinde.
Ayy düğün e sadece gitmek bile yoruyor birde oradaki insanların virviri vuran ayakkabıİyiyim ben de kendime gelmeye çalışıyorum, biraz temizlik işi yaptım hareket iyi geldi.. şimdi geçmiş yapıyorum

Yataklar gece sporu içindir ne demek uzanmak
Bir ikiz yatak almışım mali.
Tam üstünde uzanmalık.
Ne zaman hayırlı olsuna geliyorsun
Yık bin ılmıyımSana kaç gün lazımsa verelim aplaaa
@Ausencia_ benim bu sitede gördüğüm o mitolojik yunan tanrısı bildiğimiz mitolojik yunan tanrısı mı?
O kadar ateşli mesajın arasından hangisini alıntılayıp cevapladı acabaaa derken hellöö mesajımı alıntılamış
Bugün yok denecek kadar flomilaç alıyorum ya ..
Mesele de o ya ... birde kaldı mı
Ne yedin flo ?
Yoğurt meyve ye fresh fresh
Allah razı olsun amin canım flavırımİşşallah
Srnin Kıza bayılıyorum ben bu arada..
Tüm kuzucuklara bol şifalar

tamam inşallah .Belki seneye burda olmayız Ankara da oluruz. İnşallahSanki bu yıl zorunluluktan kalktı diye biliyorum. Ama mahallenize bağlı okulda görünüyor canım. Temmuz 15 gibi gidip bir bilgi al canım bence.

@pempikzx ishal, ateş var mı ?
Canim bazi çocukların balığa alerjisi olabiliyor g3cici olarak. Devamına bak bence takip et bakalım tekrar çıkarıyor mu ishal ateş var mı gibi.. eğer yoksa telaslanma bence.
cevablariniz için tşk ederim arkadaşlar balığı önceden de yemişti ishal ateş yok şükür sonradan su icirdik onuda çıkardı hemen acile getirdik sıra bekliyoz@pempikzx canım muhtemelen balıktandır ama zehirlenme diye düşünme .
Ağır gelmiş olabilir...
Alerjisi olabilir..
Daha önce balık yemiş miydi ?
O kadar ateşli mesajın arasından hangisini alıntılayıp cevapladı acabaaa derken hellöö mesajımı alıntılamış

bi ateşte iki yangın olmaaaz maliiiii ... iğdeden devam 

cevablariniz için tşk ederim arkadaşlar balığı önceden de yemişti ishal ateş yok şükür sonradan su icirdik onuda çıkardı hemen acile getirdik sıra bekliyoz