Ne kadan başladığı işi bitiren bi gadın
Ahh ahh Elaa ellere gitti seninki
Ne kadan başladığı işi bitiren bi gadın
Ahh ahh Elaa ellere gitti seninki
Denizden yeni çıktım yine şok. Vallahi bıktım sizden yaaaa her akşam bi ekşınAusun benim ve bonusun etiketlere bak.
Ama önce ayaktaysan otur
Bunu senin için yapıyorum Ela. Bu uğurda sinirden ölürsem 2 muhabbet kuşum, 1 hint bülbülüm, 2 fesleğenim, 3 kalanşo, 1 cam güzelim, 1 mor menekşem sana emanet

O kadar mı vahim lenBunu senin için yapıyorum Ela. Bu uğurda sinirden ölürsem 2 muhabbet kuşum, 1 hint bülbülüm, 2 fesleğenim, 3 kalanşo, 1 cam güzelim, 1 mor menekşem sana emanet
Allah seni nası bi ateşten aldı bi bilsen...O kadar mı vahim len
Bunu senin için yapıyorum Ela. Bu uğurda sinirden ölürsem 2 muhabbet kuşum, 1 hint bülbülüm, 2 fesleğenim, 3 kalanşo, 1 cam güzelim, 1 mor menekşem sana emanet
Ausa küsüyorum
Denizden yeni çıktım yine şok. Vallahi bıktım sizden yaaaa her akşam bi ekşın

İyi bakGidip dolabı açayım yarım bişey varsa vurayım dibine.
Ay em alon
Gariban fukara arıyom çaktırmaAllah seni nası bi ateşten aldı bi bilsen...
Kalonşo ne abla
Gözüm gibi bakarım. Elini sıcak yeşil çaydan soğuk aystilere sokmamBak bonus bu ana kapısı sana her zaman açık. Bu iğde karısı seni üzerse. İncitirse her ne sebeple oöursa olsun mutsuz olursan evim sana açıkkendini mecbur hissetme kuşum
BendeHepinize hayirli ugurlu olsun. Merakla takip ediyor olacagim