Çakıl80
Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Biz de dün gece uyutamadik kızlar grubunun yeni üyesini çok inatçı cikti
Çocuk uyutmaya çalışıyorum uyumuyordu sinirler tavan
Biz de dün gece uyutamadik kızlar grubunun yeni üyesini çok inatçı cikti
Çocuk uyutmaya çalışıyorum uyumuyordu sinirler tavan
alma Banum. O şekerin ismini değiştiriyorlar ambalajlarda. Tatlandırıcı oluyor garip kodları oluyor.Bugün markette piko nun
Çeşitlerini gördüm
Çok güzeldi alsam mı bilemdim
Şeker oranı filan baya düşüktü
Ama paketli iate
Menün eğer o nescafe olmasaydı 10 numaralıktı çilek
Paketlenmiş bir şey yiyip içmiyoruuuz. Boşa kalori, şeker alma vücuduna. Onlar hep göbeğe birikiyor nalet şeker... Cildine de zarar...
Bunun dışında gayet güzel. İrmiğin de tadına bakılmış bırakılmış. Mis gibi yüzülmüş
Bak sana özel caps yaptım
O zaman yazdığım hükümsüzdürHaklısın dostum ama kızım karşımda bööğk bööğk diye çıkarırken ben o poğaçayı üç saatte lokma lokma yedim. Oda migrenim tutmasın diye

Bak sana özel caps yaptım
Elimizdekinin değerini bilelim boşuna rüyalardan medet ummayalım

Gecmis olsun pempikim @pempikzx
Tşk ederim kizlar@pempikzx geçmiş olsun pembik kadın
Aslında dr gitmek istiyom canım da yakın çevrede kadın cerrah olmayınca cekinip erteleniyorSelamlarDersler basliyor yarin...bu pazar hic bitmese
Gecmis olsun canisi. Tedavi ol kuzum, ihmal etme lutfen. Basur onemli bir hastalik. Kuzular ne yapiyor?
Iyi yapmissiniz, elinize saglik
Gecmis olsun kuzum, acil sifalar diliyorum.
Rabbim feraha ulastirsin kaltanimÇocukları alıp 2 saate yakın sahilde dolaşıp geldikarada bi kahve içtim büyük dondurma yedi bende yicektim ama vazgeçtim
Kızlar evde duramıyorum...stresten vücuduma kramplar girdi hep.. rabbim bi an önce feraha kavuştursun.. sizden de dua bekliyorum.. çok sıkıntılı günler geçiriyorum
Ara ara geliyom ama bı turlu yazamiyom akşam ezanına kadar zaten vaktim hiç yoktu tel bile ara ara elime geçti kaptanim
geldim kaptanim ama nasıl geldim bilmiyorumMiu artık ne kadar içti ise ayılamıyoor ....
Nesli 42 nin dayanılmaz hafifliğinde ....
Gulbe habire beğeniyor...
Diğerleri kayıp

Mercimek köftesi yiyebilirsin Bulgurlu ise sımırlı 4-5 tane değilse doyana kadarKaptaniyemmm, menü veriyoreeee
Sabah 11.00:
Az menemen
Domates, peynir, salatalık
Üç tane succuk
Bir dilim tereyağlı, salçalı tam buğday ekmek
Öğlen 13.00:
250 ml NescafeXpress Choco
Ara 15-16.00 gibi:
Bir çay kaşığı irmik helvası
Akşam 17.45
İki-üç küçük tavuk
Bir köfte
Bol salata
İki çatal yoğurtlu biber kızartması
Bir buçuk-iki saat yüzdüm. Hatta öyle ki yorgunluktan ölüyruuummm
Su çok fazla içemedim ama eve gidiyorum, bir litre daha lıkırdatırım.
Kaptaniyem, sofrada neler vardı neler; yaprak sarmadan tut, mercimek koftisine kadar ve bennnn Kaptanım üzülmesin diye koklayıp bıraktım ağğğğzıma sokmadım
Kaçamaklarım için şimdiden özür diliyorum @igdedali
Of çakıl mahvetti ufaklık 1 saatte uyudu hep emmek istiyor bırakmayım istiyor ama ablası beniBiz de dün gece uyutamadik kızlar grubunun yeni üyesini çok inatçı cikti
Yine de çok şey etmemek lazımMercimek köftesi yiyebilirsin Bulgurlu ise sımırlı 4-5 tane değilse doyana kadar
5-6 dan fazla yiyemiyorum ben zati
Herkes ben gibi içinde öküz taşımıyor tabi5-6 dan fazla yiyemiyorum ben zati
Mahçubum canım çünkü ben kaptan olduğum halde ,sen bana örnek olacak menüler veriyorsunMahcubiyet neden kaptanim?
Gecmis olsun canim, daha iyi olmasina sevindim. Yarini da guzel gecer umarim
Oh oh ne iyi