Bu da benim Leslie bacı olsun :sarisin:
Leslieee yapppp boş boş dans etmeeee
Hiçbirşey yapmayannnn kari diyooo bunu

Allah aşkına anmayın şu yağıonun adının geçtiği mesajları ışık hızı geçtim .
Narin kadınım ben , hayvanın kuyruğu ile ne işim olur
Caaaaanımmm
@Miu hariç herkes menü veriyoo... ama dün sanki bi kişi daha vermedi.. emin değilim etiket çıkmıyor ki..Yalnız hiç güzel menüler görmedim ...
Hatta bazı menüler o kadar kötüymüş ki hiç göremedik
Çok yedim yazmayayım mı bence kaptanlar kabul etmemeli ....
Sonuçta metanızı tanımaları için görmeleri şart
Belki bi tabak makarna ile de pekala haftada 500 600 veriyorsunuz
Gülbiş tek tek msjlarına baktım daaaa... dün menü yok
Geçmiş olsun ♡♡♡Slm kızlar, hafta sonu haftasonu dünden bugüne bin küsür msj varhiç acımayın tamam mi
benim boğazlar pert yatıyorum, haftasonu iyileşmem lazım yoksa hafta ici biterim
Kız beni burda parkta golden retriever yere serdi, oynamak istiyor olabilir benimle oynamak için atladı ama benden ağır ve sırt üstü kötü düştüm, bir hafta sırtım ve belim ağrıdı. Büyük köpekler oyun oynarken de zarar verebiliyor, sahibinin temkinli olması lazım. Esin çok haklı. Ben de korkmam ama korkan biri için düşünemiyorumFit bizim köpüşte çok oynak. Asla saldırma huyu yok ama eşim asla tasmasız gezdirmiyor ve bizim gücümüz yetmez diye bize de vermiyor gezdirmek için. Korkanlar var olmaz diyor. Bizimki direk patileri omza koyuyor aynı boyda oluyoruz. Bize sevimli ama başkasına korkunç tabiki.
Bu adam psikopat, köpek oynamak istiyo olabilir ne demek seni alıştırıcam. Boyunca köpek üstüne atlayınca kalbi mi dursun kadının. Gerizekalı
Sağol kuzumGeçmiş olsun ♡♡♡

Hehe bizde de güvercin, hamster, kedi varHeee kedim de var, köpeğim de, kuşum daçok seviyem hepsini
köpek çok isterdim ama onun sorumluluğu çok ayrı cesaret edemiyorum ama fransız buldog hayraniyim
@Miu hariç herkes menü veriyoo... ama dün sanki bi kişi daha vermedi.. emin değilim etiket çıkmıyor ki..
Slm kızlar, hafta sonu haftasonu dünden bugüne bin küsür msj varhiç acımayın tamam mi
benim boğazlar pert yatıyorum, haftasonu iyileşmem lazım yoksa hafta ici biterim