Floweroflife
Daimi Üye
Noldu lo? Evleniyor mu yoksa, ne güzel
Noldu lo? Evleniyor mu yoksa, ne güzel
GünaydıııınGünaydın ( eveeet bu saate kadar uyuduk) herkeşeeee
AhhhaaaGünaydıııın
Dün akşam düğün dedin damat dedin ne rüyalar gördüm sabaha kadan flo
Doğru ton alırsan gerekmiyor kuzu, fotolarda hiç biriniz farketmedi meselaKapatıcı tek başına kullanılır mı üstüne bişey sürmek gerekiyor mu föt?
Geçer inşallah yaa Allah tüm hastalara şifalar versin.Sorma porti acayip midem bulaniyor geniz akintisindansagol kuzum, senin minise de geçmiş olsun
çocuk ilaçlarını bilmem ki kuzum ben
@kelebekolacam sen ne dersin daktırımGeçmiş olsun fit. Benim kızım da üşütmüş. Çıkarıyor iki oldu. Nane çayı yaptım az içti. Karnı çok şiş. Rezene yapsam bide evde dolven ve minoset şurup var. Versem mi acaba karnım ağrıyır diyor @hepfit
Oyy bir de dün 42 beden bel oturtmalı çok sade ama güzel bir elbise aldım nikah için kızlar:sarisin:
42 yalniz 42 42 ay inanamiyorum 42 aldım 46 dan hatta 48 den gelen serüvenimmm

Yine yattı tepemde hain tospikAmin gell pisi pisii hadi yavrum yatağına flow uyucak hadi çocuğum
Hayırlı olsun canım güzel telaşlar
Maşallah darısı başıma
38 bedenide görürsün inşallah
Benim nenemin bıyığı vardiNenemin de bıyığı olaydı dedem olurdu
Anaa türkan hayırlı olsun kuzuGebe hatun geldi adım anılmış

He işte ben de rimel göz kalemi filan. Fondöten aldım da daha 2 ayda 1 kez kullanmışımdır.Doğru ton alırsan gerekmiyor kuzu, fotolarda hiç biriniz farketmedi meselaben fondöten kullanamam alerji yapıyor. Göz çevresi kapatıcısı rimel kalem vazgecilmezim
İyi bak dededir o. Nene olsa duramazdınBenim nenemin bıyığı vardidedem miydi şimdi o
Bunu yeni gordum
Kuzum bulabilirsen ben cecile den çok memnun kaldım, şuan avonun kini kullanıyorum ama ciks kıvrımlarda birikiyorHe işte ben de rimel göz kalemi filan. Fondöten aldım da daha 2 ayda 1 kez kullanmışımdır.
O zaman bugün yarın bi kapatıcı edinmeliyim.
Ne tavsiye edersin föt?
İyi bak dededir o. Nene olsa duramazdın
Tamam bakayım ben bi fötKuzum bulabilirsen ben cecile den çok memnun kaldım, şuan avonun kini kullanıyorum ama ciks kıvrımlarda birikiyor
Sen ankaraya gel ben alırım sanaTamam bakayım ben bi föt