Miu artık ne kadar içti ise ayılamıyoor ....
Nesli 42 nin dayanılmaz hafifliğinde ....
Gulbe habire beğeniyor...
Diğerleri kayıp
Çok güzel menü, tebrikler, seni kutluyor, gurur duyuyor ve mahçub oluyorumMenu
Sahur
Salata (yumurta, marul, domates, salatalik, yesil zeytin, peynir, maydanoz, nane, zerdecal, zencefil, sarmisak, tahin)
Papatya cayi
Iftar
Kiymali lahana sarmasi
Yogurt
Magnum
Su:1 L simdilik
Egzersiz: Istirahat gunu
@Floweroflife
Porti menü güzel ama poğaça olmamış..keşke onun yerine daha iyi birşey koysaydın..mesela meyve yememişsin hiç. Poğaça yerine elma, armut, ceviz olsaydı on numara menü olurduMenü
Sabah 9.00
Yumurta
Bir kase yoğurt
Zeytin 10 tane
Yeşillik
Salatalık
Domates
Ara
Ufak bi poğaça
Akşam 19.30
Yeşil mercimekli salata
Ayran
Su oldu biraz.
@Floweroflife
Mortim @leylmira
Biscolata adamı kovalamış iğdeyi
Of çok geçmiş olsun, bir an önce dursa kanaman.. çok üzüldümYatırıyor be bonus ,ilaç almıyorum ya .
Bi de çok kanadım , direnç düştü
Toparlanacağım
Sorma yaa aynı o şekil resmen kurban ettiler hayır gak diyorlar gülüyorlar guk diyorlar gülüyorlar çocuk uyumuyor ne manyak geceydi bir ara çocuğa icirmeyi bile düşündüm belki uyur diye@Çakıl80 seni hayal edince istemsizce güldüm çookbi grup alkol almış kadın arasında 1.5 saat çocuk pışpışlayan çakıl

Hippo söyle artık neler oluyor merak ediyorum, endişeleniyorumÇocukları alıp 2 saate yakın sahilde dolaşıp geldikarada bi kahve içtim büyük dondurma yedi bende yicektim ama vazgeçtim
Kızlar evde duramıyorum...stresten vücuduma kramplar girdi hep.. rabbim bi an önce feraha kavuştursun.. sizden de dua bekliyorum.. çok sıkıntılı günler geçiriyorum
Geçmiş olsun tık tık nazar degmesinSagolun kizlar
Igdeeee miunun gözü kaldı kesin, nazari değdi, yatak döşek yatiom

Haklısın dostum ama kızım karşımda bööğk bööğk diye çıkarırken ben o poğaçayı üç saatte lokma lokma yedim. Oda migrenim tutmasın diyePorti menü güzel ama poğaça olmamış..keşke onun yerine daha iyi birşey koysaydın..mesela meyve yememişsin hiç. Poğaça yerine elma, armut, ceviz olsaydı on numara menü olurdu
@Portakal Sulu Ordek
Şu ana kadar böyle bağrışmalı, sövmeli, haykırmacalı kavga etmedik, ana tartışmalar ingiliççe, ben arada Türkçe söyleniyorum ama
Hedefim çocuğuma Türkçe öğretmek , o zaman eğlenceli olacak, hiçbirşey anlamayacak