Kahvaltın güzel.Menüm
Sabah
1 dilim ekmek 3-4 küçük dilim sucuk
Peynir zeytin
Domates salatalık biber cay
Ara
1 kare bitter kahve
Aksam uzeri
1 küçük bardak ev yapimi limonata, 2 taze ceviz, 2 uzumlu az tatlı kurabiye (minikti 50 kr. buyuklugunde)
17.30 gibi
1 avocado z.yagi limonla 2 salatalık
Acikirsam 1 kase yoğurt yerim
Su: 2 2.5 lt.
Spor yapıcam dedim ama eşim rahatsiziyi olursa yapıcam
@Elalis
Güveniyorum tabiBen sana güveniyorum demiş lennn ....
Bu bi dram .
Noluyo yaaa
Ausun benim ve bonusun etiketlere bak.Noluyo yaaa
Mısır noooo zümrüt
Güveniyorum tabi
Bonus beniimmm@Elalis kaptan veermek ister mi acep
Doğru mu kız
Ağırlığınca altın diycem ama merkez bankasını batırır buBonusu bilmem ama benii verir kesin üstüne parada verirrr
O bisküvileri yedin mi bonus gerçektenSevgili @Elalis....
Sen bu satırları okurken ben çok yakında olacağım.
Şu an bunları yazarken bisküvi yiyorum 15 dk içinde allahtan cezamı bekliyorum.
Seviyeli bir kaptan ve yarışmacısı ilişkimiz olucaktı belki...
Beni isteyenler var aklım çok karışık bana düşünmek için fırsat ver lütfen...
Verdim gitti hayrını görAziz Dostum @Elalis
Sen bu satırları okurken ben o bisküvi yiyen bonusu kırbaçlıyor olacağım
Bilirsin biz seninle birbirimize yeri gelse evladımızı emanet edecek kadan güveniriz
evet @Bonus u Allah'ın emriyle istiyorum. Bunu sadece Bonus için değil senin ruh sağlığın için de istiyorum
Kendimi Bonusu 69 kiloya düşene dek feda etmeye hazırım
Ama gel gör ki senin evlatların var, sorumlulukların var
Senden böyle bir fedakarlık istemek çok ağır olur
Demem o ki; gençler anlaşmış nihayetinde
O bisküvileri yedin mi bonus gerçekten
1.şart : bana asla ifini fifini yaptırmayacan. Benden sadece karatay çalışır sana.
2.şart : şeker orucunu ben istemeden yaptırmayacan
3.şart : çok yedim mi kızmayıp halimden anlıycan gerekirse benide ye diyip doymamı sağlıycan
4.şart : feylesof geldi yazamadım giremedim yok pc bozuk yok sivasta net kesik yok şebekeden düşmüşüm demiycen. 7/24 kominikasyon içinde olabilicem.
5.şart : şu an başka bişey aklıma gelmemekle birlikte diğer 4 şartın kabulü.
İmza
By Bonus
@igdedali
oooooo iş bitmiş kız gitmiş bana soruyorlarBaşlıyorum:
1- Her ne yiyeceksen (kurbiş olur, abur cubur olur cıs adına ne varsa) yemeden önce bana burdan ya da telden yaz!
2-Daraldım, bunaldım şunu yedim gibi bir cümle duymayacam senden o bonusundan yolarım.
3- Sporsuz günü bitirirsen seni dallarımla döverim.
4- Kendini aç bırakırsan da canını yakarım.
5- Bi süre pirinç, patates, beyaz ekmek, mısır, bezelye gibi şeylerden uzaklaş. eve de bulgur pişir gerekirse...
6- Ortadan kaybolma. Dünyayı da yesen gel de ki yedim tatlı niyetine de Mars'ı yiyecem.
7- ve son olarak 80'ler partinde kucak dansı yaparım
Çocukları alıp 2 saate yakın sahilde dolaşıp geldikarada bi kahve içtim büyük dondurma yedi bende yicektim ama vazgeçtim
Kızlar evde duramıyorum...stresten vücuduma kramplar girdi hep.. rabbim bi an önce feraha kavuştursun.. sizden de dua bekliyorum.. çok sıkıntılı günler geçiriyorum
Canım ailevi bi sorun.. sona gelindi galiba.. 1 haftadır kafam hiç yerinde değil.. günleri karıştırıyorum..
Burda şakalaşıyırlaruz falan.. işte kafamı dağıtırıyorum..
Bunu senin için yapıyorum Ela. Bu uğurda sinirden ölürsem 2 muhabbet kuşum, 1 hint bülbülüm, 2 fesleğenim, 3 kalanşo, 1 cam güzelim, 1 mor menekşem sana emanetVerdim gitti hayrını gör