Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bonus

Sahiplenme.. senin değil bu dikenler...
Tepki
2.993
1.şart : bana asla ifini fifini yaptırmayacan. Benden sadece karatay çalışır sana.

2.şart : şeker orucunu ben istemeden yaptırmayacan

3.şart : çok yedim mi kızmayıp halimden anlıycan gerekirse benide ye diyip doymamı sağlıycan

4.şart : feylesof geldi yazamadım giremedim yok pc bozuk yok sivasta net kesik yok şebekeden düşmüşüm demiycen. 7/24 kominikasyon içinde olabilicem.

5.şart : şu an başka bişey aklıma gelmemekle birlikte diğer 4 şartın kabulü.

İmza
By Bonus

@igdedali

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
@igdedali şartlarım var ulan yaz sende kendi şartlarını imzalayalım
Başlıyorum:
1- Her ne yiyeceksen (kurbiş olur, abur cubur olur cıs adına ne varsa) yemeden önce bana burdan ya da telden yaz!
2-Daraldım, bunaldım şunu yedim gibi bir cümle duymayacam senden o bonusundan yolarım.
3- Sporsuz günü bitirirsen seni dallarımla döverim.
4- Kendini aç bırakırsan da canını yakarım.
5- Bi süre pirinç, patates, beyaz ekmek, mısır, bezelye gibi şeylerden uzaklaş. eve de bulgur pişir gerekirse...
6- Ortadan kaybolma. Dünyayı da yesen gel de ki yedim tatlı niyetine de Mars'ı yiyecem.
7- ve son olarak 80'ler partinde kucak dansı yaparım :huri:

igdedali

Tepki
19.308
Eeeee sırf bu yüzden evlen .
İki kişiye yemek yap :neee:

Yine zeka fışkırıyor her yerimden :zipla:
Bu nası aklıma gelmedi yaa:165:
Ev arkadaşım var aslında ama kız hem çalışıyor şimdi bi de okulu başladı. En son evi taşırken gördüm hatunu

1.şart : bana asla ifini fifini yaptırmayacan. Benden sadece karatay çalışır sana.

2.şart : şeker orucunu ben istemeden yaptırmayacan

3.şart : çok yedim mi kızmayıp halimden anlıycan gerekirse benide ye diyim doymamı sağlıycan

4.şart : feylesof geldi yazamadım giremedim yok pc bozuk yok sivasta net kesik yok şebekeden düşmüşüm demiycen. 7/24 kominikasyon içinde olabilicem.

5.şart : şu an başka bişey aklıma gelmemekle birlikte diğer 4 şartın kabulü.

İmza
By Bonus

@igdedali
Ben okeyim. Eğer benim 5. madde de tamamsa anlaşmaları imzalayalım. Prosedürde anlaşınca gerisi gelir Sayın bonus:ajan:

Bonus

Sahiplenme.. senin değil bu dikenler...
Tepki
2.993
Başlıyorum:
1- Her ne yiyeceksen (kurbiş olur, abur cubur olur cıs adına ne varsa) yemeden önce bana burdan ya da telden yaz!
2-Daraldım, bunaldım şunu yedim gibi bir cümle duymayacam senden o bonusundan yolarım.
3- Sporsuz günü bitirirsen seni dallarımla döverim.
4- Kendini aç bırakırsan da canını yakarım.
5- Bi süre pirinç, patates, beyaz ekmek, mısır, bezelye gibi şeylerden uzaklaş. eve de bulgur pişir gerekirse...
6- Ortadan kaybolma. Dünyayı da yesen gel de ki yedim tatlı niyetine de Mars'ı yiyecem.
7- ve son olarak 80'ler partinde kucak dansı yaparım :huri:

Tamam :ajan:

Tarih atalım senin gövdeye benim kafaya

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Gecikmiş cumartesi menüsü

Biraz çarpılmış yamulmuş allahtan cezasını bulmuş bir menü ama 1-2 güne düzelicek inşallah

8:30
1 yumurta sosisli
1.5 dilim ekmek
10 tane iri yeşil zeytin ♡
1 kk yaz helvası

11:00
1 avuç fındık

14:00
2 dilim tahıllı ekmek
4 dilim füme
Beyaz peynir ile sandviç

17:00
Sütlü kahve + tane hurma kesemeyince 1 muz

20:00
Sulu köftenin köftesinden
2-3 kaşık gibi pirinç pilavı

Çayla kuruyemiş almış olabilirim.
Suyu hiç hatırlamıyorum sporum yoktu.

Düzenin içine edince toplamak kolay olmuyor. Doymıycam sanıyor insan ve doymuyor.
Yoluna giriyor sonra illaki azcık sabır.
Bonus, elbette düzene girecek. İlk başladığımda yediklerimi şimdi yiyemiyorum. Midem almıyor. Sen de biliyorsun tabi ki :)
Aslında yorumumu tahmin ediyorsundur. Sabah ki ekmeğin üstüne helva olmamış diycem di mi :)

Öğlen yine ekmek.

Akşam çok yetersiz ve gereksiz. Sulu köfte okey ama pilav hem dişinin kavuğunu doldurmamış hem de listeni kabartmış. Yanında şöyle bi mevsim salata ve yoğurt yeseydin kuzum. Çok azla kapatmışsın.

Ben sana güveniyorum, hafta bitmeden herşey yoluna girecek ve gitgide mükemmel olucak :kalp:

Menün :puan:/3 diyelim :)

igdedali

Tepki
19.308
Ardımda yarım paket komadım
Ne kadan başladığı işi bitiren bi gadın:cufcuf:

Bonus, elbette düzene girecek. İlk başladığımda yediklerimi şimdi yiyemiyorum. Midem almıyor. Sen de biliyorsun tabi ki :)
Aslında yorumumu tahmin ediyorsundur. Sabah ki ekmeğin üstüne helva olmamış diycem di mi :)

Öğlen yine ekmek.

Akşam çok yetersiz ve gereksiz. Sulu köfte okey ama pilav hem dişinin kavuğunu doldurmamış hem de listeni kabartmış. Yanında şöyle bi mevsim salata ve yoğurt yeseydin kuzum. Çok azla kapatmışsın.

Ben sana güveniyorum, hafta bitmeden herşey yoluna girecek ve gitgide mükemmel olucak :kalp:

Ahh ahh Elaa ellere gitti seninki:165:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834

Öğlen yine ekmek.

Ben sana güveniyorum demiş lennn ....

Bu bi dram .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar