şahanedir o duygu ... 48..46..44...derken işin gaitasını çıkarıp 34 görmüş biri olarak iyi bilirim
38 iyidir orda buluşalımmmm senle Dedik o kadan 55 kilo ana olmaz diye.@neslelf165 bende tebrik etmeyi unuttum 42 ini canımşahanedir o duygu ... 48..46..44...derken işin gaitasını çıkarıp 34 görmüş biri olarak iyi bilirim
38 iyidir orda buluşalımmmm senle
Anam bunalımda bu ara Aus. Ufak kızını da üniversiteye yolladı...
Ama gelecek. Geçen konuştuk.

Onun da sesi kartlaşmaya başlamış.Oyyyyy ev sessizleşiyor![]()
Neyse son numara var daha
Dedik o kadan 55 kilo ana olmaz diye.
dinletemedik ki goca Aus'a
Peki Hayrişella seni mutlu etmek için çalışacağımGidem de dün yıkadığım çamaşırları toplayayım. Ütülerimi yapayım. Evi temizleyeyim. Sonra spor sonra duj. Sonra yemek. Sonra da bura geleyim
@hepfit
@cileklidonut
@Ahu060812
@kelebekolacam
Bugün sporsuz gelmeyi kabul etmiyorum efem. cıss cosslu menüyle gelene olumsuz telkinlerde bulunup, travmalar yaşatıp psikolojisiyle oynarım
güzel menüyle geleni öpüp sarar sarmalarım
Ne anketi kız...meraklı smileyMiu gelse de anketi yanıtlasa ... hasta yatağımızda şifa olurdu @hepfit le bana
Pireler Toto’nu açmış gece gece..Güüüüüüüüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııın
Sabah bir rüyayla uyandım kiiiiii
Rüyamda elbise gibi bi gelinlik giymiş evleniyordum. Enişteniz de bu arkadaşa benziyorEkli dosyayı görüntüle 23944
Her neyse ben bu adamla evlenmekten kaçıyordum. En son kendi düğünümden kaçtım. Haşin damadım yemyeşil bir parkta koşarken beni yakaladı. Arabaya attığı gibi düğün yerine....
Rüyam kabus muydu değil miydi anlayamadım. Genel olarak evleniyor olmaktan çok mutsuzdum. Ama şu herifi görünce evlen lan şuna bak kütür kütür demekten kendimi alamadım
Ve sonuç olarak evlendik. Adam bana sarıldığında o kadar huzurluydum ki. Ama evlendiğim aklıma gelince hep ağladım
@Ausencia_ hoccam benim tam olarak nerem açık kalmıştır
Ay iğdee rüyana hayran kaldım ne ekzantrik bi rüya kim bilir ne hislerle uyandın Allah hayırlara çıkarsın inşallahOnun da sesi kartlaşmaya başlamış.
Artık inletip dursun evi
Oyy şu koşturmaların bi hafiflese de muhabbete gelsen be AhuPeki Hayrişella seni mutlu etmek için çalışacağım
Bendede aynı işler bir yığın bugünü çamaşır günü ilan ettim
Sanırım özgürlük kısmı daha ağır basıyorPireler Toto’nu açmış gece gece..
Ah yawrım özgürlüğün ve biskolata erkeği arasında kalmışsın
Evlenme vaktin gelmiş senin artık
Ter, korku, heyecan, rahatlama, hayal kırıklığıAy iğdee rüyana hayran kaldım ne ekzantrik bi rüya kim bilir ne hislerle uyandın Allah hayırlara çıkarsın inşallah
Sen hiç herkesin sarhoş olduğu masada ayık oldun mu çok sıkıcı. Arkadaşlarım çok salak göründü gözümde birden